Prou Impost de Successions a Catalunya !
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

25/03/2010 - EUROPA PRESS.CAT - Política - El tripartit impedeix compareixences a les lleis de sindicatura de comptes i de successions

Ir abajo

25/03/2010 - EUROPA PRESS.CAT - Política - El tripartit impedeix compareixences a les lleis de sindicatura de comptes i de successions Empty 25/03/2010 - EUROPA PRESS.CAT - Política - El tripartit impedeix compareixences a les lleis de sindicatura de comptes i de successions

Missatge  Montser Dj 25 Mar 2010, 16:49

EUROPA PRESS.CAT
Política
El tripartit impedeix compareixences a les lleis de sindicatura de comptes i de successions
Publicat 25/03/2010

El tripartit ha rebutjat avui a la Comissió d'Economia del Parlament les peticions de compareixences de l'oposició als treballs de redacció de les lleis de la sindicatura de comptes i de l'impost de successions i no ha presentat cap proposta.

Per aquesta raó, les dues lleis se sotmetran a votació sense que hagi comparegut al Parlament cap persona externa a la Cambra per valorar les propostes de llei.

La decisió del tripartit ha irritat els partits de l'oposició, que durant la comissió van criticar durament la posició de les esquerres, i han acusat el Govern de voler aprovar "com sigui" totes les lleis pendents abans que acabi la legislatura.

El diputat de CiU al Parlament Antoni Fernández i Teixidó, visiblement enfadat, ha acusat PSC, ERC i ICV-EUiA d'"atemptar contra la participació dels ciutadans i la vida del parlamentarisme català".

La diputada del PP català María Ángeles Olano també ha acusat els tres socis de Govern d'acceptar compareixences "només quan els interessa i les poden utilitzar per fer pancartisme", i ha lamentat que no deixin als grups escoltar l'opinió d'altres experts sobre les dues lleis.

Per la seva banda, el diputat de PSC-Cpc Antoni Comín ha reconegut que la prioritat del Govern és aprovar les lleis com més aviat millor i no allargar el seu tràmit parlamentari, perquè considera que són encertades.

Llegir aquí: http://www.europapress.cat/politica/noticia-tripartit-impedeix-compareixences-les-lleis-sindicatura-comptes-successions-20100325151901.html
Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum