email a CIU y posterior llamada

Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  Admin el Dt 08 Maig 2012, 15:07

Resposta d'en Duran i Lleida al seu bloc. Interessant, però no diu que pensi fer-hi res concret.

Gràcies Josep M, jordi, Olga i http://www.nosuccessions.org pels comentaris. Jo vaig sorprendrem tant com vostès per aquestes declaracions. A mi ningú del govern m’ha dit res, començant pel President que, a més, em consta que ell és molt conscient que va ser una promesa que li va ajudar a tenir el suport popular.

Personalment, hi estic en contra i crec que a vegades els polítics parlem més del compte i no sempre sobre els temes sobre els quals tenim responsabilitat i autoritat per parlar-ne. Més clar l’aigua.

Comentari per Josep Duran Lleida — maig 7, 2012 @ 17:27
Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 71

http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  Marc TMT el Dt 08 Maig 2012, 13:20

He enviat aquest escrit al PPC, per saber quina és la seva opinió al respecte, us mantindré informats si en tinc cap resposta:

Recientemente he podido escuchar como el Sr. Oriol Pujol nos sorprendía con la posibilidad de volver a aplicar el impost de successions i donacions a Catalunya, mi perplejidad ha sido máxima, teniendo en cuenta que desde la asociación ARIS, se hizo todo lo posible para la práctica eliminación de este impuesto, y cuando ya dábamos este capítulo por cerrado, resulta que desde CIU parece que utilizó nuestros votos, únicamente para mejorar sus resultados electorales.

Quisiera saber cuál es su opinión como partido, sobre la posibilidad de esta nueva aplicación de dicho impuesto, pues según se desprende de las palabras del Sr. Oriol Pujol, no es descartable que próximamente vuelva a estar en vigor, y si así fuese le aseguro que personalmente este impuesto dejaría en la ruina a mi familia el día que yo muera, sin posibilidad hoy por hoy de modificar esta situación.

Atentamente, Marc Pascual

Marc TMT

Nombre de missatges : 49
Fecha de inscripción : 02/07/2009
Edad : 51

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  Admin el Dl 07 Maig 2012, 16:30

Molt ben fet, seguim tots en aquesta línia d'escriure a tots els diputats de CiU.

Aquí http://www.ciu.cat/membres_tuparles.php?cam_ambit=12 hi ha la majoria d'adreces de correu electrònic en diverses pàgines. Encara que això no influeix gaire, doncs tots voten el que els hi diu el cap de files, Sr. Oriol Pujol, convé que tinguin clara la posició en la que estan i que en aquest joc s'hi juguen perdre la cadira parlamentària i el poder a la primera ocasió, que pot ser més aviat del que es pensen si es convoquen eleccions anticipades.

I una altra cosa, un servidor ha escrit al bloc de Duràn i Lleida, veurem que contesta, però no estaria de més que algú més ho fes, doncs no sabem que en pensa d'aquest globus-sonda d'Oriol Pujol. http://www.duranilleida.cat/

Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 71

http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty e-mail a CiU

Missatge  YGF el Dl 07 Maig 2012, 16:27

Per YGF, avui 7 de Maig de 2012

Molt Honorable President;

Estem molt preocupats per les declaracions del Senyor Oriol Pujol respecte a que CiU està estudiant la recuperació del Impost de Successions. Entenem la molt difícil situació econòmica i pressupostària per la que estem creuant però de cap manera entendríem que aquest impost TAN INJUST es tornés a recuperar.
Ha sigut anomenat l´IMPOST DE LA MORT i amb molta raó. Castiga a les classes mitjas i treballadores després de tota una vida de treball i estalvi com es el cas de la meva família i el meu.
Alguns polítics n´han fet una veritable creuada demagògica defensant-l´ho. Molts d´ells serian incapaços de mantindre una mínima argumentació davant la majoría de casos concrets de clara injustícia .

Molt atentament

YGF

Nombre de missatges : 32
Fecha de inscripción : 26/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  priorat el Dl 07 Maig 2012, 15:04

Aquest és el text de la carta que enviaré al senyor Mas,amb la meva completa i total indignació.Paraula i verb que hem de conjugar massa des de fa massa temps:

Sr.Mas,
El motiu d'aquest carta no és una consulta sinó una queixa;perquè vivim amb gran dessassossec com el Sr.Oriol Pujol ha "suggerit" la recuperació de l'impost de successions a nivell universal.
És a dir,que vostès proposen tornar a posar tot el pes de la crisi sobre l'espatlles dels més desafavorits,que l'hem de pagar per partida triple: 1r per la crisi mateixa; 2on,per ser econòmicament febles i 3r perquè vostès,repeteixo,s'obstinen a aprovar lleis que només van adressades a què la nostra vida sigui més i més difícil.
Els és molt fàcil dir-nos als altres com hem de malviure des de la seva torre de marbre ¡ Perquè és aquí on vostès viuen,senyor Mas; en una torre de marbre tan alta que els fa viure d'esquena a la realitat del poble català.
La mateixa que els ha fet collar a pensionistes,aturats i gent humil en camps tan delicats com la sanitat i l'educació,abaixant-los drets i prestacions i apujant-los,en canvi,tarifes,impostos,preus i tota la resta.La mateixa que no els fa adonar-se que hi ha un tant % anormalment alt de famílies catalanes que no arriben a fi de mes,sense comptar el cas més dramàtic fins i tot,d'aquelles cases on tots els membres estan a l'atur o ja se'ls acaba la prestació.La mateixa,en resum,que els fa comportar-se amb una insuportable prepotència quan no són capaços d'abaixar-se un 15% els seus ja de per sí més que raonables sous.
Perquè,senyor Mas,quan les coses venen mal dades,tots hem de col.laborar,és cert; però no facin que sempre col-laborem els mateixos quan ja no hi ha més suc que treure'ns ¡.Permeti'm que personalitzi: el meu pare ja gran té una discapacitat reconeguda del 75% per insuficiència renal i sordesa.Jo,que passo dels 50,m'he intentat establir pel meu compte SENSE QUE NINGÚ M'HAGI AJUDAT MAI (malgrat la seva afició a lloar els emprenedors...els emprenedors de més alt nivell social,potser,senyor Mas?)i hi ha mesos on no tinc cap ingrès.Ara vostès volen que jo pagui (i no poca quantitat de diners)per un pis que van comprar els meus pares amb esforços,que està lliure de càrregues i completament pagat,al que jo he col.laborat a conservar quan he pogut? Volen que jo,i tants i tants desgraciats com jo,estiguem al mateix nivell que els fills del Sr.Samaranch,o potser dels del Sr.Millet?...
El que estan fent vostès és provocar que la gent se n'atipi,es revolti i,miri per on ¡ li doni feina al seu "braç armat",el senyor Puig,perquè si hem d'anar a la presó per cridar a la protesta,les presons catalanes estaran ben plenes ¡.Em fan pena en el fons,perquè estan donant pals de cec des d'aquesta torre de marbre.Pensin-s'ho,senyor Mas,o a les segúents eleccions vostès ja no representaran Catalunya; només representaran els interessos dels poderosos i,perquè no dir-ho,dels corruptes.
Atentament,


Què us en sembla? Hem de moure'ns tot,JA¡¡¡ No podem tolerar que se'ns castigui més.A animar-se tots i omplim la web de la Generalitat de cartes de protesta ¡.

priorat

Nombre de missatges : 2
Fecha de inscripción : 02/10/2009

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  Marc TMT el Dl 07 Maig 2012, 13:25

Perfecte
quantes més repostes millor,
cal que tinguin molt clar que la nostra proposta va ser per acabar amb una injustícia molt gran, no és una qüestió de voler pagar més o menys, és una qüestió de necessitat, de impossaibilitat de pagar.

Si no parem nosaltres, no ens podran parar ells.

Marc TMT

Nombre de missatges : 49
Fecha de inscripción : 02/07/2009
Edad : 51

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty email a CIU y posterior llamada

Missatge  indignada el Dl 07 Maig 2012, 12:59

Molt be.
Jo li enviaré mes resumida :

Molt Honorable President de la Generalitat, Sr.Artur Mas:
El sol fet de sentir al Sr. Oriol Pujol obrint la porta a la possibilitat de tornar a aplicar l’impost de successions em provoca vergonya.

Li ben asseguro que la meva catalanitat, i el meu sentiment patriòtic, han arribat al seu límit, tinc dificultats econòmiques, com molts altres catalans, però tinc la confiança de que finalment ens en sortirem, però no vull sortir-ne a qualsevol preu.

Prefereixo votar al PP, si cal, per no tenir la llosa de que el dia que jo falti, la meva família estigui condemnada a la ruïna econòmica.

Li ben asseguro que si tornen a posar, encara que sigui per un sol dia, l’impost de successions no confiaré en vostès mai més.

Donava aquest capítol per tancat, però vostès l’han tornat a obrir, doncs molt bé obrim-lo, però si realment el problema de Catalunya és tant greu, afrontin-lo mirant a Madrid, a Europa o allà on calgui, per acabar amb la condemna econòmica que tenim com a país sense estat; però ni parlar-ne de fer aquest pas enrere.

Per tot plegat el nostre futur passa per ser més valents i arribar fins on sigui necessari per defensar el que és nostre,
no per carregar encara més la nostra més que malmesa economia.

Els arguments per la supressió d’aquest impost tant desgraciat,
van ser i son la constatació d’una realitat.


Demanin els euros que no tenen a qui els te, i siguin més valents, o ni som ni serem ni ganes de ser-ho, una nació.

Molt atentament,

Una catalana esgotada , que ha votat C i U, en totes les eleccions des de la transició.

indignada

Nombre de missatges : 3
Fecha de inscripción : 20/02/2009

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  Marc TMT el Dl 07 Maig 2012, 12:15

Això és el que he enviat al "Sr." A. Mas

Molt Honorable President de la Generalitat, Sr.Artur Mas:
El sol fet de sentir al Sr. Oriol Pujol obrint la porta a la possibilitat de tornar a aplicar l’impost de successions em provoca vergonya, espero que desautoritzeu immediatament al Sr. Oriol Pujol, li recordo, si es que és necessari, que vostès mateixos van sentir des de la nostra associació els arguments que feien incongruent, sagnant i injust en comparació amb la resta de l’estat espanyol, aquest impost, li recordo també que vostès mateixos es van fer seus aquests arguments, així que espero que no només no el recuperi, sinó que a més que faci pública la seva postura el més aviat possible.

Li ben asseguro que la meva catalanitat, i el meu sentiment patriòtic, han arribat al seu límit, tinc dificultats econòmiques, com molts altres catalans, però tinc la confiança de que finalment ens en sortirem, però no estic disposat a sortir-ne a qualsevol preu, prefereixo votar al PP, si cal, per no tenir la llosa de que el dia que jo falti, la meva família estigui condemnada a la ruïna econòmica. Li ben asseguro que si tornen a posar, encara que sigui per un sol dia, l’impost de successions no confiaré en vostès mai més, donava aquest capítol per tancat, però vostès l’han tornat a obrir, doncs molt bé obrim-lo, però si realment el problema de Catalunya és tant greu, afrontin-lo mirant a Madrid, a Europa o allà on calgui, per acabar amb la condemna econòmica que tenim com a país sense estat; però ni parlar-ne de fer aquest pas enrere.

Per tot plegat el nostre futur passa per ser més valents i arribar fins on sigui necessari per defensar el que és nostre, no per carregar encara més la nostra més que malmesa economia, doncs els arguments que vam utilitzar per demanar la supressió d’aquest impost tant desgraciat, van ser i son reals no van ser una campanya sense fonaments, va ser i és la constatació d’una realitat.

Així doncs, els ben asseguro que si tornen a implantar aquest impost, encara que sigui per un sol dia, tot el meu esforç i el de la meva família serà per ser més espanyol que mai, vits que no puc ser català, doncs pel que es veu la meva economia no m’ho permet, i els meus representants polítics encara menys.

Demanin els euros que no tenen a qui els te, i siguin més valents, o ni som ni serem ni ganes de ser-ho, una nació.

Molt atentament,

Un català esgotat de tant fer passes endavant i enrere, i seguim amb el símil que fa vostè amb la nàutica, n’estic cansat d’anar sempre cap on bufa el vent, de no tenir la valentia d’afrontar el temporal de cara, doncs tenim les roques a sotavent, i si no afrontem aquest temporal amb valentia i contra les inclemències meteorològiques, l’únic que aconseguirem és anar contra les roques; podem trencar el pal, podem estripar les veles, i fins i tot podem perdre el capità i part de la tripulació, però mai podem perdre el rumb. Enfrontis doncs al temporal no a la tripulació, o l’únic que aconseguirà és que la seva tripulació deserti cap a un vaixell anomenat España.

Marc TMT

Nombre de missatges : 49
Fecha de inscripción : 02/07/2009
Edad : 51

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  Sitgetà el Dl 29 Nov 2010, 00:13

Hola Administrador!!! cheers cheers

Y... como nos mintieron (entre otras cosas) como tú bien dices.... doncs ja l´han pagat avui mateix! o potser és creien que erem tontos els catalans?? ja són aforaaaaaaa! uf! xin xin!! glup i glup.

Ens esperen millor moments; és a dir la supresió de l´impost . Suposo que no hi haurà diners per tornar tot el que s´hagi pagat durant el 2010 (ja dèia que ho donava per perdut).... però escriure a Mas fent-li la proposta de que si hi ha algún "remanent" que tornin el que puguin a tots d´acord amb el que s´hagi pagat. Algo seria algo.

En tot cas, estic contentissim de que el tripartit faci les maletes!!! i aquella de Girona la primera!!!!!! que agafi el bus de passada! SmileSmile

Salutacions a tots. cheers cheers

Sitgetà

Nombre de missatges : 99
Fecha de inscripción : 13/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  Admin el Dg 28 Nov 2010, 13:28

Mi opinión personal es que va a ser muy difícil que la solución que tanto esperamos se haga extensiva al año 2.010, sobre todo teniendo en cuenta que la situación económica de la Generalitat (ver reciente emisión de deuda) empeora por momentos.

Pero en cualquier caso, también soy de la opinión de que los partidos actualmente en el Govern han hecho ya todo lo que pensaban hacer en este campo por lo que es seguro que no van a mejorar nada más si vuelven a ganar las elecciones. En cambio CiU se manifiesta claramente al respecto siempre que tiene ocasión, aunque últimamente sólo dice que a partir del 2.011 y deja lo del 2.010 para "mirar si es posible", por lo que francamente dudo mucho que llegue a hacerse nada que afecte a los contribuyentes de ese año, por las razones económicas apuntadas más arriba. Ojalá me equivoque.

Aún así, mi opción particular la tengo muy clara en este sentido, pues comprendo que las razones económicas son muy claras y prefiero que se haga a partir del 2011 a que no se haga nunca si triunfan otras opciones. Aunque solamente sea a partir del 2011, por lo menos quedará este asunto zanjado de una vez por todas, lo cual para mi es una razón de peso.

Y dicho sea de paso, bien habréis podido comprobar por experiencia propia que aquella frase publicitaria del Govern actual que dice "el 94% dels catalans deixaran de pagar l'impost de successions" no tiene nada que ver con la realidad (a menos que forméis parte de ese supuesto 6% restante, cosa que dudo) lo que significa que, tal como decíamos nosotros, nos han mentido una vez más.
Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 71

http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  Sitgetà el Ds 27 Nov 2010, 04:00

Pues si Nusdeali . Nosotros también hemos liquidado el robo a mano armada a que nos han sometido éste mismo año 2010. Pero ya lo damos casi por perdido si no hay fondos en las arcas del gobierno tripartito (malament con ese desconcierto económico que han llevado en su mandato). Pero he de ser justo en éste tema. Es decir, voy a votar a CIU para que no nos vuelva a suceder si tenemos la desgracia de perder a otro componente familiar. Quien me ha robado ha sido el PSC y compañia; y eso nunca lo olvidaré. Ni yo ni mi familia. Por eso he de decir basta! y ya me conformo con que CIU tengan la suerte de ganar en amplía mayoría y abolir finalmente ese expolio.

Pienso que una vez abolido, va a ser muy dificil que otro partido (suponiendo que dentro de unos años no ganara CIU) tenga narices de volverlo a instaurar. Nada recomendable para seguir en la brecha. Y no son tontos. Todo está evaluado...

Por tanto, Nusdeali, confiemos en que si puedan hacer uso de esa retroactividad. Confiemos en que si. Todo dependerá del agujero que haya dejado el tripartito. Que, por cierto, tengo unas ganas de que se vayan!!!! uf! What a Face

Un saludo. sunny

Sitgetà

Nombre de missatges : 99
Fecha de inscripción : 13/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty email a CIU y posterior llamada

Missatge  NUSDEALI el Dl 11 Gen 2010, 21:07

Después de varias quejas enviadas al PSC sobre la reforma del impuesto, y que NUNCA se han dignado a contestarme, decidi preguntar a CIU su programa , y que me informaran sobre lo que habia leido de aplicar la ley con efectos RETROACTIVOS a 1/01/10, además de que se incluyeran las personas que estamos en periodo de liquidación ( sería mi caso).
Cual fue mi sorpresa que a los tres dias me respondieron a mi email, y me pidieron el telefono puesto que al ser un importe elevado era un tema más complicado, y querían hablarlo conmigo
Hablé con el Cap de Govern , d'Artur Mas, ( Cesar G.)el cual me indicó, que siendo un futurible, puesto que deben ganar las elecciones, y , deben poder gobernar solos ( o al menos poder pactar con alguien que piense como ellos..), la respuesta era Sí, ellos piensan hacer eso mismo, por lo que me aconsejó, que en vez de pagar en JUNIO, pida un aplazamiento de 6 meses, ya que es más facil que alguien que no ha pagado no lo haga, a que devuelvan el dinero de los que ya lo han hecho.
evidentemente, no se si lo podré hacer ya que los tipos de interés por aplazamiento son elevadisimos, y debería pagar una cuota más alta que la que tengo de hipoteca.

Lo que es totalmente injusto es pagar por algo que hay gente en Cataluña ya, que a dia de hoy pagará mucho menos que los que hemos tenido la desgracia de perder a alguien antes del 1/1/10.

NUSDEALI

Nombre de missatges : 1
Fecha de inscripción : 29/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

email a CIU y posterior llamada Empty Re: email a CIU y posterior llamada

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum