Prou Impost de Successions a Catalunya !
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

+4
Sobek71
irina
Esopomecenas
donangelito
8 participantes

Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Castrador

Missatge  Carme Vivó Dc 19 Maig 2010, 13:25

He sentit que la Generalitat vol anular aquesta decisió?.... i que tornem a pagar aquest impost tan abusiu i "castrador"

Carme Vivó

Nombre de missatges : 1
Fecha de inscripción : 03/01/2010

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  Montser Dl 29 Mar 2010, 09:39

EL RELATO SEGÚN ERC

Relat del ple dels dies 10 i 11 de març del 2010

El relat del Ple ha estat elaborat per la companya diputada de les comarques de Lleida, M Àngels Cabasés, secretària nacional de Política Econòmica d’Esquerra.

El Ple d’aquesta setmana ha estat emocionant, s’ha aprovat la llei de consultes populars i han iniciat el seu tràmit els projectes de llei de vegueries i de l’àrea metropolitana, el projecte de llei de sindicatura de comptes de Catalunya i el projecte de llei de l’Impost de Successions i Donacions, totes impulsades per Esquerra Republicana de Catalunya. També s’ha aprovat una resolució de rebuig d'un magatzem temporal centralitzat de residus nuclears a Catalunya.

.../...

Projecte de llei de Successions i Donacions

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha presentat el projecte de llei de regulació de l'impost de successions i donacions, que augmenta considerablement el mínim exempt de tributació en les herències pel que fa al cònjuge, els fills i els altres descendents i redueix per a tothom els tipus impositius, bonificacions i reduccions que s'aniran aplicant de manera progressiva fins el juliol del 2011. Amb aquesta regulació la pressió fiscal sobre els béns no bonificats que s'hereten, com és el cas de l'habitatge no habitual, es redueixen un 30 per cent. La proposta arriba a aquest primer debat amb les esmenes de rebuig presentades per CiU i el PPC.

En la meva intervenció he ressaltat el paper determinant que ERC ha tingut en la reforma en profunditat de l’impost. He posat de relleu, que tots els nostres compromisos s’han assolit, primer en la llei de mesures fiscals i financers que es va aprovar al desembre del 2009, i ara amb el projecte de llei que afegeix aspectes novedosos al voltant del manteniment de l’activitat empresarial i professional i de l’emprenedoria. En concret he remarcat els següents aspectes que s’han aconseguit.

− Donar resposta a una reivindicació social, i reforma amb profunditat de l’impost. No supressió. Permetre la seva desaparició afavoreix les rendes més altes, només cal veure què passa a Madrid i País Valencià, on governa el PP, on es consolida que són zones molt avantatjoses per als grans llegats.

− Fer-ho efectiu l’1 de gener del 2010. Ja en aquesta data es compleix que com a mínim el 86% de les liquidacions són quota zero.

− Que els familiars directes, els que han participat en la constitució de l’herència, no suportin la càrrega tributària, amb increments importants en els mínims exempts per a pares i fills, l’eliminació dels coeficients per patrimoni preexistent i la simplificació de l’estructura tarifària. Els mínims exempts aprovats estan en la línia del que varem proposar, no s’ha rebaixat cap valor que nosaltres no tinguéssim previst, s’han aconseguit els valors que varem impulsar.

− Millora de la progressivitat de l’impost, incorporant unes quantitats addicionals, a sumar a les exempcions, 150.000 euros per a cònjuges i 125.000 per a fills.

− Justícia tributària, abans de la reforma, la bonificació del 95% per empresa familiar feia injust l’impost ocasionant greuges comparatius. Ara es continua la bonificació, sota els mateixos criteris de béns afectes, mai
empitjorant la consideració, i a més es permet que si s’aplica aquesta bonificació, es pugui aplicar el 50% de les exempcions establertes.

− Sensible amb els col·lectius més febles. Una reducció addicional per als majors de 75 anys, increment en la bonificació per discapacitats. Es crea una nova reducció (90%) per aportacions a patrimonis protegits de discapacitats.

− Manteniment de la bonificació del 95% ja existent per habitatge habitual, però a més millorant determinats aspectes. L’hereu es podrà vendre l’habitatge habitual si aplica els recursos per adquirir-ne un de propi. Quant el causant ha tingut el seu darrer domicili en un centre residencial o sociosanitari el seu habitatge habitual, es permet mantenir la reducció per habitatge habitual que en aquest període s’hagi cedit a tercers el bé immoble (per exemple, cedit en lloguer).

− Foment de l’emprenedoria, amb la creació de noves reduccions per afavorir la creació d’empreses entre joves. Aquesta ha estat una reivindicació d’ERC des del començament. Nova reducció per la donació de diners als descendents (fills, néts) per a la constitució o adquisició de la primera empresa.

− Manteniment de l’activitat productiva. S’amplia a persones sense parentiu però amb vincles laborals o professionals amb l’empresa, la reducció del 95% de què actualment gaudeixen les transmissions (via donació o herència) de béns afectes a l’activitat empresarial o de participacions en empreses. S’amplia la bonificació del 95% al grup denominat d’afins, és a dir als familiars polítics (cunyats, gendres...). S’amplia del 95% al 97% la reducció per a les societats laborals (més del 50% en mans dels treballadors). En donacions de l’empresa
familiar i els béns del patrimoni cultural, es redueix de 10 a 5 anys el termini de manteniment per gaudir de la bonificació del 95% en el cas. D’aquesta manera s’equipara la normativa a les successions. De les dues que els acabo d’esmentar, són mesures per lluitar contra la crisi. El nombre de liquidacions amb quota zero, que no pagaran, després de la primera fase de la reforma és a dir, al gener, s’ha incrementat del 55,6% del
total al 86,7%, és a dir, de les 39.000 actuals que presenten una quota positiva, 27.000 liquidacions passaran a tenir quota zero. D’aquí pocs mesos, al juliol, s’incrementarà el percentatge de liquidacions amb quota zero fins al 91,2%, és a dir, de 39.000 amb quota positiva es passarà a 7.700 i al final de la reforma només 5.400 hauran de pagar, és a dir, el 94% de les liquidacions tindran quota zero.

Al juliol només el 2,21% de les liquidacions fetes a cònjuges presentaran liquidació positiva i al final de la reforma només un 1%. Abans de la reforma era el 46,5%.

Al juliol només el 3,9% de les liquidacions fetes als fills majors de 21 anys presentaran liquidació positiva i al final de la reforma només un 2,5%. Abans de la reforma era el 39,9%.

.../...

Llegir aquí: http://fitxers.esquerra.cat/arxius/garraf/100310_relat_del_ple.pdf
Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  Admin Dv 26 Mar 2010, 15:09

No hi ha cap dubte que el màxim exponent de la participació ciutadana a la vida política de Catalunya, a part de votar cada quatre anys, seria el de que ciutadans qualificats fossin escoltats a les Comissions parlamentàries en aquelles matèries en que hi puguin aportar quelcom solvent i positiu.

En aquest cas, creiem que l'ARIS ha donat suficients mostres d'equanimitat, de coneixement del tema, d'orientació al diàleg i d'absoluta independència de qualsevol formació política com per a ser tinguda en compte, junt amb els altres representants de la societat civil amb els que compartíem la llista de compareixences sol·licitades.

Però no ha estat així. Hem pogut veure a la pàgina web del Parlament de Catalunya el vídeo de la votació negativa a la petició de compareixença i el de l'exposició dels motius de la negativa del representant dels partits que composen el Govern d'Entesa, l'inefable Antoni Comín, aquell que molts recordareu per la supina ignorància que va demostrar sobre la realitat de l'impost de successions amb motiu del debat de l'any passat sobre aquest impost, en el que va manifestar tant menyspreu i tanta manca de maneres i d'educació en referir-se a tothom que no pensés com ell o no estès d'acord amb les seves equivocades frases pontificals. Doncs bé, sa senyoria Antoni Comín ha adduït com a motiu de la negativa, el que aquest tema ja havia estat tractat abastament a la societat, on tothom ha tingut veu i això ja es considera suficient.

Potser es refereix el senyor Comín, al parlar d'aquesta llibertat d'informació i de debat a la societat, a que de sis intents per part de l'ARIS de contractar una campanya publicitària sobre el tema als autobusos de diversos territoris de Catalunya només dos arribaren a bon port (Lleida i Barcelona), mentre els altres quatre van ser impedits per forces que desconeixem, encara que en sospitem l'origen doncs en un dels casos la coreligionària del senyor Comín, la senyora Isabel Salamaña, regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Girona va reconèixer públicament a la premsa que l'havia vetat.

O potser es refereix a l'anunci sobre la reforma de l'impost de successions que va publicar a tota pàgina la Generalitat el 27 de gener passat a tots el mitjans de comunicació escrita de major tirada de Catalunya, pagat amb els diners de tots els catalans, ple de dades que caritativament qualificarem d'"errònies" ?? Es aquesta la informació a la societat en la que creuen el Govern i el senyor Comín ??

No, senyor Comín, la societat ha d'estar ben informada i els parlamentaris encara més, doncs cal que tinguin elements de judici que emanin d'aquesta societat (no dels ideòlegs de torn de cada partit) per tal de que coneguin la realitat palpable i puguin legislar a partir de la mateixa, no dels rancis refregits de la consigna i de la frase feta, buits de contingut real i elaborats pel respectiu partit, cosa a la que malauradament n'estem massa acostumats per part d'alguns polítics d'aquest país.

S'ha perdut una oportunitat d'or de fer sentir la veu de la societat al Parlament de Catalunya i no l'habitual del polític que encara que no sàpiga de què parla ha de fer el seu paper doncs està allí primordialment gràcies a que ha aconseguit escalar llocs dintre de l'estructura del partit de tal manera que ha assolit un lloc en una llista tancada, cuinada pel partit, que li ha permès sortir elegit.

Una altra vegada serà. Aquesta vegada els partits del Govern han demostrat la seva por i la seva inseguretat. Però, tot i amb això, a nosaltres res d'això no ens estranya. De la coneguda frase "els que estan en contra de l'impost de successions s'ho han de fer mirar" (documentada a la nostra hemeroteca i fonoteca) a la "reforma dràstica, potent i justa" (encara que no hagi estat realment així) ambdues en boca del mateix conseller del Govern en un lapse només de sis mesos, hem vist un gir quasi copernicà en un temps rècord. Havent constatat com aquelles conviccions tant segures, arrelades i inamovibles poden canviar en tant sols sis mesos, ¡potser encara podem esperar quelcom més! En qualsevol cas, quan s'acabi de discutir aquesta llei al Parlament ja sabrem definitivament fins on ha estat capaç d'arribar cada partit i els ciutadans podrem treure les nostres pròpies conclusions. I els partits que composen el Govern tenen la darrera oportunitat de fer un be a la societat i, de retruc, a ells mateixos.


Finalment, un apunt tècnic. La consulta de la pàgina web del Parlament és, en ocasions, extraordinàriament feixuga per la lentitud del temps de resposta, tal com hem comprovat en fer el seguiment d'aquest assumpte.

Per tant, fem un prec al Molt Honorable senyor Ernest Benach i Pascual, President del Parlament de Catalunya, a qui tant li agraden les noves tecnologies. Senyor Benach, amb el que costa un reposapeus i un televisor instal·lats a un cotxe oficial n'hi hauria prou per comprar mitja dotzena de servidors (ordinadors) per a agilitar el temps de resposta de la pàgina web del Parlament. De fet amb un parell n'hi hauria prou o sigui que encara li sobraria pressupost per adquirir qualsevol altre gadget electrònic i la informació a la societat, que tant pregonen, estaria millor servida pel que a la pàgina web respecta.
Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 74

http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  Esopomecenas Dv 26 Mar 2010, 09:31

Está claro que el Govern no tiene lo que hay que tener para aceptar nuestra intervención.
Tienen miedo porque nosotros tenemos los conceptos mucho mas claros que ellos y también podemos hacer referencias a toda la sarta de embustes y mentiras que han divulgado en relación al tema.
Espero que esta reacción por parte del tripartit se traduzca en unos centímetros mas de profundidad en la fosa que se están cavando.
Saludos a todos

Esopomecenas

Nombre de missatges : 247
Fecha de inscripción : 17/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Ahora quieren correr

Missatge  donangelito Dv 26 Mar 2010, 09:06

Si la excusa de no comparecencia es para acelerar los trámites de la ley que recuerden:

Este tema lleva muchos años en el candelero.
Que ha sido ARIS quien les ha obligado a retomar con urgencia el tema

¿O es que las elecciones está al caure??
¿Por qué no escuchan a una representación ciudadana que tiene más conocimiento sobre el impuesto que muchos de ellos? (por lo que hemos escuchado en los medios)
donangelito
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty LAS RESPUESTAS DE LOS PARTIDOS

Missatge  Montser Dv 26 Mar 2010, 08:49

Aquí tenemos las respuestas de los partidos.

La actualidad del PSC
Publicat 25/03/2010
“Denunciem el mal estil de fer política i el bloqueig reiterat de les institucions que practica CiU”

Jordi Terrades retreu a la federació l’actitud i els retrets que han mantingut a la Comissió d’Economia aquest migdia al Parlament

El diputat del grup Socialistes-CpC, Jordi Terrades, ha denunciat avui “el mal estil de fer política i el bloqueig reiterat de les institucions democràtiques que practica Convergència i Unió, torpedinant la tramitació dels nous projectes de llei de l’Impost de Successions i el de la Sindicatura de Comptes”.

Terrades ha destacat que, “amb les seves amenaces de plantar la ponència, CiU i també el PP volen posar pals a les rodes al normal funcionament d’aquest Parlament”, amb una maniobra que busca “dificultar la tramitació de dues lleis cabdals d’aquest Govern”.

Jordi Terrades ha defensat accelerar la tramitació d’ambdós projectes de llei ja que “la seva postura és prou coneguda: pel que fa a Successions, els grups del Govern creiem en la fiscalitat progressiva i CiU i el PP en volen l’eliminació per afavorir les classes benestants, i pel que fa a la Sindicatura de Comptes CiU vol bloquejar-ho fins a les properes eleccions, pendent com està Artur Mas de comptar amb més poder a la institució si les coses li van bé”.

“Aquesta actitud no és constructiva ni digne d’un partit que vol ser alternativa de Govern, i s’assembla sospitosament al bloqueig que practica el PP a Madrid amb la renovació del Tribunal Constitucional”, ha conclòs Terrades.

Llegir aquí: http://www.socialistes.cat/psc_esl/Actualidad/Noticias/Denunciem-el-mal-estil-de-fer-politica-i-el-bloqueig-reiterat-de-les-institucions-que-practica-CiU


CDC Notícies

Publicat 25/03/2010

CiU denuncia l'actitud "arrogant i prepotent" del tripartit i el seu "menyspreu cap als diputats que volen fer bé la seva feina i cap a la pròpia institució"

Els nacionalistes afirmen que la negativa del Tripartit a permetre compareixences amb relació als projectes de llei és “un atemptat contra el parlamentarisme i la participació ciutadana”

Els diputats de CiU al Parlament de Catalunya, Dolors Batalla i Antoni Fernàndez Teixidó, han lamentat avui l’actitud “arrogant i prepotent” dels grups parlamentaris que donen suport al Govern, quan aquests han votat en contra de totes les sol·licituds de compareixença presentades pels grups parlamentaris amb relació al projectes de llei de la Sindicatura de Comptes i de regulació de l’impost sobre successions i donacions.

Els grups parlamentaris que donen suport al Govern no havien presentat cap sol·licitud de compareixença a cap dels dos projectes de llei.

Batalla ha denunciat que “es nega la paraula a persones expertes que aportarien idees i donarien llum per a millorar els projectes de llei” i ha qualificat de “fet sorprenent” que PSC, ERC i ICV no hagin sol·licitat cap compareixença, cosa que només s’explica “per la voluntat del Tripartit d’escorçar els terminis parlamentaris”, ja que “la seva prioritat no és fer una bona llei sinó aprovar el màxim número de lleis, sense tenir en compte la seva qualitat”.

Aquesta és la situació de “Parlament exprés” que segons ha denunciat Batalla en altres ocasions, “ens ha portat el Tripartit”, que consisteix en “tramitar les lleis per via d’urgència, limitar al màxim el tràmits parlamentaris, limitar les compareixences i fent-les concentrades en un sol dia”, com va passar ahir amb la Llei de Vegueries.

Però segons els nacionalistes, “avui s’ha fet un pas més en no aprovar ni una sola compareixença amb relació a cap dels dos projectes de llei. El Parlament exprés portat el seu extrem”.

Dolors Batalla ha reclamat “reflexió” al Tripartit, ja que “els ciutadans mereixen que les coses es facin ben fetes” i ha denunciat el “menyspreu dels grups parlamentaris que donen suport al Govern cap als diputats que volen fer bé la seva feina i cap a la pròpia institució del Parlament”.

Antoni Fernàndez Teixidó ha qualificat l’actitud del Tripartit d’ “atemptat contra el parlamentarisme i contra la participació ciutadana” i ha recordat al Tripartit, que “si aquestes lleis van tard es culpa seva i no d’aquest Parlament”.

Segons Teixidó, “amb la seva decisió acaben amb la participació” i ha anunciat que CiU “ens reservem el dret d’actuació en aquesta Comissió i en la ponència”, tal com va anunciar també el diputat de CiU, Lluís Corominas, en relació a la Comissió i ponència de la llei de Vegueries.

Llegir aquí: http://www.convergencia.org/fitxa_noticies.php?news_ID=22183

DOCUMENTS RELACIONATS

Llistat sol·licituds compareixences amb relació projecte de llei impost successions i donacions

GRUP PARLAMENTARI DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ

A LA MESA DE LA COMISSIÓ D’ECONOMIA, FINANCES I PRESSUPOST

Oriol Pujol i Ferrusola, Portaveu, del Grup Parlamentari de Convergència i Unió, d’acord amb allò que disposa l’article 106 del Reglament del Parlament, proposa les compareixences següents, en el marc del Projecte llei de regulació de l’impost sobre successions i donacions (Tram. 200-00087/08).


- Sr. Josep Costa i Solà, Director de l’Agència Tributària de Catalunya
- Representants de l’Associació per a la Reforma de l’Impost de Successions a Catalunya (ARIS)
- Sr. Joan Carles Ollé Favaró, Degà del Col•legi de Notaris de Catalunya
- Sr. Lluís Jou i Mirabent, Notari
- Sr. Miquel Valls i Maseda, President de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona
- Sr. Josep Gonzàlez i Sala, President de PIMEC
- Sr. Joan Pujol Segarra, Secretari general de Foment del Treball Nacional
- Sr. Miquel Àngel Fraile, Secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya
- Sr. Alexandre Pedrós i Abelló, Catedràtic d’Economia Aplicada, Universitat de Barcelona
- Sr. Leonardo Cárdenas Armesto, Delegat a Catalunya de l’Asociación Española de Asesores Fiscales (AEDAF)

Palau del Parlament, 23 de març de 2010


Oriol Pujol i Ferrusola
Portaveu del G. P. de CiU


ESQUERRA:
Publicat 25/03/2010

Esquerra demana al PP i CiU que no entorpeixin l'activitat legislativa del Parlament

Aquest matí, en el sí de la comissió d'Economia del Parlament, s'han nomenat les ponències que han d'elaborar l'informe de les lleis de la Sindicatura de Comptes, del Pla Estadístic de Catalunya i de regulació de l'impost de successions i donacions, que faran els treballs sense compareixences prèvies.

Aquest fet ha provocat que CiU hagi acusat els grups que donen suport al Govern d'"atemptar contra la participació de la ciutadania". La diputada d'Esquerra M. Àngels Cabasés ha demanat a la federació que ‘no defugin d'estudi i que es deixin d'excuses que només busquen bloquejar la llei de la Sindicatura de Comptes, com ja han fet amb la renovació d'alguns síndics d'aquest organisme'. Unes acusacions que ha fet extensives al PP, pel fet d'enviar moltes de les lleis que es tramiten al Parlament al Consell de Garanties Estatutàries: ‘els populars utilitzen el reglament de la cambra per entorpir l'activitat legislativa de manera sistemàtica'. Per Cabasés, el PP ‘fa el doble joc de vendre un discurs de democràcia a Catalunya mentre a Madrid envien l'Estatut al Tribunal Constitucional'.

La diputada lleidatana ha recordat tant als populars com als convergents que les compareixences són opcionals i que si es fan és gràcies al tripartit, que així ho va impulsar en l'anterior legislatura. Cabasés ha demanat als dos grups de l'oposició que ‘si només pensen en la pròxima campanya electoral, com a mínim deixin treballar a la resta de grups en el desplegament de l'Estatut de Catalunya'.

Llegir aquí: http://www.esquerra.cat/actualitat/esquerra-demana-al-pp-i-ciu-que-no-entorpeixin-lactivitat-legislativa-del-parlament


Editat per darrera vegada per Montser el Dv 26 Mar 2010, 10:56, editat 1 cop en total
Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Proposta de compareixença de l'Aris al Parlament

Missatge  Josefina Dv 26 Mar 2010, 07:37

Et dono tota la raó Sobek71 quan dius que ens tenen por, i es per aixó que hem de continuar transmeten el nostre missatge que es la realitat dels ciutadans que vivim el dia a dia, no com ells, tancats en els seus cotxes oficials i que si no es perque han pogut escalar aquest llocs a la política la gran majoria estaría a l'atur. Aixins donç endevant i nosaltres a lo nostre "No a l'impost de successions".

Josefina

Nombre de missatges : 12
Fecha de inscripción : 27/10/2008

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  Sobek71 Dj 25 Mar 2010, 23:42

Hola a tots i totes,

Més d'un cop ho he comentat, i avui crec que puc reafirmar-me: quina por ens tenen, en el fons, aquests honorables, evidentment, per no molestar a certes pells molts sensibles que, ja fa uns quants messos, van queixar-se de comentaris meus ben clars sobre què penso d'aquests honorables governants, donant-se prous aires per repartir carnets de democràcia als altres membres del grup.
El que tinc claríssim, i més amb l'acte de MANCA democràtica que ha donat avui el bloc de l'honorabilíssim govern de la Generalitat, és que aquestes opcions polítiques no donen més, i 2+2=4. Per tant, l'opció política està ben clara. Volen ofegar, passar-se l'opinió dissident per l'arc de triomf (molt democràtic, evidentment), amb un parternalisme més proper al més fastigós dels règims: Caciquisme. Gent al govern, amb els COLLONS de dir que a Catalunya la gent, ara, ja podia morir-se tranquilament..i només hem de veure, di a dia, com més gent ens dóna fe de la realitat. Un gran solc per la seva propera llar és el que estan fent els membres d'aquest govern, i només em centro en el tema IS. Esperem, si aquest país desperta d'una vegada, gràcies al vot que desprecien durant 4 anys, com a l'opinió pública dissident que parla de l'IS (que té menys importància que el tema dels braus per aquesta colla de honorables, i quatre lletres), a l'oposició.
Sento si molesto a algú, però avui ja no podia més.

Sobek71

Nombre de missatges : 173
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Vots a favor i vots en contra (video)

Missatge  donangelito Dj 25 Mar 2010, 20:23

http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/videos?p_cp1=633996&p_cp2=tot&p_cp3=13&p_cp22=cerca

http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/videos?p_cp1=633996&p_cp2=634097&p_cp3=3&p_cp22=cerca
donangelito
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  irina Dj 25 Mar 2010, 19:31

Y yo que ayer ingenuamente aún tenía alguna esperanza sobre la bondad de nuestro "Estado de Derecho". Este Tripartito es una letal dictadura disfrazada de falso progresismo que está haciendo mucho daño a Catalunya, con el agravante de están anclados como mínimo en el Siglo XIX, siendo un cúmulo de incompetencia y falta de lealtad.
Ya está bien de que a los catalanes nos tomen el pelo desde todas las instancias. Si reaccionamos denunciando ante los diferentes medios de comunicación este otro atropello, quizá se podría conseguir justo lo contrario a lo que los gobernantes pretendían (tal como pasó hace unos meses con unas fotos en Estados Unidos, que al intentar que no se publicaran, batieron records de visitas en Youtube).

FUERA EL TRIPARTITO !!!!!. QUE VENGA UN NUEVO GOBIERNO QUE RESPETE A SU PROPIO PUEBLO Y ADEMÁS NOS SEPA DEFENDER EN OTROS TERRITORIOS.

irina

Nombre de missatges : 262
Fecha de inscripción : 07/11/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  donangelito Dj 25 Mar 2010, 18:59

La voz de los ciudadanos ¿para qué?
Si ya están ellos que saben lo que más nos conviene.
Nosotros solo estamos para cada cuatro años dejar una papeleta en la urna.
¡Que casualidad esto pasará otra vez dentro de medio año!
donangelito
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  Montser Dj 25 Mar 2010, 17:08

Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  donangelito Dj 25 Mar 2010, 07:51

Hoy es el dia.
Quien pueda disponer de tiempo para ver que resulta de la votación de esta propuesta de comparecencia a través de Canal Parlament (desconozco si será en directo) que ponga cuatro letras en el Foro.
ARIS aprovechará esa gran oportunidad.
donangelito
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  Sobek71 Dc 24 Mar 2010, 22:22

Molt i Molt Bé!!!!
Una abraçada i Força ARIS!

Sobek71

Nombre de missatges : 173
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  irina Dc 24 Mar 2010, 22:20

Esto confirma que todo trabajo bien hecho, al final tiene su recompensa. Sería un honor que Aris pudiera aportar sus argumentos directamente a dicha comisión del Parlament de Cayalunya, pues es una asociación que, desde el respeto a todas las opiniones, en todo momento ha utilizado datos contundentes denunciando la injusticia de la tributación sucesoria. Entre las diferentes fuerzas de la sociedad civil se han alcalzado importantes avances en determinados aspectos, mientras que en otros la comparabilidad con otras zonas de España indica que deben afrontarse reformas mucho más profundas y equitativas.
Esperemos que la democracia acabe imponiendo sus razones, quizá sea un sueño o quizá no. SUERTE A TODOS.

irina

Nombre de missatges : 262
Fecha de inscripción : 07/11/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  Esopomecenas Dc 24 Mar 2010, 21:23

Me parece fantástico.
Esta comparecencia puede marcar el punto de partida para volver a estar en los medios y empezar la campaña mediática de cara a las eleciones.
Saludos

Esopomecenas

Nombre de missatges : 247
Fecha de inscripción : 17/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  donangelito Dc 24 Mar 2010, 21:18

Comissió d'Economia, Finances i Pressupost
25 de març de 2010
14.00 h o en acabar la sessió del matí del Ple
Sala 4 Sessió ordinària

ORDRE DEL DIA

.....

13. Proposta de compareixença d'una representació de l'Associació per a la Reforma de l'Impost de Successions amb relació al Projecte de llei de regulació de l'impost sobre successions i donacions (352-02530/08)
Grup Mixt
Debat i votació de la proposta de compareixença.

.....


Editat per darrera vegada per donangelito el Dj 25 Mar 2010, 09:36, editat 1 cop en total
donangelito
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament Empty Re: Proposta de compareixença de l'ARIS al Parlament

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares
» 24/03/2010 - PARLAMENT.CAT - CONVOCATÒRIA - Comissió d'Economia, Finances i Pressupost - Proposta de compareixença d'una representació de l'Associació per a la Reforma de l'Impost de Successions
» 26/03/2010 - BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA Nª 660 - Propostes de compareixença d’organitzacions i grups socials rebutjades
» 22/05/2012 - PARLAMENT.CAT - Notícies - La junta de portaveus acorda deixar per més endavant la compareixença d'Artur Mas sobre la nova reducció de la despesa de la Generalitat
» 29/07/2013 - Política - El PSC presenta al Parlament una proposta per recuperar l'impost de successions
» 22/05/2012 - PARLAMENT.CAT - Notícies - El ple farà el debat de totalitat d'una proposició de llei d'ERC, de suport als emprenedors, i elegirà els diputats que defensaran a Madrid la proposta de rescat de peatges

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum