OPINION DESINFORMADA

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Re: OPINION DESINFORMADA

Missatge  jordibonet el Dl 14 Des 2009, 22:40

De vegades no sap si es opinió desinformada o mes aviat intencionadament errònia.

Tinc dos documents tramesos per osbalgi i pepita que son un exemple d'aixó, el primer es una resposta d'UGT, inclouen uns exemples que no s'aguanten per enlloc, l'altre es una mena de manifest d'ICV, al lloro que he pogut comprovar que tot aquell que sigui botiguer, professional, o petit empresari, en surt netament perjudicat respecte a la regulació actual, ja que la esmena presentada preveu que aquell que s'aculli a la deducció per la "empresa familiar" només podrà gaudir de la rídicula reducció de 18.000 € vigent actualment, i com a sobre les tarifes proposades en certs trams intermitjos son mes altes que les actuals, doncs aixó, el perjudici es fins i tot pitjor per als modestos, que no per a una empresa mitjana/gran. Després diuen que els "rics" han de seguir pagant...

Demà postejaré ambdós casos acuradament per que ho veieu

jordibonet

Nombre de missatges : 756
Fecha de inscripción : 25/02/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: OPINION DESINFORMADA

Missatge  cesc el Dl 14 Des 2009, 13:25

Jo tambe l´he vist pero per no fer-me pessat he preferit no comentar res.Si t´hi has fixat ha tret el tema just al final de tot com qui no vol la cosa pero de forma molt forçada,ja que en Cuni donava per finalitzada l´entrevista.Si hi ha una mica de "Justicia" en aquest mon,el novembre de l´any que començarem aviat em fare un bon tip de riure.Va de "perdonavides" cuant ells no han fet res tots aquests anys i cal recordar que la seva unica proposta era puja dels 18000 eur als 100.000 eur.Aixó era tot.Ni tenen vergonya ni saben el que és.

Per cert,no ens afecta a nosaltres,pero has vist la cara que se li ha quedat cuant en Tena s´ha desmarcat amb el tema del referendum d´Osona? per flipar,jo crec que no sabia ni on ficar-se.

cesc

Nombre de missatges : 443
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: OPINION DESINFORMADA

Missatge  Francesc Lleonart Roca el Dl 14 Des 2009, 12:13

Avui a Els Matins de TV3 el Sr. Puigcercós s'ha marcat una serie de "perles", quan parlava del "tema de carrer" de la reforma del I. de S... arran dels treballs del Departament d'Economia amb un "simulador" i volent convencer-nos de que ells si que treballen seriosament, cosa que no fa el seu "soci doctrinari".
Ara -Puigcercós dixit- volen treure (com perdonant-nos la vida) alló de tan injust i innoble del pobre vellet que esta a una residència i ha llogat el seu pis per cobrir part de les despeses que aixó l'hi representa i que al final panalitzará als seus... quan també contribueixen a pagarla. Quasi em queïen les llàgrimes!!!!, que bons que son !!!!, quin bon cor !!!!.
Volen fer que el 95 % del catalans no paguin I. de S. (amb el seu projecte, ¡¡¡ quin cinisme !!!). Tot-hom ho està esperant !!! (¿qui l'hi ha dit?) Es veu que no te ni p. idea més enllà del seu "simulador" ben segur no té en compte de com s'apliquen els valors cadastrals ni la seva puja aprofitant-se de la bombolla immobiliaria (que sense tenir-hi part ens fa rics a tots... per pagar).
No ha fet cap esment a la situació de gruje respecte d'altres comunitats autònomes.
Ho hadit ben clar... els teballs d'Economia es basen en un "simulador" suposem no els deixin massa mal parats !!!!
A MANCA DE INTELIGÈNCIA HUMANA... ENS LA JUGUEN A LA RULETA RUSSA AMB UN ORDINADOR.
(catalans !!!! fins quan haurem de seguir aguantant a personatges així ???)

Francesc Lleonart Roca

Nombre de missatges : 32
Fecha de inscripción : 24/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

RE:opinion desinformada

Missatge  maria el Dj 10 Des 2009, 16:12

Supongo que te refieres a EULALIA VINTRO .No es una persona desinformada, es una persona malintencionada.Que una catedrática de griego supedite el sentido común a la consigna del partido(ICV),dice muy poco de su nivel cultural y humano.Siempre ha sido así.

maria

Nombre de missatges : 74
Fecha de inscripción : 10/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

OPINION DESINFORMADA

Missatge  YGF el Dj 10 Des 2009, 14:44

Esta mañana en la tertulia del programa "Els Matins" de TV3 se ha hablado del ISD y del desacuerdo para su reforma entre PSC y ERC por una parte y IC-Verds por otra.

Pues bien, a alguno de los tertulianos yo le aconsejaría que entrase en www.Nosuccessions.org y se informara mínimamente de la ley del ISD actualmente en vigor en Catalunya.

Oir a una persona desinformada hablar de cosas tan serias y que afectan a tantas personas,en un programa de televisión con tanta audiencia, es patético. Y si además se usan los tan demagógicos argumentos de que el ISD tiene una función redistributiva, es evidente de que no se ha preocupado en absoluto de analizar el efecto del ISD en la actualidad.

YGF

YGF

Nombre de missatges : 32
Fecha de inscripción : 26/09/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: OPINION DESINFORMADA

Missatge  Contenido patrocinado Hoy a las 07:50


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum