3 propostes i una reflexió

Ir abajo

Re: 3 propostes i una reflexió

Missatge  donangelito el Dl 24 Ago 2009, 21:29

Micoweb, com veig que ets nou et diré:

Hi ha una secció dins de la web amb material de tot tipus per enviar per mail i penjar en botigues i altres locals (a la página principal veuràs el botó on dirigir-te)
Ja s'ha fet un programa precisament a l'Agora sobre el tema. Unicament que no ha aparegut cap de nosaltres per defensar les nostres idees. Hi ha moltes intervencions de gent de la junta al mitjans de comunicaió (hi ha seccions de audio i videoteca dins del Forum lkes que volguis i les que falten per penjar, que l'Admin no dona a l'abast)
Hem tingut i tindrem a la tardor contactes amb partits parlamentaris y alguns extraparlamentaris (encara que ja sabem el seu pensament) però lo formal és fer-ho.

En relació a la teva reflexió podriem estar parlant tota la nit i prefereixo possar punt i final al meu post. És com dic jo: és la part conservadora del progresisme, o la part progresista del conservadurisme, o la conserva del progrès, o el progrès en conserva, o.. És a dir, un embolic.. I no vull dir coses inapropiades.
Benvingut
avatar
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

3 propostes i una reflexió

Missatge  Anton Estrem Just el Dl 24 Ago 2009, 21:18

Amb la finalitat d'informar al major nombre de persones, que l'associaco remeti als associats un correo electronic amb el "manifest", el document "sabies que.." i l'enllaç a la web, per tal que els associats el remetessin per correo electronic a la llista de contactes de cadascu. Es gratis i pots arribar a molta gent. Es importat que les adreces es posin al destinatari de CCO (copia oculta) per que no s'en puguin aprofitar les empreses que fan SPAM.

Proposar a TV3 que faci un debat de politics en algun programa com per exemple "AGORA" per tal que es "mullin" i diguin el que en pensen i que es posicionin clarament. Hi podria anar algún representant de l'Associacció.

Que l'Associacio faci un escrit a tots els partits politics catalans demanant-los la seva posició respecte d'aquest assumpte i si forma part del seu pla electoral per les properes eleccions catalanes i en quins termes i terminis.

La reflexio que faig es: ¿com pot ser que el partit socialista al govern espanyol hagi eliminat l'impost de patrimoni i que el partit socialista al govern català no elimini el impost de succecions?. L'impost de patrimoni es podia haver modificat augmentant el minim patrimoni que tributés, ¡¡¡ pero no ¡¡¡, el van eliminar completament. ¿A qui favoreix aixo?, donç a les grans fortunes. Que ho hagues fet un partit de dretes s'hauria pogut entendre. Pero que ho faci un partit socialista que teoricament té que vetllar per una distribució raonable dels ben (dins una economia capitalsta), no me cap al cap. Per cert que d'aixo no s'en ha parlat gaira gens als mitjans de comunicació. (No deu interessar a ningu). En canvi l'eliminacio de l'impost de succecions que favoriria a un munt de persones de totes clases socials, per la transmisió d'uns bens obtinguts amb l'esforç del treball i l'estalvi per que s'en beneficiin els seus fills o hereus, aixó sembla que no forma part de la politica del govern socialista català. Jo personalment, nomes votare un partit que inclogui en la seva planificació a curt termini l'eliminació de l'impost de successions. I si no hi ha cap partit que ho faci no votaré.

Anton Estrem Just

Nombre de missatges : 1
Fecha de inscripción : 24/08/2009
Edad : 59

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum