Sobre la web

Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  Admin el Ds 04 Jul 2009, 11:36

Per veure correctament el Portal Web amb Internet Explorer 8, cal utilitzar el botó de "Visualització de compatibilitat amb versions anteriors" fins que no es reprogrami la pàgina. Aquest botó esta situat a la barra d'adreces, el primer botó després del lloc on hi ha escrit el nom de la pàgina web.

Exemple amb IE8 i la "Visualització de compatibilitat activada" i ubicació del botó esmentat:

avatar
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 69

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  Marco_o el Dv 03 Jul 2009, 14:02

Benvolguts,

Ja vaig comentar al principi d’aquest post que el nostra cas seria exposat per la meva germà al apartat de “expliqueu-nos el vostre cas”

Be, un cop fet, poso l’enllaça aquí perquè en quedi constància i em pugueu relacionar amb el meu cas:

Post: IMPOTENCIA
avatar
Marco_o

Nombre de missatges : 8
Fecha de inscripción : 01/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  Marco_o el Dv 03 Jul 2009, 11:49

Ok, miraré de fer-hi alguna cosa. Potser un escrit relacionat amb link inclòs.
El problema es que els foros, que dirigeixo, estant molt allunyats del tema, son a nivell nacional i per be que hi participats forces catalans, potser podria generar enfrontaments o un debat massa polèmic (que no desitjo) entre persones de diferents comunitats, a part de potser no s’entendria massa be a que be tot plegat si no està gaire lligat amb el tema central del mateixos foros.
Però prometo mirar la forma de fer-ho Wink
avatar
Marco_o

Nombre de missatges : 8
Fecha de inscripción : 01/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  donangelito el Dv 03 Jul 2009, 10:56

Hola Marco_o,

si tens possibilitats ens pots ajudar posant un link a aquest web des de els teus foros.
Ara ens interessa molt la difusió.
avatar
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  Admin el Dv 03 Jul 2009, 09:57

Cap problema.

Em va semblar que valia la pena explicar els detalls per a que també els coneguessin la resta de persones que ens llegeixen, doncs tot te un perquè. I m'agraden aquest intercanvis d'opinió sobre temes que no em son aliens, doncs sempre se'n aprén quelcom. De passada es desengreixa un una mica de l'impost, encara que sigui per poca estona.

Gràcies per les lloances però estic segur de que els nostres objectius no s'aconseguiran per lo be o malament que ho puguem fer el grupet que hi estem esmerçant més temps i recursos, sinó per la pressió social que es pugui aconseguir. Això últim es bàsic i encara ens falta molt per arribar a ser els suficients per a que ens facin cas. Està molt bé ser més de 2.000, però començaré a veure possibilitats d'aconseguir-ho quan s'hi afegeixi un zero o dos més a aquesta xifra. Mentre tant, tenim per davant una gran tasca de divulgació entre la societat, en la que tots podem col·laborar amb el nostre cercle d'amistats, familiar, veïnal, etc. i aconseguir aquest increment d'adherits que es vital per començar a pesar una mica en la ment de certs polítics.

Per altra banda, aprofito per insistir. Si hi ha algun professional que ens pugui ajudar en la millora de la pàgina web, tant estèticament com estructural i de continguts, que es posi en contacte.
avatar
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 69

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  Marco_o el Dj 02 Jul 2009, 23:31

Moltes gracies per aquesta resposta tant amplia i complerta. Però no calia, de fet jo no pretenia demanar explicacions, només volia aportar informació del que em semblava un problema a l’hora que el meu modest punt de vista pel que fa a la presentació i l’estic de la web.

Em sap greu el temps que us he fet perdre per això i us agraeix-ho molt les molèsties que us heu pres.

Com molt be dieu, esforços per sobre de tot val la pena emprar-los en l’autèntic objectiu dons aquest web, al cap i a la fi, només es un suport que si cal esmerça-hi esforços aquest han d’està en un segon terme.

M’agradaria poder acceptar l'invitació a ajudar-vos, però en aquest temes soc un simple aficionat, i tot i que tinc dos web i dirigeixo dos foros propis, no em sento prou capacitat ni prou expert per fer-ho.

Si us heu pres tantes molèsties per un problema secundari i menor com aquest, no em bull ni imaginar les que us esteu prenent per l’autèntic problema que ens porta aquí. Això diu molt de vosaltres i m’anima a pensar, que amb gent com vosaltres, l’èxit ,més tard o mes d’hora, està garantit.

Ànims! i moltes gracies
avatar
Marco_o

Nombre de missatges : 8
Fecha de inscripción : 01/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  Admin el Dj 02 Jul 2009, 14:26

Moltes gràcies a Marco_o pels seus comentaris que sens dubte ens ajuden a millorar la pàgina web.

A continuació li responc als punts que ens comenta i que anirem polint, tenint en compte que qualsevol altra activitat del Fòrum com a tal i/o com a Associació passarà per davant, doncs l'important per a nosaltres es aconseguir els nostres objectius i tot el demés, com la millora de la pàgina web, es accessori tot i que no ho descartem.

Haurà observat que a la pàgina principal del Fòrum ja hi ha un botó per passar de català a castellà però la implantació d'un sistema similar al "portal" de la pàgina web i a les pàgines subordinades implicava una feina addicional que en aquests moments no estem en disposició d'abordar doncs ho porta una sola persona, com a feina afegida a les seves pròpies obligacions i a les altres del Fòrum i Associació.

Una altra cosa es la il·legibilitat de la pàgina web principal de la que ens adjunta un exemple.

Aquesta pàgina ha estat provada amb IE6 (sota Windows XP), IE7 i les últimes versions de FireFox, Opera, Google Chrome i Safari (sota Windows Vista), tant en resolució 1024x768, que es sota la que s'ha construït la pàgina, com en resolució 800x600 i 1280x768. En tots els SS.OO. i navegadors esmentats i en les tres resolucions els resultats son totalment satisfactoris, tal com s'han dissenyat. Quan es baixa la resolució, apareixen barres de desplaçament i continua veient-se la pàgina correctament, tot i que cal fer el desplaçament horitzontal per veure-la en tota la seva amplada.

Pocs navegadors son tant complidors dels estàndards HTML W3 com FireFox i pocs son tan "especials" com Opera i en tots dos, com en la resta tal com he dit, la pàgina es veu correctament. Per altra banda, Microsoft gaudeix d'una ben merescuda fama de crear els seus propis estàndards, que obliguen als programadors web a tenir sempre en compte els trets diferencials entre el tractament de les pàgines HTML fet per IE i per la resta de navegadors. Això s'ha tingut en compte al programar la pàgina per les versions d'IE esmentades, però lamentablement no hem pogut fer la prova amb IE 8.

A la resposta del meu company Jordi Bonet hi ha l'explicació del perquè: no tenim instal·lat l'IE8 als nostres entorns professionals, precisament per problemes d'incompatibilitat.

Per finalitzar, no li càpiga dubte de que tots aquests aspectes que esmenta s'aniran polint, sobre tot el del parpelleig. Coincideixo en que el "look" podria ser més professional (li podria donar l'adreça d'alguna altra pàgina web que porto que te un altre disseny) però vaig pensar que aquesta pàgina anava dirigida a un sector de la població que probablement te poca pràctica amb pàgines web i convenia posar-ho tot ben gran per a que fos fàcilment localitzable cada part del web sense recórrer a menús o altres elements de disseny més modern però que podien dificultar la seva lectura i identificació. De vegades cal renunciar al que ens agradaria a nosaltres en favor de facilitar la vida als demés. Per això dissenteixo en lo de posar tipus de lletra petits i recórrer al "zoom", doncs penso que, generalment, les persones que necessiten uns tipus de lletra gran per llegir còmodament, aventuro que segurament no disposen de la destresa necessària per recórrer al "zoom", a part del propi incordi d'haver d'utilitzar-lo.

En fi, en la mesura que ens sigui possible anirem polint tot el que es pugui però ja que parlem d'això seria molt benvingut l'ajut desinteressat de qualsevol company del Fòrum que ens pogués donar un cop de ma amb tot això doncs el (benvingut) creixement del nombre d'inscrits multiplica les incidències en inscripcions, posts, consultes privades i altres que hem de solucionar en el dia a dia, el que ens dificulta planificar tasques de manteniment com les esmentades.

Moltes gràcies a tots per l'interès demostrat.
avatar
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 69

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

sobre la web

Missatge  albada el Dj 02 Jul 2009, 12:29

Es verdad que el explorer es una porqueria, pero os hago un comentario. Yo tengo abierta la cuenta de correo electronico en g-mail, y el otro dia recibi un mensaje para instalar como navegador el GOOGLE CHROME, bueno pues lo he instalado sin ningun problema y cuando accedo a internet lo hago a traves de este navegador, y os tengo que decir, que no tiene color con respecto al EXPLORER. Va a toda pastilla, te carga las paginas en un momento, parece que haya cambiado de ordenador o haya contratado mayor velocidad cuando no es asi. Probarlo, merece la pena, las paginas se ven perfectas.
Recordad GOOGLE CHROME, ademas es gratuito. Espero que os ayude.
avatar
albada

Nombre de missatges : 66
Fecha de inscripción : 26/02/2009
Edad : 54

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  jordibonet el Dj 02 Jul 2009, 10:50

Ja ho he provat, però al despatx tinc IE7 i sembla que aquesta versió no està afectada per el problema, de moment no ho puc provar amb IE8 ja que precissament per problemes d'incompatibilitat amb una web amb la que tinc que treballar diariament, no me'l puc actualitzar. Miraré a casa ja que a l'ordinador dels meus fills que te Güindowns Vizta (es nota que m'agraden els productes del Sr. Gates oi?) a veure si te l'IE8 i puc reproduïr el problema.

Ja diré quelcom peró no crec que pugui ser fins dilluns ja que tinc una mica d'Overbooking, com he dit abans, prego paciéncia i comprensió.

P.S. Moltes gràcies Joan pels teus afalags, de fet tot el que es parla de bon rotllo es productiu.
avatar
jordibonet

Nombre de missatges : 757
Fecha de inscripción : 25/02/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Molt bé el tracte

Missatge  Joan Palau el Dj 02 Jul 2009, 10:09

M'agradat el tracte tan de la persona que proposava millores a la red com la resposta. Aixì es fan les coses amb amabilitat. Gracies a tots dos.

Joan Palau

Nombre de missatges : 4
Fecha de inscripción : 01/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  jordibonet el Dc 01 Jul 2009, 21:30

La nostre web de moment es una mica casolana, ja que encara que som dos informàtics dins de la junta, som de l'antiga escola de quan no hi-havía Windows (quan les pantalles eren negres i sortía una C:>) i es programava tot amb codi escrit, res d'eines visuals de disseny com les d'ara.

Jo fà un parell d'anys vaig fer un curset de disseny web amb el que podríem aconseguir un resultat mes professional, però per diverses circumstàncies encara no m'hi he pogut posar, i no crec que ho pugui fer fins al mes d'Agost que es quan faré vacances, per tant no espereu grans canvis estétics fins al Setembre. Ara, si algú que hi tingui la mà trencada ens vol ajudar, serà benvingut.

Pel que fà als defectes de visualització, suposo que el company Admin que es el que ha fet gairebé tota aquesta tasca mirarà de solucionar-ho, jo demà al meu despatx ho provaré a 800x600 per veure si trobo el problema.

No dubteu que anirem millorant, mentre us preguem paciéncia i comprensió.

P.S. Marco_o, la crítica constructiva sempre serà ben rebuda, almenys jo no tinc res que perdonar-te, salutacions, Jord Bonet.
avatar
jordibonet

Nombre de missatges : 757
Fecha de inscripción : 25/02/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Sobre la web

Missatge  Marco_o el Dc 01 Jul 2009, 18:07

Benvolguts

Us felicito per la iniciativa. Jo soc un afectat de forma escandalosa per el impost de succions a Catalunya.

El meu cas en breu serà explicat per la meva germana, afectada també, que ja s’ha registrat i que ho domina mes be tot plegat per poder-ho exposar millor.

Crec que una iniciativa com aquesta ha de tirar endavant i aconseguir molts adeptes.

Qualsevol pas que es pugui fer per facilitar aquest fet crec que es important i per això m’agradaria avisar-vos de que la web no es veu be si es vista amb Explorer. El menys en el meu cas. Es barregen les lletres de castellà i en català.

Si es el meu cas, potser també pot ser el de molta gent. Internet Explorer 8 i pantalla 800x600. Us ajunto la captació de la pantalla.
Nota: amb Fire Fox es veu be, però tingueu en compta que encara hi han molt usuaris d’Explorer.

Permeteu-me el meu atreviment a donar-vos un consell amb ànim constructiu.

Quant om esta afectat per alguna cosa, te tendència a fer escrits amb lleres molt grosses, llampats i parpedejants perquè ressalti be el nostre enuig, però si tot un escrit es així acaba sent alejo molestos o poc efectiu si el que volem es que mes gent comparteixi.

Potser una web mes senzilla, amb lletra més petita, sense tantes majúscules, amb menys colors i menys marcs acolorits, seria més visual i millor. No us preocupeu per si algú no ho llegeix prou be, avui en dia la majoria de navegadors permeten fer zoom a les pantalles. Teniu el un exemple del que bull dir en aquest propi foro phpBB 3 servit per forocatalan.com, no en la capçalera que segueix la mateixa estètica de la web, sinó el cos de foro en si.

Pel que fa els idiomes potser la versió parpedejant no es la mes còmoda. Un simple boto que canvi de una versió a l’altre, com a la majoria de webs, potser seria suficient.

Perdoneu, no pretenc ser entès de res ni molt menys criticar, només es la meva opinió amb moltes ganes de que la vostra iniciativa sigui un gran èxit. I modestament penso que potser una entrada a un web clara, fàcil i neta en un primer pas perquè ningú s’espanti.

Gracies, perdoneu l’atreviment i molts felicitats
avatar
Marco_o

Nombre de missatges : 8
Fecha de inscripción : 01/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sobre la web

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum