Prou Impost de Successions a Catalunya !
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

e-mail a ARTUR MAS

5 participantes

Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty Re: e-mail a ARTUR MAS

Missatge  Marc TMT Dv 11 Maig 2012, 10:13

Tens tota la raó si volen el tornaran a posar, però com molt bé dius, perdran el teu vot, el meu i el de molta altra gent, i ells viuen del vot.
Ells mateixos, ells decideixen, però si el tornen a posar, per mi CIU i ERC seran història, vot al PP, y sí, es verdad votar al PP tiene sus consecuencias pero siempre será mejor no estar en la ruina y sufrir las consecuencias que ser un mendigo catalán con un capitán traidor, que nos sumerge en una aventura demasiado arriesgada para el capitán que nos guía.

Marc TMT

Nombre de missatges : 49
Fecha de inscripción : 02/07/2009
Edad : 53

Tornar a dalt Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty Re: e-mail a ARTUR MAS

Missatge  Neik Dj 10 Maig 2012, 15:05

Perque no creus que ho aconsegueixin?.
Home, si volen el tornaran a posar eh?, i CiU ja veurem amb qui pacta... això si... com en Mas ho posi perdrà molts, molts, molts vots... el meu vot no el tornarà a tenir MAI MÉS.
Neik
Neik

Nombre de missatges : 74
Fecha de inscripción : 16/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty Re: e-mail a ARTUR MAS

Missatge  Marc TMT Dj 10 Maig 2012, 13:22

Jo crec que el que passarà depèn en bona part de nosaltres, m’explico, el Sr. Mas, i CIU en general van deixar molt clares dues coses:

1- És un impost injust per abusiu i per mal aplicat, doncs els patrimonis realment grans no paguen i a la majoria de comunitats espanyoles no es paga.

2- Pels motius anteriors CIU i el Sr. Mas al davant, es va comprometre a eliminar-lo en un 99%, en van fer bandera electoral, verbal i per escrit.

Per tot l’anterior ara tenim nosaltres la pilota, doncs jo personalment, considero que si CIU i ERC tornen a aplicar aquest impost, els consideraré uns TRAÏDORS, ALS SEUS VOTANTS, i A CATALUNYA (que faran que torni a pagar el que ningú més paga a Espanya).

Un dia més sense resposta,
un dia més sense desmentir aquesta possibilitat,
això en política, només pot voler dir una cosa, es veritat, tenen la intenció de tornar a implantar aquest impost. Però no crec que ho aconsegueixin...

Marc TMT

Nombre de missatges : 49
Fecha de inscripción : 02/07/2009
Edad : 53

Tornar a dalt Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty Re: e-mail a ARTUR MAS

Missatge  Neik Dc 09 Maig 2012, 19:20

que creieu que pasarà? ami m'estan liant molt
Neik
Neik

Nombre de missatges : 74
Fecha de inscripción : 16/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty Re: e-mail a ARTUR MAS

Missatge  manelic Dc 09 Maig 2012, 18:21

Jo ja he escrit tant al Molt Honorable com al fill del ex-Molt Honorable. Per cert avui m'ha decebut força en Mas Collell en dir que els impostos han de ser flexibles a l'hora de instaurar-los o suspendre la seva aplicació en funció de les necesitats recaptatories. El que es injust ho es tant a les bones com a les dolentes. I per cert el que sembla que no ho es gens de flexible es l'aplicació del coeficient multiplicador dels valors catastrals, diuen que al seu temps el van actualitzar per fer-lo més real, doncs que el revisin ara a la baixa després del esclat de la bombolla immobiliaria.

manelic

Nombre de missatges : 41
Fecha de inscripción : 16/07/2009

Tornar a dalt Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty Re: e-mail a ARTUR MAS

Missatge  Neik Dc 09 Maig 2012, 13:19

Totalment d'acord, ja comença a cansar aquest silenci i fa posar els pèls de punta.... seria terrible que ens trobesim amb una sorpresa i no li perdonaria MAI a CiU.

pd: http://ecodiario.eleconomista.es/espana/noticias/3953001/05/12/mascolell-defiende-la-supresion-de-sucesiones-y-evita-aclarar-si-lo-recuperara.html
El conseller d'economia tampoc diu re, increible...!
Neik
Neik

Nombre de missatges : 74
Fecha de inscripción : 16/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty Re: e-mail a ARTUR MAS

Missatge  Marc TMT Dc 09 Maig 2012, 11:44

Totalment d’acord:

- És un impost injust i sagnant, moltes vegades impagable
- Aquest comentari del Sr. Oriol Pujol, com molt bé diu vostè crea una inseguretat terrible.

Per tot plegat, o el Molt Honorable Sr. Mas, president de la Generalitat, desmenteix les paraules del Sr. Oriol Pujol, o el millor serà votar al PPC a les pròximes eleccions, ja que son els únics que en aquesta qüestió no han canviat mai del criteri, i la situació és prou greu com per anar jugant amb l’economia dels meus fills, ni parlar-ne!!!

Cal que des del govern es desmenteixi al Sr. Oriol Pujol, de qui, personalment, en començo a tenir els meus dubtes, o pel contrari el silenci del Sr. Mas comença a ser perillós.

Marc TMT

Nombre de missatges : 49
Fecha de inscripción : 02/07/2009
Edad : 53

Tornar a dalt Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty Re: e-mail a ARTUR MAS

Missatge  Admin Dc 09 Maig 2012, 01:27

Molt ben fet "Melitón"!

Moltes gràcies!

Molt interessant el punt de vista d'un especialista en la matèria que tant ens va ajudar responent dubtes aquí durant bastant temps, punt de vista que fins ara no havíem cobert en les cartes que s'han fet.

Tot i esperant que tot això es tracti d'un globus-sonda, cal que tant la totalitat del Govern com tots els diputats de CiU no puguin mai negar que no estaven assabentats de la transcendència d'un canvi com aquest i de les seves múltiples conseqüències.

En aquesta pàgina http://www.parlament.cat/web/serveis/contacteu/busties-atencio/formulari-consultes es pot enviar l'escrit que vulgueu, escollint el diputat d'una llista. Només cal anar enganxant el text cada vegada, seleccionar el diputat en un menú desplegable i enviar.
Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 73

http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty e-mail a ARTUR MAS

Missatge  Melitón Dt 08 Maig 2012, 18:40

TRANSCRIC SEGUIDAMENT EL MAIL TRAMITAT AVUI AL SR. ARTUR MAS:

Sr. Mas,

En un primer moment, quan vaig sentir les declaracions del Sr. Oriol Pujol en relació a la possible reinstauració de la tributació per impost de successions, sense més detalls, vaig pensar que potser hauria estat ocurrència pròpia. Després d'uns dies sense cap desmentit, dono per confirmats els pitjors pronòstics, considerant totalment negativa aquesta declaració d'intencions del Govern, independentment de si finalment s'atreveixen o no a implantar de nou aquesta tributació, en lloc d'anunciar l'exempció de l'impost sobre donacions, que és al que es van comprometre durant aquesta legislatura.

Quan em llegeixo el seu mail de l'agost del 2010 (que li acompanyo), em sento decebut i enganyat, perquè en aquella data, únicament els preocupava no poder aplicar la reforma amb caràcter retroactiu per no poder retornar l'impost ja ingressat, però es ratificaven en que una de les seves primeres mesures seria l'abolició de l'impost de successions.

De l'abolició de la tributació per impost de successions, vostès en van fer bandera en el seu programa electoral. Jo vaig esbombar als quatre vents aquesta promesa, emparant-me amb la seva comunicació explícita. Ara hauré quedat com un mentider davant molts clients, i haurem de modificar molts plantejaments d'herències que seran erronis. Un partit seriós no pot fer promeses per fer-se enrere pocs mesos després, incomplint el seu compromís electoral, perquè això era un contracte entre CIU i els seus electors.

Quan vostès van aprovar la reducció del 99% argumentaven que no es podia mantenir aquest greuge comparatiu en les successions a Catalunya amb un impost molt superior a la resta de moltes altres comunitats autònomes, i ara, sense cap altre argument que la manca de diners, recorren de nou a recuperar-lo, mentre paradoxalment exigeixen a Madrid que els peatges d'autopista s'igualin a tot Espanya.

La sensació que tinc és de que no se sap bé de què s'està parlant, ni de les conseqüències del perniciós comentari, perquè aquesta primera declaració d'intencions, obre la porta per sempre a la inseguretat jurídica a Catalunya en matèria de successions, que no poden planificar-se en quatre dies i que ara queda demostrat que no hi ha cap futur fiable en aquesta matèria en base a la qual els catalans puguin planificar la successió, perquè ara ja queda confirmat (es reinstauri o no la tributació per impost de successions).

Vostès, segur que després de que prestigiosos assessors s'hagin pronunciat sobre la matèria, davant la manca d'ingressos per impostos que es meriten per actes de caràcter voluntari, estan temptats per reinstaurar aquesta tributació forçosa de què els ciutadans no poden escapolir-se, sense parar-se prou a pensar que, quan no hi ha diners, no n'hi ha per a res, ni pels actes voluntaris ni per als forçosos. Per la meva feina, jo ja he pogut comprovar, abans de la reducció aprovada pel tripartit com quedaven arruïnades famílies que deixaven els estalvis de tota la seva vida en aquest injust impost. Però és que actualment la situació és molt pitjor: La majoria de famílies que no tinguin els recursos en efectiu suficients per abonar l'impost, tampoc els podran obtenir via crèdit bancari, ni tampoc mitjançant la realització d'actius immobiliaris per la manca de compradors. No sé si han pensat bé la sentència condemnatòria que representarà això per a multitud de famílies, sense altra alternativa que el constrenyiment i l'execució del seu petit patrimoni immobiliari pel qual van lluitar els seus avantpassats.

D'altra banda, en aquests moments hi ha molts ciutadans que, en una errada en la planificació de l'ordenació del territori, als qui els han requalificat com urbans terrenys de la seva propietat amb un notable increment de valor, quan no hi ha mercat (i potser ja no hi serà mai més) per aquest tipus de producte en la gran majoria dels casos.

No podem oblidar tampoc, que els Ajuntaments segueixen girant l'impost per l'increment sobre el valor de terrenys de naturalesa urbana, d'import cada cop més rellevant, que caldria sumar al cost de l'impost de successions.

Espero sincerament, pel bé de tots, que abandonin la idea de reinstauració de l'impost, perquè no és aquesta la solució als problemes de finançament de la Generalitat, si no un agreujament sense alternativa a problemes ja prou importants de moltes famílies catalanes, fins a situacions de no retorn.

Finalment voldria constatar que tot això ho subscriu algú que no està directament afectat per aquest impost, al ser titular únicament del meu domicili habitual, si no que són les impressions que tinc com a testimoni en primera persona dels diferents tractaments de l'impost successori en moltíssimes herències.

Atentament

Melitón

Nombre de missatges : 27
Fecha de inscripción : 08/10/2009

Tornar a dalt Ir abajo

e-mail a ARTUR MAS Empty Re: e-mail a ARTUR MAS

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum