Prou Impost de Successions a Catalunya !
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

16/11/2009 - YAHOO! NOTICIAS - España - ERC rebutjarà una llei electoral que afavoreixi el bipartidisme

Ir abajo

16/11/2009 - YAHOO! NOTICIAS - España - ERC rebutjarà una llei electoral que afavoreixi el bipartidisme Empty 16/11/2009 - YAHOO! NOTICIAS - España - ERC rebutjarà una llei electoral que afavoreixi el bipartidisme

Missatge  Montser Dl 16 Nov 2009, 18:26

YAHOO! NOTICIAS
España
ERC rebutjarà una llei electoral que afavoreixi el bipartidisme
Publicado 16/11/2009
Europa Press

..../....

SUCCESSIONS

El republicà ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb l'Associació per a la Reforma de l'Impost de Successions, amb la qual s'ha compromès a estudiar una fórmula que eximeixi de pagament les empreses familiars, "que ja tenen prou problemes".

Alhora, ha insistit que la via per la qual es farà efectiva la reforma del tribut --que, segons la proposta d'ERC, eximiria de pagament a més del 85% de contribuents-- "ja està resolt", ja que es portarà a terme amb una esmena a la llei d'acompanyament dels Pressupostos de la Generalitat per al 2010.

Amb això acaba el "principal problema" de les negociacions amb la Conselleria d'Economia, que --segons ha assegurat Puigcercós-- era el calendari, juntament amb alguns aspectes del seu contingut, com eximir de pagament els més grans de 75 anys per evitar la doble tributació.

En qualsevol cas, el republicà ha recordat que els tres grups que donen suport al Govern hauran de tancar un acord abans de principis de desembre, quan acaba el termini per presentar esmenes a la llei de mesures fiscals i financeres.

Leer aquí: http://es.noticias.yahoo.com/5/20091116/tlc-erc-rebutjar-una-llei-electoral-que-5da5357.html
Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum