Prou Impost de Successions a Catalunya !
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Transcripció literal intervenció de IC-Verds i ERC al debat d'avui

2 participantes

Ir abajo

Transcripció literal intervenció de IC-Verds i ERC al debat d'avui Empty Re: Transcripció literal intervenció de IC-Verds i ERC al debat d'avui

Missatge  cesc Dj 01 Oct 2009, 20:30

Si senyor aquest es el crapula que ha dit 1000 milions,cuant en son casi 110.000 milions de pesetes.En mans de quina gent estem?
Aquests "barruts" de ICV cuantes poltrones tenen al parlament? perque estic convençut que l´any que ve no en tindran ni la meitat.Es el que ha tractat amb una prepotencia i provocacio total als de CIU (els rumors venien del de CIU),cuant potser els de CIU varen tenir 1000 vegades mes vots que ells o ves a saber cuants de mes,pero ja se sap,s´els puja al cap i llavors diuen les tonteries que diuen.Per cert,molt interesant aquestes aportacions teves.

cesc

Nombre de missatges : 443
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Tornar a dalt Ir abajo

Transcripció literal intervenció de IC-Verds i ERC al debat d'avui Empty Transcripció literal intervenció de IC-Verds i ERC al debat d'avui

Missatge  nestictip Dj 01 Oct 2009, 19:11

Tot seguit anoto fragment de la transcripció literal de les intervencions d'avui al Parlament dels diferents partits, referents a l'Impost de Successions. Potser interessant llegir-les. Si algú vol veure totes les intervencions completes de tot el debat: http://www.parlament.cat/activitat/dspcp/transcripcions/01_propostes.pdf

Intervenció Jordi Miralles (Iniciativa-Verds)
...I sobre l’impost de successions i donacions, el senyor Pelegrí ha fet una expressió que jo no sé si quan l’ha dita l’ha pensat bé. Ha dit «el peatge de la mort», quina barbaritat (remor de veus)..., quina barbaritat. Sap què vol dir el peatge de la mort?, i perquè ens entenguin, amb números, els ciutadans de Catalunya. Vol dir que l’any 2009 s’han recaptat 654 milions d’euros, és a dir, més de 1.000 milions de les antigues pessetes, d’un impost que és per poder fer polítiques redistributives i que a més permet fer polítiques públiques. No es posin nerviosos..., no es posin nerviosos..., perquè vostès coincideixen..., vostès coincideixen en el que són els béns de dos [#]germanes, arriben aquí a poder posar fi, poder eliminar aquest impost. I aquest impost no s’eliminarà amb aquest Govern, que ho tinguin clar, no s’eliminarà. Queda clar? Queda clar. (Remor de veus.) El que es farà, com diu la resolució, és avaluar –avaluar–, i quan es fa una avaluació, uns poden pujar i altres poden baixar, però les dues coses: uns poden pujar i els altres poden baixar, amb un principi..., no es posin nerviosos...
El president
Senyor diputat, senyores i senyors diputats..., senyor diputat..., senyores i senyors diputats...
El Sr. Miralles i Conte
...amb un principi aquesta avaluació: justícia redistributiva, que diu la resolució, equitat, que diu la resolució, i progressivitat de l’impost. Aquesta és la base.
Bé, i acabo dient-los que el nostre...
El president
Hauria d’anar acabant.
El Sr. Miralles i Conte
...grup parlamentari, que no està al centre i no vol estar al centre, treballarà amb aquestes resolucions en aquest període fins a les properes eleccions per aconseguir que en aquest Parlament hi hagi una majoria més cap a l’esquerra, perquè entenem que fem polítiques no només més polítiques, sinó més polítiques i millors, pensant en la gent, en el territori i en l’autogovern.
Moltes gràcies.

Intervenció Anna Simó (ERC)
...Deixin-me que comenci per destacar la proposta de resolució sobre la modificació de l’impost de successions i donacions, de la qual el senyor Pelegrí n’ha intentat fer mofa, basant-se en l’exhaustivitat i el detall de quina és la proposta. Ahir ho vam defensar, Esquerra, per tant... No ho llegiré perquè el senyor Pelegrí ho ha fet per mi, i celebraríem que tots els grups d’aquesta cambra s’hi poguessin sumar, igual que finalment els grups que donem suport al Govern hem sumat.
I també els demanaríem que quan aquesta modificació entri en els pròxims mesos en aquesta cambra, també s’hi sumin, per tal d’aconseguir reequilibrar els greuges que s’han produït fins al moment amb diverses modificacions que ha tingut aquest impost; que han estat al cap i a la fi pedaços, que han acabat desfigurant el que és l’impost i trencant l’estructura d’equitat que té. I que això ha produït conseqüències injustes per als patrimonis baixos i mitjans.
Per tant, s’entrarà aquesta modificació per recomposar aquest equilibri. Però no ens trobaran per suprimir aquest impost; no ens trobaran per suprimir aquest impost. Ens trobaran per millorar, per rebaixar l’impost per a les rendes mitjanes, que per això estem en aquest Govern.

nestictip

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 06/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum