Una persona molt emprenyada

Ir abajo

CIUTADANS MOLT EMPRENYATS PEL IMPOST DE SUCCESSION I DE DONACIONS

Missatge  RAMON MARTINEZ el Dl 31 Ago 2009, 18:34

Molt agrait per les vostres observacions respecte a les injusticies que he posat de manifest, aixins com les que exposen altres.
Les diferentes situacions en que ens aném trovant la gent.......ens té que unir-nos, si no..... es que serém uns burrets, ..... Aquests polítics, financers, i altres especuladors, no tenen conciencia, o sí, .... pot ser que sí que la tenen, - "alerta"-, i aixó es lo gros....i es que no tenen escrupuls de rés. Saben perfectament lo que fan..... sense escrupuls de cap clase. Han de saber que estàn posant molta gent malalta, i que ens estàn empobrint. De qué serveix trevallar?.......Es millor altres coses.......?. Ens em de fer valdre una mica mes de lo que ens valoren els "lladres d´esmoking" (els que van a festes els Palaus). Aixó no es nou, l´Història n´està plena d´époques de la formació de les noves clases dominants, que no tenen ni ética, ni moral. Ara es una d´elles.

Hi ha qui pregunta, si sé (o sabém) d´algun advocat bó. Hi han advocats bons a molts despatxos d´advocats.... pero no sé noms pel assumpte de les successions i de les donacions. Sempre es pot fer un tanteix els professionals de Barcelona.... Despatx d´en Uría, d´en Garrigues Walker, ...fins i tot en Roca Junyent.....encara que com sabém es de CIU, .....que es el partir que va admetre aquest impost sense més consideracions, i aixins ens va ara. En aquí els responsables de no voler treura l´ISD..... es la Concellería d´Economía.....
Espero que CIU compleixi lo que no ha complert el "tripa......". Si guanya CIU, i li fa falta aliar-se amb qui sigui sempre que vulgui respectar els bens dels que han, i em, lluitat tants anys per fer mes "rica" a Catalunya, i pensém en els nostres fills, i nets.
RAMON

RAMON MARTINEZ

Nombre de missatges : 5
Fecha de inscripción : 08/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

L'emprenyada busca solucions

Missatge  exit.tele.veu el Dl 31 Ago 2009, 16:56

Hola,

Teniu tota la raó, s'ha de actuar però la queixa es l´espurna per encendra el foc.

S´ha de fer soroll com més millor i si pot ser cada dia dons tenen la poca vergonya de fer el sort i el mut.

Per la meva part he repartit carnets i cartells a familiars, amics i coneguts.

També penso que la gent jove això els hi cau molt lluny i tenen altres preocupacions, feina, hipoteques...etc La gent gran esta desinformada molts no tenen internet, ni ordinador per això es important, jo crec fer tota la propaganda possible:

Televisió, autobús, internet, manifestacions, cartells a botigues i si es necessari repartir-los casa per casa.Repartir enganxines , globus, bolis... a la sortida de les escoles pels nens i mares, al mercat, perruqueries...


També es bona idea posar un anunci a La Vanguardia... millor a la secció de necrològicas.

Fer el DIA de Noimpostdesuccessions.

Seria interessant que hi hagués un telèfon de pago per fer consultes i assessorar, que a part informar, es recaptarien diners.

Es poden fer coses més dràstiques com vaga de fam, iniciar una campanya massiva de desobediència civil contra l´impost que grava l´herència duna manera xageraaaaada.

Buenisssssima la adivinanza de Angel Serrano de La Vanguardia del viernes dia 28.

Em podeu dir un advocat de confiança?

Mercès.

A reveure.

exit.tele.veu

Nombre de missatges : 2
Fecha de inscripción : 26/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

NO TENIM MES SORTIDA QUE REBELAR.NOS CONTRA L´INJUSTICIA DEL IMPOST DE SUCCESIONS

Missatge  RAMON MARTINEZ el Dg 30 Ago 2009, 17:59

Dono voltes i més voltes........en el tema de l´impost de succesions. No veig mes sortida que està amb la gent que també considera lo injust d´aquest impost.
A la Biblia ja en parla, de que Moisés va voler, que el poble jueu guardés les coses sobrants d´aquesta vida pels seus familiars, i poguesin sobreviure durant un temps després de la mort del patriarca. Una llei que es va traslladar també a la cultura occidental.
Després de dos mil anys, els nostres polítics han descobert l´America en aquí a Catalunya. Es volen incautar de la poca o molta riquessa que hagin pugut acumular els nostres pares, amb la nostre ajuda, i després evitar que el nostre conjug, o els nostres fills, puguin gaudir dels bens "no patetjats" durant dècades.
La Revolució francesa i la Nord-americana, va produïrse perque el poble ja no va poder aguantar mes l´injusticia dels impostos. Jo i la meva familia estém disposats a lluitar, rebelant-nos, i sortir si fa falta al carrer, encara que perdém la vida. No val la pena viure en una "societat de merda" com aquesta, on solament viuen els més vius.
Si hi han manifestacions ens ho feu saber. Al menys serém en nombre, per la nostre part, uns cinc mes.
Amén.

RAMON MARTINEZ

Nombre de missatges : 5
Fecha de inscripción : 08/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Una persona molt emprenyada

Missatge  Admin el Dg 30 Ago 2009, 00:35

Muchas gracias a los que han respondido por el interés que demuestran y a los que, sin responder, también hacen una callada labor de divulgación y captación igualmente meritoria.

Con respecto a la observación de miore, es muy cierta. Desde prácticamente el primer día que pusimos en marcha esta iniciativa se nos ha planteado exactamente ese mismo problema.

Aquí hay que distinguir dos cosas distintas.
Una es el apoyo general a la iniciativa, que se demuestra mediante el registro.
Otra es la intención de, además, participar de un modo u otro en este movimiento.

Para lo primero, cabe la posibilidad de inscribir a todas esas personas que no disponen de internet mediante una dirección de correo electrónico propia, que hoy en día se puede obtener gratuita y fácilmente de Google, Yahoo, Microsoft, etc., ya que no es posible registrar a más de una persona con el mismo correo electrónico.
Naturalmente lo tendrá que hacer otra persona, cuidando de estar atento/a a clicar en el correo de activación y en general a revisar de vez en cuando la bandeja de entrada. Por nuestra parte no hay ningún problema en hacerlo así, al contrario, como muy bien dices esto nos daría un número más real de las personas que apoyan la iniciativa.

Para lo segundo, cosa que sin internet no era posible hasta ahora, desde el momento que existe la Associació per a la Reforma de l'Impost de Successions a Catalunya, dicha Asociación puede admitir socios y, naturalmente, no puede limitar su procedencia solamente a los que dispongan de internet. Por ello en las próximas semanas, cuando dispongamos de apoyo voluntario para tareas administrativas, abriremos la inscripción de socios, para lo que los interesados/as deberán proporcionar sus datos personales (nombre, domicilio, DNI, etc.) y firmar la aceptación de los estatutos, por lo que todas estas gestiones habrá que hacerlas por correo postal, si bien para quien disponga de internet pondremos a su disposición en la página web los impresos necesarios. El hecho de ser socio de la Asociación da derecho a voz y voto en las asambleas y por lo tanto a influir en las decisiones que puedan tomarse en las mismas.

Cuando tengamos la infraestructura preparada daremos a conocer todos los detalles, entre ellos las cuotas, pues todo esto comporta unos gastos que hay que cubrir de algún modo.

Si alguna de las personas que mencionáis que no disponen de internet desea ser socio/a de la Asociación, independientemente de que los registréis con su dirección de e-mail por la razón antes comentada, podéis mandar su nombre, teléfono y dirección a "jordibonet", que viene recopilando los datos de personas que se encuentran en esa situación, a las cuales se les avisará particularmente en el momento en que también lo hagamos por internet.
avatar
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 69

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Una persona molt emprenyada

Missatge  miore el Ds 29 Ago 2009, 22:00

Yo me encuentro con un problema admin, a parte de dar a conocer esta web a amigos y conocidos, también lo hago entre la família, el problema surge cuando muchos de ellos son gente mayor sin acceso a internet, por ejemplo mi padre, mis tios, tias... etc. que están tremendamente cabreados con el tema, y gustosamente nos darían su apoyo inscribiéndose, pero esto de las nuevas tecnologías está fuera de su onda.

¿Qué se puede hacer? ¿Puedo inscribir yo, por ejemplo a mi padre (el mayor afectado) con mi correo? ¿o mejor no hacer tal cosa?
Claro, en tal caso, después sería uno de aquellos inscritos con 0 mensajes en el foro. Pero quizá nos daría un nº más real de las personas que apoyan la iniciativa.
avatar
miore

Nombre de missatges : 211
Fecha de inscripción : 15/08/2009
Edad : 50

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Una persona molt emprenyada

Missatge  bene el Dc 26 Ago 2009, 21:33

Hola!

Jo ja ho he fet. He fet conèixer als meus amics i col·legues la problemàtica i l'existència del web.
Alguns ja s'hi han inscrit.

Jordi

bene

Nombre de missatges : 17
Fecha de inscripción : 03/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Una persona molt emprenyada

Missatge  Admin el Dc 26 Ago 2009, 18:29

Una cosa molt important per fer pressió, que està a l'abast de tothom i que pràcticament ningú fa, es divulgar entre el cercle familiar, del treball, d'amistats, veïns, etc. aquesta problemàtica, l'existència d'aquesta pàgina web i demanant que tothom s'hi inscrigui, per donar-hi suport.

La prova de que això no ho fan més que unes comptades persones es que si això s'estès fent ja hauríem assolit centenars de milers d'inscrits, doncs produeix un efecte multiplicador que encara no l'he vist per enlloc.

Està bé queixar-se, però no es resol res si la queixa no va acompanyada de desenes o centenars de milers de persones que hi donin suport.

El que hem de fer és treballar més activament per aconseguir-ho !

No oblideu que tenim a la vostra disposició una página amb material de tot tipus per ajudar-vos en aquesta tasca que us demanem. Ànim !!
avatar
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 69

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

Una persona molt emprenyada

Missatge  exit.tele.veu el Dc 26 Ago 2009, 15:48

Sóc una persona mòlt i mòlt enfadada (emprenyada) amb l'actual govern de la generalitat.

Crec que l' impost de Successions es un greuge a tots els catalans i ciutadans de Catalunya. Es un impost de la nostre Generalitat. Traspassat. No ve de Madrid (Allà ja no hi es ) Quina sort!!!

Cada cop en sento més identificada amb el ruc o burro català, es treballador i es feia servir de càrrega. Es l´imatge perfecte de la gent treballador i estalviadora que se la carrega amb més i més impostos.Per sort dels polítics d´aquí n´està ple de gent com jo.

L´impost de Successions es un impost injust i discriminatori. Es un greuge comparatiu respecta a las altres comunitats autònomes del Estat Espanyol. Els catalans i ciutadans de Catalunya paguen 100 vegades més que la resta de Espanya.

El principi d´igualtat està per sobre de la capacitat de legislar de les comunitats autònomes.

L´actitud del govern davant la reacció popular es el SILENCI, això és democràticament intolerable.

Treure´l significa perdre quasi 1.000.000.000€ al any (contantis i sonantis).

Es un bon negoci això de la MORT. Tots algun dia morim i els nostres fills a pagar per lo que es seu.

Com deia la meva iaia “ Mentres hi hagi burros (catalans ) els savis (govern) van a cavall.

El ruc català és llest. També és cert que és molt tossut però....Qui ha dit que la tossuderia sigui un defecte sobretot en aquest cas per defensar el que es teu.?...Es una virtut. Es tossut com un burro

També crec que la llei de Successions és la llei del embut, ample per mi (el govern) i estreta per tu (el ciutadà)

Que hem de fer ?..Vendre la casa i anar a lloguer.

També diuen i és ben cert: De fora vindrà qui de casa ens traurà.


Editat per darrera vegada per Admin el Dc 26 Ago 2009, 18:19, editat 1 cop en total (Razón : Editat per posar la xifra correcta de pressupost de recaptació)

exit.tele.veu

Nombre de missatges : 2
Fecha de inscripción : 26/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Una persona molt emprenyada

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum