Prou Impost de Successions a Catalunya !
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

+12
albada
Admin
cesc
Montser
Sobek71
mylai
Rafel
coca 67
YGF
Antoni
donangelito
jordibonet
16 participantes

Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  cesc Dg 21 Feb 2010, 18:16

Ya era hora que alguien hiciera algo al respecto,en este caso CIU.Esperemos que vayan hasta el fondo de este asunto y los responsables lumbreras de ese anuncio sean despedidos inso facto (cosa que dudo mucho).

cesc

Nombre de missatges : 443
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty CIU DENUNCIA LA PUBLICIDAD ENGAÑOSA

Missatge  Montser Dg 21 Feb 2010, 11:37

CIU DENUNCIA LA PUBLICIDAD ENGAÑOSA:


ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. D1P


ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. D2P


ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. D3P


ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. D4P


ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. D5P



ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. D6P

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. D7P
Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  jordibonet Dt 02 Feb 2010, 09:59

Bon dia.

Per evitar duplicitats he mogut el teu post al fil on ja estem debatent sobre l'anunci.

I pel que fà a la teva proposta, potser ens hi posarem si se'ns ofereix algú per portar-ho tal i com estem demanant en aquest post, de mentre seguirem denunciant-ho amb els mitjans disponibles, les declaracions que fem als medis, i un proper butlletí que us enviarem tant aviat com el tinguem acabat. Per cert, en la mateixa oferta de treball estem demanant algú amb traça per portar-ho i així potser podríem anar mes ràpid.

Però sabeu que per exemple està al vostre abast escriure cartes als diaris, i encara mes al vostre abast està dir lis als vostres familiars, amics i coneguts que si volen saber la veritat entrin a www.nosuccessions.org on veuràn l'anunci corretgit.

bene escrigué:Bona nit,

Si amb l'anunci que han publicat a la premsa han inclòs dades que no són veritat, crec que en nom de l'associació caldria denunciar el "nostre govern" per haver gastat diners públics per fer propaganda i publicitat enganyosa.
Si volen fer una publicació, que ho facin amb les dades correctes.
jordibonet
jordibonet

Nombre de missatges : 757
Fecha de inscripción : 25/02/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Si estan enganyant i incomplint la llei, s'hauria de denunciar

Missatge  bene Dl 01 Feb 2010, 21:41

Bona nit,

Si amb l'anunci que han publicat a la premsa han inclòs dades que no són veritat, crec que en nom de l'associació caldria denunciar el "nostre govern" per haver gastat diners públics per fer propaganda i publicitat enganyosa.
Si volen fer una publicació, que ho facin amb les dades correctes.

bene

Nombre de missatges : 17
Fecha de inscripción : 03/08/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  mylai Dl 01 Feb 2010, 20:45

Us deixo enllaç en el qual CIU es pronuncia sobre l'anunci


http://ciu.info/minisite_fitxa_noticies.php?news_ID=23546&type=AL&entities=110

mylai

Nombre de missatges : 176
Fecha de inscripción : 25/04/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  glory Dg 31 Gen 2010, 21:24

Però com podem estar aguantant aquesta colla de mentiders que ens estan gobernant i que estan portant el vaixell a la deriva?.
Tant els hi en fot Catalunya i els catalans. Ara sí, utilitzen als catalans per viure com nous rics, surten dels barris treballadors on vivien per anar a viure a llocs on viuen els rics, porten els seus fills a les millors escoles apartant-los dels nens de classes treballadores i desprès s'omplen la boca de parlar de solidaritat, de racisme, xenofobia, etc...
Estan dilapidant els diners del poble en uns anuncis mentiders, que han costat una millonada i desprès, es clar, no hi ha diners en coses necessaries. Estan portant a Catalunya a la FALLIDA TÈCNICA. Mai Catalunya ha estat tan desprestigiada.
Això, en qualsevol pais centre-europeu (on la cultura de la gent és més elevada) significaria la fi d'un polític. Així ens va aquí.
Jo em pregunto, a qui correspon portar als Tribunals aquests anuncis mentiders? S'hauria de demanar danys i perjudicis al poble de Catalunya per l'engany i per dilapidar diner públic.
Potser, els membres de la plataforma podriem trucar telefonicament a les seus dels dos partits polítics, disposats a l'el.liminació d'aquest impost, CIU i PP, dient-lis si no pensan aprofitar aquestes mentides al poble de Catalunya, (difoses en un munt de periòdics), quan la campanya pre-electoral ha començat. Estan disposats, PP i CIU a portar-los als Tribunals?

CIU, telèfon: 93 236 31 00
PP, telèfon: 93 365 40 00
Colapsem les seves línies telefoniques!!!!!

glory

Nombre de missatges : 101
Fecha de inscripción : 25/11/2008

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Anunci del Govern a tota plana en L.V.

Missatge  antonio martìnez Dg 31 Gen 2010, 19:59

Este anuncio en La Vanguardia, donde los del Govern decían que el ISC desaparecería para el 95% de los catalanes, es una profunda falacia y una de las metiras más insidiosas, con la que pretenden acallar a todo el clamor que se había levantado en Cataluña contra este "expolio de identidad catalana"...Cantidad de estudios posteriores demuestran que es falsa esa pretendida y mentirosa desaparición de este "expolio" para el 95% de los afectados.
Lo cierto es que, con esta falacia que van difundiendo, está calando en la Sociedad catalana que este impuesto está casí suprimido.
Pero yo creo que la RECLAMACIÓN PRIMORDIAL que nos compete hacer es que QUEREMOS IGUAL TRATO QUE EN LAS OTRAS COMUNIDADES DONDE TAL IMPUESTO NO EXISSTE O CASI. No es de recibo que nosotros estemos discriminados con este impuesto.
Lo decía ayer, un ilustre notario, en una columna de opinión de LV: " No deja de sorprender al ciudadano medio, según he podido apreciar por razón de mi profesión, que dentro del mismo Estado, residir unos kilometros al Norte o al Sur, determine no solo una tributación distinta, sino tenerla o no tenerla".
Pero como resumen de todo debemos recordar que no es el Estado Español el que nos "expolia" con este impuesto, sino que son nuestros políticos, esos que constantemente están proclamando su "DESAFECCIÓN" contra el Estado...
Llegan las elecciones y debemos darles, a estos políticos que tanto nos "quieren" NUESTRA RESPUESTA. Pero para que esta sea masiva tenemos que DEJARNOS OIR SIN DESFALLECER. Este foro debe seguir alzando su voz, como lo ha hecho hasta ahora, PARA QUE LOS CIUDADANOS NO SE DEJEN ENGAÑAR...

antonio martìnez

Nombre de missatges : 56
Fecha de inscripción : 24/02/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  Antoni Dg 31 Gen 2010, 11:55

Si de verdad esto es cierto, a quien compete ¿DENUNCIARLO?.....................................................
Creo que ya estamos bastante cansados los Catalanes que nuestro propio Gobierno de Catalunya nos ENGAÑE en todo.
Siempre con embustes .(Este Tripartito ha perdido toda credibilidad)
NO IMPUSTO DE SUCESIONES----------------------IGUALDAD CON LAS OTRAS CCAA.........99% EXENTO.........

Antoni

Nombre de missatges : 46
Fecha de inscripción : 14/11/2008

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  Montser Dg 31 Gen 2010, 11:11

nestictip escribió:
Per cert: els partits de l'oposició (CiU, PP, Ciutadans) on són? No hi tenen res a dir? O és que encara no l'han vist?
Si, CiU respondió:

CDC - NOTÍCIES- Publicat 29/01/2010

CiU denuncia que el Tripartit està enganyant la ciutadania i incomplint la Llei que regula la publicitat institucional amb l'anunci sobre l'impost de successions

Turull afirma que els exemples d’herència que exposava el Govern als mitjans el 27 de gener, “en cap cas deixarien de pagar l’impost de successions, ni ara, ni al juliol de 2011, quan s’acabi de desplegar la llei”

El diputat de Convergència i Unió, Jordi Turull, ha denunciat que “l’anunci que el govern Tripartit va inserir a tota pàgina als principals diaris de Catalunya, el passat dia 27 de gener, sobre la reforma de l’impost de Successions que es va aprovar amb la passada llei d’acompanyament, és enganyós”.

En aquest anunci s’exposaven uns exemples de diferents herències, comparant el que haurien de pagar els contribuents per aquest impost després de la reforma i el que havien de pagar abans.

Segons Jordi Turull, “cal denunciar que aquests exemples són falsos perquè posen sota la columna d’ara unes condicions que a 1 de gener de 2010 no són certes i no ho seran fins a l’1 de juliol de l’any 2011”, ja que aquesta és la data en que la reforma de l’impost esmentat s’haurà desplegat completament.

Per tant, segons Turull, “el Govern està intentant enganyar a la ciutadania de Catalunya de manera intencionada, ja que parla de total a pagar ara, quan hauria de parlar de total a pagar a partir de l’1 de juliol de 2011, i sempre que no es traspassi un negoci o una activitat productiva”.

Però és que, a més, tal com explicava el diputat nacionalista, “ni tan sols així el total a pagar seria de 0€”.

A la vista d’aquestes inexactituds, des de CiU denuncien que “el Govern de la Generalitat amb aquest anunci està incomplint la Llei 18/2000, de 29 de desembre, per la qual es regula la publicitat institucional i de manera concreta l’article 4 lletra d) que diu que els anuncis institucionals han d’ésser clars i complets. La publicitat institucional no ha de portar a conclusions errònies, ni per ambigüitat, per inexactitud de dades o per omissió ni per altres circumstàncies.”

L’anunci incompleix també lletra j) de l’esmentat article, que estableix que “totes les dades difoses en la publicitat institucional han d’ésser rellevants i comprovables, i no poden donar lloc a error. Totes les comparacions han d’ésser objectives i verificables. No es pot crear confusió ni barreja de missatges”.

Adjuntem PDF amb dades comparades (Exemples engany anunci Tripartit Impost Successions): http://www.convergencia.cat/media/22959.pdf

LLegir aquí: http://www.convergencia.cat/fitxa_noticies.php?news_ID=21419&

http://www.ciu.info/fitxa_noticies.php?news_ID=23531


Editat per darrera vegada per Montser el Dg 31 Gen 2010, 21:44, editat 1 cop en total
Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  nestictip Ds 30 Gen 2010, 21:55

Efectivament, aquest anunci va més enllà de l'habitual incompetència del nostre estimat govern: al darrera hi ha una clara intenció de confondre i fer veure el què no és.
Per cert: els partits de l'oposició (CiU, PP, Ciutadans) on són? No hi tenen res a dir? O és que encara no l'han vist?

nestictip

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 06/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  albada Dv 29 Gen 2010, 09:32

Apreciados foreros:

Lo que ha hecho la Generalitat con este anuncio es muy grave, es un gran error por su parte y merece una respuesta rápida y contundente. Con independencia de los futuros anuncios que podamos publicar, es conveniente que la Asociación responda a este anuncio cuanto antes y de la forma que permita llegar al máximo número de personas con el mínimo coste. Propongo los siguientes pasos:

1. Como el anuncio es obviamente, más que publicidad engañosa, publicidad MENTIROSA, propongo que la asociación realice una denuncia formal ante los tribunales pertinentes. Esto no tiene ningún coste, salvo el asesoramiento jurídico si es necesario.

2. Después de la denuncia, conviene hacer una breve nota de prensa informando de la denuncia presentada a todos los medios de comunicación, especialmente a los que han publicado el anuncio de la Generalitat. También se enviaría la nota a los programas de televisión y radio en los que la asociación ha participado con anterioridad, y a todos los periodistas que publicaron artículos pidiendo la reforma.

3. A todos esos destinatarios se les puede enviar (o convidar a acceder a....) el mensaje del Sr. Zamarreño que enmienda el anuncio, y que clarifica lo que dicho anuncio no explica.

Ante las muchas evidencias de manipulación y engaño del anuncio de la Generalitat, creo que los primeros en sentirse utilizados serán los periódicos que han publicado el anuncio, especialmente los que no son afines al Tripartit. Seguro que esto les motiva a indagar en nuestras correcciones y apreciaciones del anuncio, y ante las evidencias, ellos mismos escribirán artículos criticando dicho anuncio. Por lo tanto sin coste económico alguno para la asociación.

Considero que la denuncia inicial es la mejor opción ya que sirve de forma efectiva como disparador del interés de los medios en este tema.
albada
albada

Nombre de missatges : 66
Fecha de inscripción : 26/02/2009
Edad : 59

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  Admin Dj 28 Gen 2010, 11:46

Totes les dades que s'esmenten al post anterior les trobareu detallades a la nostra pàgina web www.nosuccessions.org, en català i en castellà, a més dels enllaços corresponents a la pàgina de la Generalitat.

He preparat una versió gràfica de la veritat de l'anunci del Govern, basada en les mateixes dades que aquest conté.

Alguns dels errors detectats són:
1. L'Agència Tributària de la Generalitat no ha tingut en compte que la seva Llei obliga a afegir un 3% al valor de l'herència en concepte d'aixovar. De fet, si en algun cas algú en vol reclamar la improcedència, ha d'anar als tribunals i arribar fins al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, degut als recursos que presenta la Generalitat quan les sentències li son adverses a les instàncies inferiors, com acostuma a succeir.
2. També ha "oblidat" que l'habitatge habitual no es dedueix completament, sinó que la deducció es sempre del 95% del seu valor. I això no es nou, ja era així a la Llei anterior.
3. No ha explicat que si la herència conté un negoci familiar, una explotació agrària, una finca forestal, etc. que gaudien i gaudeixen d'una deducció del 95% del seu valor, les deduccions personals s'han de reduir en aquest cas en un 50%, segons diu la nova Llei. Com que a l'anunci no està contemplat aquest cas, que incrementa l'impost, jo tampoc l'hi he afegit per a no fer-lo massa complex.
4. I, el més greu, l'anunci esmenta amb la paraula Ara una xifra de tributació que correspondria en realitat a partir del 1 de juliol del 2.011, degut a les fases d'implantació gradual d'aquesta Llei. A més, com s'ha dit, el càlcul tampoc es correcte i en cap dels casos descrits dona zero.

També s'hi podria afegir que amb aquesta Llei s'ha introduït un cas inaudit, en canviar la figura que es definia fins ara com a descendents (fills i nets), desglossant-la en dues categories diferents, amb lo que els nets passen a tenir menys deducció que els fills. No tenim constància de que a qualsevol altre lloc d'Espanya es faci res similar.

I un petit detall: Ara i fins al mes de juny també hi haurà contribuents que pagaran segons la columna Abans (que també està mal calculada), doncs com que hi ha un termini de sis mesos per liquidar l'impost, en aquest primer semestre també es liquidaran impostos amb les normes del 2.009, per haver succeït la defunció abans del 31 de desembre. No hagués estat de més que ho advertissin.

En qualsevol cas, aquesta afirmació que diu que l'impost de successions desapareix per al 94% dels contribuents sembla bastant arriscada. Com poden haver calculat aquest percentatge tant exacte, si no saben ni calcular el seu propi impost?

Els diners (nostres, per cert) que ha costat aquest anunci a plana sencera, pàgina senar i en color a les principals publicacions de Catalunya, segur que es podrien haver invertit millor. Però després de tanta despesa inútil, no vindrà d'una més, ja que en aquest tema i d'altres ja fa temps que s'ha perdut la vergonya i la decència.

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. AnunciT1L


Editat per darrera vegada per Admin el Ds 27 Mar 2010, 21:03, editat 5 cops en total
Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 75

http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  Montser Dj 28 Gen 2010, 11:19

Aquí sí que está más clarito, ¿Por qué no han publicado esto?:

La disposició addcional 8a. de la Llei 26/2009 disposa que l’import de les reduccions personals de l’article 22 i els imports
màxims de les reduccions addicionals de l’article 25 seran d’aplicació progressiva, en els percentatges i períodes següents:


- Per a fets imposables meritats de l’1 de gener de 2010 al 30 de juny de 2010: 25%.

- Per a fets imposables meritats de l’1 de juliol de 2010 al 30 de juny de 2011: 62,5%.

- Per a fets imposables meritats a partir de l’1 de juliol de 2011: 100%.


A) Reducció personals

1.- Si en la seva declaració el contribuent NO aplica cap de les reduccions o exempcions següents:

- explotacions agràries

- empresa individual

- participacions en entitats

- finques forestals

- patrimoni natural

- qualsevol altre reducció o exempció que hagi de ser sol·licitada pel contribuent o que depengui de determinats requisits el compliment dels quals sigui voluntari per part del contribuent, la quantia de la reducció per parentiu serà:







Data de meritació

Grup

Parentiu

Del 01/01/2010 al 30/06/2010

Del 01/07/2010 al 30/06/2011

A partir del 01/07/2011

I

Tots

68.750 més 8.250 per cada any menys
de 21, amb màxim de 134.750


171.875 més 20.625 per cada any
menys de 21, amb màxim de 336.875


275.000 més 33.000 per cada any
menys de 21, amb màxim de 539.000


II

Cònjuge

125.000

312.500

500.000



Fills i adoptats

68.750

171.875

275.000



Altres descendents

37.500

93.750

150.000



Ascendent

25.000

62.500

100.000

III

Tots

12.500

31.250

50.000

IV

Tots

0

0

0

2.- Si el contribuent aplica alguna de les reduccions esmentades, l’import de les reduccions per parentiu serà el 50% de les quantitats anteriors:






Data de meritació

Grup

Parentiu

Del 01/01/2010 al 30/06/2010

Del 01/07/2010 al 30/06/2011

A partir del 01/07/2011

I

Tots

34.375 més 4.125 per cada any menys de 21, amb màxim de
67.375


85.937,50 més
10.312,50 per cada any menys de 21, amb màxim de 168.437,50


137.500 més 16.500 per cada any menys de 21, amb màxim
de 269.500


II

Cònjuge



62.500



156.250



250.000



Fills i adoptats



34.375



85.937,50



137.500



Altres descendents



18.750



46.875



75.000



Ascendent



12.500



31.250



50.000

III

Tots



6.250



15.625



25.000

IV

Tots



0



0



0


B) Reducció per discapacitat

- Grau de discapacitat igual o superior al 33%: 245.000 euros

- Grau de discapacitat igual o superior al 65%: 570.000 euros

La reducció per discapacitat s’aplica independentment de les reduccions anteriors.


C) Reducció per a persones grans

Si en la data de meritació de l’impost el contribuent té setanta-cinc anys o més pot aplicar-se una reducció de 275.000 euros. Aquesta reducció és incompatible amb la reducció per minusvalidesa.


D) Reducció addicional

Un cop aplicades totes les reduccions que tingui dret el contribuent, l’excés de base imposable es pot reduir en un 50% amb els imports màxims següents per a cada grup:

1.- Si en la seva declaració el contribuent NO aplica cap de les reduccions o exempcions següents:

- explotacions agràries

- empresa individual

- participacions en entitats

- finques forestals

- patrimoni natural

- qualsevol altre reducció o exempció que hagi de ser sol·licitada pel contribuent o que depengui de determinats requisits el compliment dels quals sigui voluntari per part del contribuent, els imports màxims a aplicar en concepte de reducció
addicional són:







Data de meritació

Grup

Parentiu

Del 01/01/2010 al 30/06/2010

Del 01/07/2010 al 30/06/2011

A partir del 01/07/2011

I

Tots

31.250

78.125

125.000

II

Cònjuge



37.500



93.750



150.000



Fills i adoptats



31.250



78.125



125.000



Altres descendents



12.500



31.250



50.000



Ascendent



6.250



15.625



25.000

2.- Si el contribuent s’aplica alguna de les reduccions anteriors els imports màxims a aplicar en concepte de reducció addicional són:






Data de meritació

Grup

Parentiu

Del 01/01/2010 al 30/06/2010

Del 01/07/2010 al 30/06/2011

A partir del 01/07/2011

I

Tots

15.625

39.062,50

62.500

II

Cònjuge



18.750



46.875



75.000



Fills i adoptats



15.625



39.062,50



62.500



Altres descendents



6.250



15.625



25.000



Ascendent



3.125



7.812,50



12.500

Leer aquí: http://www.nosuccessions.org/infoimp10.html (català)

http://www.nosuccessions.org/ES/infoimp10.html (castellano)


Editat per darrera vegada per Montser el Dj 28 Gen 2010, 19:15, editat 2 cops en total
Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  cesc Dj 28 Gen 2010, 10:26

Lo mas triste de todo es que mas de uno se lo va a creer.El ejemplo esta realizado con muy mala leche buscando los casos mas favorables que justamente seran los mas puntuales y minoritarios.Si quitamos los 500000 por vivienda habitual (tengo claro que la de mis padres no vale ni la mitad,asi que por aqui ya se pierden "250000") se va a unos niveles bajos que encima no sran reales hasta 1 de Julio del 2011,toma ya !!!
Pero es que encima las cantidades calculadas estan mal,ya que aqui todos sabemos que el 5% de la vivienda habitual son ya 25000 eur y solo hay que ver lo que sale a pagar en cada uno de los ejemplos.Una verguenza.
No se podria denunciarlos por publicidad engañosa? encima publicidad que como muy bien dice Angelito hemos pagado todos los catalanes/as si o si.

cesc

Nombre de missatges : 443
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  Montser Dj 28 Gen 2010, 10:03

El anuncio está publicado en un blog personal:

http://1.bp.blogspot.com/_pkdM5c3RHXA/S2FEN5HiZDI/AAAAAAAAAKc/lqCBzEF_oWw/s1600-h/impost_de_successions.jpg

El blog: http://jmolsosac.blogspot.com/2010/01/limpost-desapareix-i-el-capital-tambe.html
Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  donangelito Dj 28 Gen 2010, 08:44

Según parece ese anuncio ha aparecido en varios diarios al mismo tiempo.
Y eso vale un dineral (que nos lo pregunten a nosotros).
Y no es publicidad institucional, es propaganda pre-electoral.
¿Por qué precisamente publicitan ese tema?
donangelito
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  Sobek71 Dc 27 Gen 2010, 21:54

mylai escrigué:Si us plau, faig una crida a tothom que pugui i vulgui que el nostre objectiu es pugui complir,perque feu una contribució monetària a l'ARIS, encara que sigui mínima, per fer possible que, al menys, poguem respondre a les falsetats de l'anunci publicat per la Generalitat amb la mateixa publicitat i efectivitat. És l'unica forma de que ens escoltin.

I tant! No hi ha altre manera que fer GUARDIOLA per poder contra-atacar en el moment oportú...
però mira que arriben a ser d"'HONORABLES" els nostres governants..eh..?
i quants espies deuen de tenir pel Foro...
10 euros X 10.000, quant surt? Els faríem treure la cua entre les cames...
Hi ha molta gent que sempre estar a VERLAS VENIR...
Jo fa unes setmanes vaig parlar del tema amb un empresari, i l'ànima se'm va caure al terra quan el paio no va voler saber
res de posar un cèntim...això sí, s'aprofiten de la feina i iniciativa d'uns quants.
És realment punyent el tema, com ja ha demostrat en Jordi Bonet amb els primer números corregits...
Manipuladors els podríem dir, com a mínim, de la forma en que juguen amb la realitat, i XXXXXX per jugar amb la gent com juguen,
els molts honorables.

Sobek71

Nombre de missatges : 173
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  mylai Dc 27 Gen 2010, 19:37

Si us plau, faig una crida a tothom que pugui i vulgui que el nostre objectiu es pugui complir,perque feu una contribució monetària a l'ARIS, encara que sigui mínima, per fer possible que, al menys, poguem respondre a les falsetats de l'anunci publicat per la Generalitat amb la mateixa publicitat i efectivitat. És l'unica forma de que ens escoltin.

mylai

Nombre de missatges : 176
Fecha de inscripción : 25/04/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  Rafel Dc 27 Gen 2010, 18:27

Qui llegeix aquests anuncis i no coneix el tema, no pot compendre la manca d'escrupuls que aquesta colla de demagogs, dient mitges veritats ó mitges mentides. Es indecent que una informació com aquesta QUE PAGUEM TOTS ELS CIUTADANS, ho sigui de forma sesgada, axó es joc brut.

NO PARLEN DE TÉRMINIS, POSAN EXEMPLES COM SI JA ESTÉS TOTALMENT EN VIGOR

NO COMENTEN RES DE LA LLETRA PETITA, quant ja han dit que a finals de gener hi hauría un articulat que acompanyes el decret i el fes entenedor. Rafel


Editat per darrera vegada per Rafel el Dc 27 Gen 2010, 20:18, editat 1 cop en total

Rafel

Nombre de missatges : 161
Fecha de inscripción : 13/11/2008
Edad : 83

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty anunci del 27 G

Missatge  coca 67 Dc 27 Gen 2010, 16:24

el que diu l'anunci d'una manera subliminal es que si ets del 6% que paga,et domiciliis a un altra comunitat i no siguis babau esperant que et caigui el pal.
ens preocucavem pel boicot al cava,i ara resulta que si una persona deixa de comprar una segona residència a catalunya per culpa de l'impost i la compra a un altre lloc,i el valor de la casa per exemple es de 500.000 equival a 100.000 ampolles de cava,o sigui,que l'impost força a boicotejar el sector inmobiliari català.
L'anunci està al avui i el punt,o siga que ha costat calers..........


Editat per darrera vegada per coca 67 el Dc 27 Gen 2010, 20:11, editat 1 cop en total
coca 67
coca 67

Nombre de missatges : 55
Fecha de inscripción : 23/07/2009
Edad : 56

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty A TODA PLANA EN LA VANGUARDIA Y TAMBIEN EN EL PERIÓDICO.

Missatge  YGF Dc 27 Gen 2010, 16:11

También en el Periódico de Catalunya ha salido a toda plana. Es evidente que no tienen limitaciones presupuestarias como las que tenemos en esta Asociación.

YGF

Nombre de missatges : 33
Fecha de inscripción : 26/09/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  donangelito Dc 27 Gen 2010, 14:54

De todas maneras no sería mala idea dar un "CRIT" ahora. Y enviarlo a nuestros adheridos con algunas explicaciones como las que ha dado Jordibonet. A la espera, más adelante, del anuncio en la prensa.
donangelito
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  Antoni Dc 27 Gen 2010, 13:32

Estos que han puesto el anuncio en L.V se han adelantado antes de que les llegen los palos por parte nuestra.
Creo que nosotros tendriamos que golpear con nuesta artilleria(SALIR CON TODAS NUESTRAS ARMAS) cuando falten un par de meses ante de las elecciones.
A la gente les tenemos que refrescar la memoria unos dias antes,pues luego no se acuerdan.
En este momento antes de las elecciones es cuando tenemos que hacer el maximo ruido i hacer ver la realidad de este impuesto a los Catalanes.IGUALDAD CON LAS OTRA AUTONOMIAS reduccion del 99%.
¿O es que los Catalanes somos los tontos con respecto al resto de CCAA?

Antoni

Nombre de missatges : 46
Fecha de inscripción : 14/11/2008

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  donangelito Dc 27 Gen 2010, 12:27

No sé lo que le habrá costado este anuncio a la Generalitat, pero también lo hemos pagado los 10.500 registrados en este Foro.
donangelito
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  jordibonet Dc 27 Gen 2010, 11:45

Aquest matí m'ha trucat l'Admin per comunicar-me que el govern havía publicat un anunci a tota plana a L.V. (no se si ho han fet a altres diaris també).

Ràpidament he anat al quiosc, i ja he fet l'anal·lisi del que ens expliquen, reprodueixo aqui el text del mateix, i en vermell algunes correccions que crec que fan falta:

L'impost de successions desapareix per al 94% dels contribuents

Des de l'1 de gener ha entrat en vigor la reforma de l'impost de successions, que s'aplicarà gradualment.

A partir d'ara, només l'hauran de pagar els grans patrimonis. Així s'afavoreix la redistribució de la riquesa i es fomenta la igualtat d'oportunitats.

Exemple 1: Entre cònjuges

Import de l'herència: 1.000.000€, Abans 102.222€, Ara 0€

Import de l'herència: 1.300.000€, Abans 188.832€, Ara 14.500€

Exemple 2: Entre pares i fills

Import de l'herència: 775.000€, Abans 43.156€, Ara 0€

Import de l'herència: 1.000.000€, Abans 102.222€, Ara 10.375€

Els imports dels exemples inclouen un habitatge habitual valorat en 500.000€ més altres béns (segones residències, diners al banc...).

Primer que em sembla que no saben aplicar els temps verbals, ja que diuen desapareix o A partir d'ara, quan hauríen de dir desapareixerà o A partir de l'1 de Juliol de 2011.

I per un altre cantó com sempre els calculs estàn fets amb poca rigorositat:

- No parlen del 3% d'aixovar
- S'entesten en que tothom te un habitatge habitual de 500.000€, i a mes en els calculs fan com si no es pagués res per ell, quan en la realitat un 5% (25.000€) si que s'ha d'afegir a la base imposable.
- No diuen que qui hereti ni que sigui una botigueta de barri te la meitat de reduccions
- etc.

Així que sent rigorosos, els càlculs hauríen de ser aquests:

Exemple 1: Entre cònjuges

Import de l'herència: 1.030.000€, Abans 118.101€, Ara entre 55.725€ i 1.925€, o entre 74.700€ i 28.100€ si s'hereta negoci, empresa, etc.

Import de l'herència: 1.339.000€, Abans 209.200€, Ara entre 129.360€ i 25.380€, o entre 148.860€ i 90.360€ si s'hereta negoci, empresa, etc.

Exemple 2: Entre pares i fills

Import de l'herència: 798.250€, Abans 55.098€, Ara entre 26.953€ i 1.689€, o entre 35.453€ i 11.558€ si s'hereta negoci, empresa, etc.

Import de l'herència: 1.030.000€, Abans 118.101€, Ara entre 70.200€ i 15.350€, o entre 82.200€ i 49.350€ si s'hereta negoci, empresa, etc.
jordibonet
jordibonet

Nombre de missatges : 757
Fecha de inscripción : 25/02/2009

Tornar a dalt Ir abajo

ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V. Empty Re: ANUNCI DEL GOVERN A TOTA PLANA A L.V.

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum