Prou Impost de Successions a Catalunya !
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

JA PODEU FER DONACIONS AMB TARGETA DE CREDIT O DEBIT DES DE LA NOSTRA WEB

2 participantes

Ir abajo

JA PODEU FER DONACIONS AMB TARGETA DE CREDIT O DEBIT DES DE LA NOSTRA WEB Empty Re: JA PODEU FER DONACIONS AMB TARGETA DE CREDIT O DEBIT DES DE LA NOSTRA WEB

Missatge  jordibonet Dv 20 Nov 2009, 10:52

Acabo de actualizar nuestro registro de donaciones y ya está reflejada.
jordibonet
jordibonet

Nombre de missatges : 757
Fecha de inscripción : 25/02/2009

Tornar a dalt Ir abajo

JA PODEU FER DONACIONS AMB TARGETA DE CREDIT O DEBIT DES DE LA NOSTRA WEB Empty Nota para la Administración.

Missatge  antonio martìnez Dj 19 Nov 2009, 10:15

Con fecha de ayer , 18-11-2009 hice a nuestra Asociación una pequeña aportación de 20 Euros, a través de Caja de Cataluña de Vilasar de Mar y a la cuenta de nuestra asociación en la misma citada Caja. Indico este dato para su oportuno control...

antonio martìnez

Nombre de missatges : 56
Fecha de inscripción : 24/02/2009

Tornar a dalt Ir abajo

JA PODEU FER DONACIONS AMB TARGETA DE CREDIT O DEBIT DES DE LA NOSTRA WEB Empty JA PODEU FER DONACIONS AMB TARGETA DE CREDIT O DEBIT DES DE LA NOSTRA WEB

Missatge  jordibonet Dc 07 Oct 2009, 18:34

Mas abajo instrucciones en Castellano.

Aquesta tarda hem pujat a la nostra web el formulari per fer donacions on-line mitjançant targeta de crèdit o dèbit, tots aquells que esteu acostumats a fer algunes compres per internet, suposo que no tindreu cap dificultat per operar, però per qui no hi tingui experència, explico com funciona:

Un cop dins de la nova pàgina del mecenatge, veuras que donem les instruccions de com fer efectiva la donació per diferents mitjans, si fas clic en l'enllaç de la corresponent a targeta de crèdit o dèbit, s'obrirà una nova finestra o pestanya (depenent del navegador que facis servir i de com el tinguis configurat), amb un senzill formulari amb els següents camps:

REFERÈNCIA DONACIÓ: Es un número únic que en cas de que no posis cap dada identificativa, serà el que posarem a la nostra pàgina de registre de donacions.

IDENTIFICACIÓ DONANT: Si no vols que sigui totalment anònima, aqui pots posar-hi el que vulguis que surti al registre de donacions.

IMPORT DE LA DONACIÓ: L'Import en Euros de la donació que vulguis fer efectiva, no cal que hi posis decimals tret que ho vulguis expressament, veuras que hi-ha un límit mínim de 10 €, i un màxim de 1.000 €, el primer es degut a que per imports inferiors ens carregarien una comissió mínima, i el màxim es per questions de seguretat.

I per últim, avall de tot veuras una imatge amb el logo de Caixa Catalunya i TPV Virtual, fes clic i passaràs als següent pas ja en un entorn segur (https:) que es on hauràs d'introduïr les dades de la targeta amb la que vulguis fer el pagament, i que son:

Nº DE TARJETA: Els 16 dígits sense posar-hi cap espai ni símbol de separació.

CADUCITAT: En dos camps separats, un pel mes i un altre pels dos últims dígits de l'any tal i com surtin a la targeta (zeros a la esquerra inclosos).

CODI SEGURETAT: Al darrere de la targeta a la dreta de l'espai reservat per a la firma del titular, veuras uns dígits, generalment hauràs de posar-hi els 3 últims. En tot cas si tens algún dubte, hi-ha un interrogant que obre una pàgina d'ajuda.

Per últim a la dreta veuras un botó "Pagar" per confirmar el pagament.

Des d'aquest punt, la gestió passarà al sistema de la teva pròpia Entitat, i per confirmar la operació, tant pot ser que tinguis que posar una clau de la típica targeta de coordenades (la que et donen quan t'obren accès per operar per Internet), el PIN que fas servir als caixers, o si tens activats sistemes de seguretat vía mòbil, potser que tinguis que posar una clau que la teva Entitat t'enviarà per SMS.

ES IMPORTANT QUE SAPIGUES QUE LES DADES DE LA TARGETA EN CAP CAS ENS ARRIBEN A NOSALTRES, A NOSALTRES NOMÉS ENS ARRIBARÀ EL ABONAMENT DE L'IMPORT, EL Nº DE REFERENCIA DE LA DONACIO, I LES DADES D'IDENTIFICACIO SI ES QUE N'HAS POSAT ALGUNA. ES A DIR, LA GESTIÓ DE LES DADES CONFIDENCIALS DE LA TARGETA QUEDA DINS DE L'ENTORN SEGUR (https:) DEL TPV VIRTUAL I DE LA TEVA ENTITAT.


T'ANIMES A AJUDAR-NOS A LLUITAR CONTRA AQUESTA ESPOLIACIÓ?...

DONCS FES CLIC AQUI


Esta tarde hemos subido a nuestra web el formulario para hacer donaciones on-line mediante tarjeta de crédito o débito, todos aquellos que estais acostumbrados a hacer algunas compras por Internet, supongo que no tendreis ninguna dificultad para operar, pero para quien no tenga experiencia, explico como funciona:

Una vez dentro de la nueva página de mecenazgo, veras que damos las instrucciones de como hacer efectiva la donación por diferentes medios, si haces clic en el enlace de la que corresponde a tarjeta de crédito o débito, se abrirá una nueva ventana o pestaña (dependiendo del navegador que uses i de como lo tengas configurado), con un sencillo formulario con los siguientes campos:

REFERENCIA DONACIÓN: Es un número único que en el caso de que no pongas ningún dato identificativo, será el que pondremos en nuestra página de registro de donaciones.

IDENTIFICACIÓN DONANTE: Si no quieres que sea totalmente anónima, aquí podras poner lo que quieras que salga en el registro de donaciones.

IMPORTE DE LA DONACIÓN: El importe en Euros de la donación que quieras hacer efectiva, no hace falta que pongas decimales salvo que lo que lo quieras hacer adrede, veras que hay un límite mínimo de 10 €, y un máximo de 1.000 €, el primero es debido a que para importes inferiores nos cargarían una comisión mínima, y el máximo es por cuestiones de seguridad.

Y por último abajo del todo, verás una imagen con el logo de Caixa Catalunya / TPV Virtual, haz clic aqui para pasar al siguiente paso ya en un entorno seguro (https:) que es donde tendrás que introducir los datos de la tarjeta con la que quieras efectuar la donación, y que son:

Nº DE TARJETA: Los 16 dígitos sin poner ningun espacio ni símbolo de separación.

CADUCIDAD: en dos campos separados, uno para el mes i el otro para los dos últimos dígitos del año l'any tal y como salgan en la tarjeta (ceros a la izquierda incluidos).

CODIGO SEGURIDAD: Al dorso de la tarjeta a la derecha del espacio reservado para la firma del titular, verás una serie de dígitos, generalmente tendrás que poner los 3 últimos. En caso de duda hay un interrogante que abre una página de ayuda.

Por último a la derecha verás un botón "Pagar" para confirmar el pago.

A partir de este punto, la gestión pasará al sistema de vuestra propia Entidad, y para confirmar la operación, tanto puede ser que tengas que poner un clave de la típica tarjeta de coordenadas (la que entregan cuando te dan acceso a operar por Internet), el PIN que usas en los cajeros, o si tienes activados sistemas de seguridad vía móvil, la clave que tu Entidad te comunicará en un SMS.

ES IMPORTANTE QUE SEPAS QUE LOS DATOS DE LA TARJETA EN NINGÚN CASO NOS LLEGAN A NOSOTROS, A NOSOTROS SOLAMENTE NOS LLEGARÁ EL ABONO DEL IMPORTE, EL Nº DE REFERENCIA DE LA DONACIÓN, I LOS DATOS DE IDENTIFICACIÓN SI ES QUE HAS PUESTO ALGUNO. ES DECIR, LA GESTIÓN DE LOS DATOS CONFIDENCIALES DE LA TARJETA QUEDA DENTRO DEL ENTORNO SEGURO (https:) DEL TPV VIRTUAL I DE TU ENTIDAD.¿TE ANIMAS A AYUDARNOS A LUCHAR CONTRA EL EXPOLIO?...

PUES HAZ CLIC AQUI
jordibonet
jordibonet

Nombre de missatges : 757
Fecha de inscripción : 25/02/2009

Tornar a dalt Ir abajo

JA PODEU FER DONACIONS AMB TARGETA DE CREDIT O DEBIT DES DE LA NOSTRA WEB Empty Re: JA PODEU FER DONACIONS AMB TARGETA DE CREDIT O DEBIT DES DE LA NOSTRA WEB

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum