Sois los mejores !!!

Ir abajo

Re: Sois los mejores !!!

Missatge  Admin el Dg 16 Ago 2009, 13:15

Com veieu, aquí no parem ni que sigui l'estiu. Avui també surten dues petites notes amb el nom de la pàgina web en diferents llocs de "La Vanguardia".

Però tot es gràcies a que tenim un bon suport per part vostre.

Aprofito per insistir en que cal que tothom faci servir els seus contactes, amistats, el cosí d'un amic del nebot de la portera de casa, qui sigui, per tal d'aconseguir contactes amb mitjans de comunicació locals, comarcals, nacionals, per tal de seguir fent-nos conèixer.

I també redoblar els esforços per tal d'aconseguir més usuaris registrats. Si som 4.500, cadascú aconsegueix cinc usuaris més (4.500 x 5 = 22.500) i cadascún d'aquests n'aconsegueix 5 més (22.500 x 5 = 122.500) serem molts més en molt poc temps (4.500 + 22.500 + 122.500 = 149.500) !!!

Però per això cal el compromís, l'esforç personal i continuat de cadascú i seguir fent accions particulars sense parar. I això es el que més ens falla des de que vam començar aquest Fòrum, que el percentatge de persones entusiastes i amb ganes de col·laborar es baixíssim.

Vinga, animeu-vos que això no para de créixer, ja tenim més afiliats que algun dels partits polítics que ens governen. Només cal que, a més, siguem TOTS tant actius individualment com ho son ells o més !!
avatar
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 69

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sois los mejores !!!

Missatge  osbalgi el Dg 16 Ago 2009, 12:10

Ahir també ho vaig veure a BTV. Aquesta es la manera de que les ciutadans/es de Catalunya vegin algunes de les falsetats que van en els programes electorals i s'ho pensin a l'hora de votar.

osbalgi

Nombre de missatges : 113
Fecha de inscripción : 03/07/2009
Edad : 71

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sois los mejores !!!

Missatge  Admin el Dt 11 Ago 2009, 23:02

Moltes gràcies pel vostre suport. Cal que aquest moviment s'estengui encara més, per al que necessitem tot l'ajut que puguem aconseguir.

Tothom a la Generalitat sap perfectament que la proposta aquesta es impossible que arribi a terme, com molt be explica "corneli".

Després de que els hi hem anat desmuntant tots els seus arguments, que si el PP, que si Europa, que si els mil·lionaris d'EE.UU., que si aquest impost existeix a tots els països del món, que si la "justícia distributiva", etc. ara sembla que acabin de descobrir que hi ha desigualtats entre comunitats i no se'ls hi acudeix altra cosa que proposar que els hi apugin l'impost als demés perquè, encara que no ho han verbalitzat, la proposta es aquesta, doncs no crec que sigui rebaixar-lo aquí més del 99% i demanar als altres que, per tant, el rebaixin més !!

Saben perfectament que la seva proposta es irrealitzable, doncs es impossible un consens entre comunitats sobre aquest tema. Però ells ja ho han llençat i creuen que dient dintre d'un temps "nosaltres ja ho hem proposat, però ningú ens ha seguit" quedaran incòlumes als ulls de l'opinió pública. En canvi, es molt més fàcil del que ells diuen, el consens s'ha de tenir aquí només, si les altres comunitats han rebaixat l'impost un 99%, només cal que aquí també es rebaixi un 99% per estar quasi bé tots igual. Però això sembla que no se'ls hi ha acudit.

Ja van prometre al 2.003 (any d'eleccions) que rebaixarien aquest impost, ho van repetir al 2.005, aquesta vegada donant dades concretes, com que la deducció del cònjuge passaria de 18.000€ a 80.000€ i altres promeses concretes, amb titulars com "El 80% de los contribuyentes quedará exento del pago de impuestos por las herencias" (res del que van dir ha passat) i al 2.007 van repetir la mateixa frase "Con la reforma, el 80% de los catalanes, quedarán exentos del pago" (tot això està documentat aquí). Es veu que quan un slogan te èxit s'ha de repetir. Però, un moment, si segons ells preveien al 2.005, al 2.007 ja només restarien un 20% de catalans que pagaven l'impost, com pot ser que es prometés una altra vegada que el 80% dels catalans no pagarien?. Ah, es clar !! Deien això, però al mateix temps augmentaven el pressupost d'ingressos de l'impost de 514,1 mil·lions al 2.005, a 795 mil·lions d'euros el 2.007 i 991,3 mil·lions el 2.009. Ja es veu la impossibilitat de que el 80% dels contribuents deixin de pagar al 2.005, un altre 80%!! deixi de pagar al 2.007 i mentrestant el pressupost de recaptació pugi un 93% del 2.005 al 2.009, quasi el doble. Espero que tothom ho hagi entès.

En fi, com que sembla que les promeses sobre l'impost de successions toquen els anys senars (2003, 2005, 2007) no es estrany que enguany toqui una promesa nova, però hem d'aprendre de la història. A més, aquesta d'ara es tant inversemblant que sembla que a algú se li està acabant la inventiva.

No ens deixem entabanar i seguim cap als nostres objectius !!
avatar
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 69

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

Con que solo en comunidades del PP?, No?

Missatge  donangelito el Dt 11 Ago 2009, 21:57

Para mi ha sido un punto clave y muy importante la comparación con Cantabria (una comunidad "no pepera"). Ya no sirve esa excusa, por eso ya se comienza a plantear algún tipo de flexibilización en la reforma.
Yo personalmente creo que hay que pagar impuestos (dentro de la racionalidad), son necesarios en un Estado del bienestar, pero que te expriman de esta manera, "nanay del Paraguay".


Editat per darrera vegada per donangelito el Dt 01 Set 2009, 15:22, editat 1 cop en total
avatar
donangelito

Nombre de missatges : 460
Fecha de inscripción : 13/03/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

REPORTATGE del 3.24

Missatge  corneli el Dt 11 Ago 2009, 21:31

Felicitacions ! Molt bé per la Junta; estic orgullòs de formar part d'aquest moviment cívic. Just acabo de veure-us al 3.24. D'això s'en diu un "scoop" informatiu. No sé com ha sigut la gènesis de la noticia, pero l'informació resultant és molt relevant per:

a) emisió (crec que per 1er cop) de més de 2m a l'Informatiu de màxima audiència de TV3
b) informació sobre nombre de adherits i sobre la forma jurídica; l'associació
c) visualització de la nostra pàgina web
d) que a la comparativa feta entre Comunitats, Catalunya hi surt igual de perjudicada, pel que li toca pagar de més per l'impost, tan davant de una Comunitat gobernada pel PP com per una on mani el PSOE. Això nosaltres ho sabem bé, però que surti a un medi informatiu públic tampoc ho havia vist i, per altra banda, contradiu totalment els arguments donats des de la Conselleria d'Economia (p.e. vegeu l'entrevista al Sr Castells a "La Vanguardia" del diumenge passat, opinant sobre la reforma de l'impost)

Tot això dona peu a pensar que el poder (o els components del tripartit al poder de la Generalitat, vegeu altre cop l'entrevista citada) comença a veure que aquest David que som nosaltres, pot fer molt de mal al Goliat que són ells. Veuen que creixem cada dia, que la classe mitjana catalana ja no s'empassa més troles i que els adherits a la notra pàgina ho són per convicció certa, resultatnt ser militants d'una causa justa que anem propagant a cuatre veus. Cada dia sóm més Davids contra un sol Goliat. Es posen nerviosos...i amb raó.

Es per això que la campanya dels autobusos (també citada a la noticia) els ha fet pensar. Veuen com els catalans comencen a reaccionar i pensen en l'impacte i com els hi pot passar factura a les properes eleccions..i en credibilitat, no ho oblidem.

Per tot plegat, a la darrera part de la noticia, quan s'entrevista als Srs Pich (cap dels Colegis d'Economistes...i que, pel càrrec, ha de quedar bé amb el poder) i Martí Carnicer (que és el segon del Sr Castells, al qual si parlès obertament amb nosaltres d'aquest tema li cauria la cara de vergonya per les manipulacions i mitges veritats que sempre fa servir), deia que a la darrera part, adivino una nova posició estratègica del poder català en defensa del "statu quo", de no fer res a casa nostra, que és on s'ha de fer. Ara ens diu el Sr Carnicer que la Generalitat modificarà l'impost si ho fa tota la resta d'Espanya, es a dir que els que ja ho han fet (tots excepte Extremadura i nosaltres, olé), rebaixant l'impost, el tornin a pujar per a arribar a uns mínims que ningú sap quins són..i quan trigaran a definirse. El Sr Carnicer, (i la Conselleria d'Economiía i el Govern; i en especial el PSC i ERC) deuen pensar que sóm estúpids els catalans. O és que es pensa que la resta de Comunitats acceptaran un empitjorament ? També vol demanar als bascos que canviïn el seu "cupo" i el seu Dret Foral, per a que tornin a pagar l'Impost de Successions ? Apa vá, no fotem ! Això es sols una estratègia del tripartit (especials gràcies a ERC, tan defensora de "lo catala") per a no fer res de res. Us heu fixat que al Martí Carnicer li tremola la veu, i canvia de paraules, al començament de la seva xerrada ? Deu ser perque està nerviòs al veure que el nas se li fa gran i més gran...

A la citada entrevista de "La Vanguardia", el Sr Castells deia que en aquest tema hi havia massa passió. Doncs sí, i és perque hi ha molta gent ferida i això es comenta als amics i familia, i s'escampa al teixit social i s'agafa por de perdre uns estalvis o petit patrimoni que s'ha pogut conservar entre generacions. I llavors la gent es moivilitza. Ja era hora que ens moguessim !

Endavant ! I al setembre campanya per a recollir més suport i iniciar busos i premsa ! Gràcies a la Junta per la seva magnífica feina i a la resta, a tots els que seguim empenyent.

Corneli

corneli

Nombre de missatges : 92
Fecha de inscripción : 09/01/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sois los mejores !!!

Missatge  cesc el Dt 11 Ago 2009, 21:03

En el telenoticies vespre de las 21:00 vuleven a la carga !!! Bien por TV3 !!! segunda noticia de los titulares,detras del parvulario Psoe-PP.Cuando toda esa gente se de cuenta de lo que necesita el pais,ya sera demasiado tarde,como siempre.

cesc

Nombre de missatges : 443
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sois los mejores !!!

Missatge  Jels el Dt 11 Ago 2009, 19:33

http://www.3cat24.cat/video/1427249
Por ahi anda la noticia, a seguir asi compañeros, prensa, autubuses, radio, tv, etc
Estos tios son duros, pero la cuetion esta en informar, cuando el pueblo sea cosciente estoy seguro que tendran que mover ficha.
Un saludo
avatar
Jels

Nombre de missatges : 165
Fecha de inscripción : 06/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Sois los mejores!!!

Missatge  ROSA RAUSA BESTUE el Dt 11 Ago 2009, 17:49

Yo también os he visto. Enhorabuena, porque esto va tomando fuerza. Dicen que durante esta legislatura no se va a cambiar. Se trata de ir pasando tiempo y seguir recaudando. Acaba de fallecer la madre de unos amigos mios y les va a tocar. Nadie tiene ganas de morirse, pero angustia el hecho de dejarles a nuestros hijos problemas, en lugar del fruto de nuestro esfuerzo. No obstante, SEGUIREMOS LUCHANDO.

ROSA RAUSA BESTUE

Nombre de missatges : 24
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sois los mejores !!!

Missatge  jordibonet el Dt 11 Ago 2009, 17:40

Yo estoy de vacaciones en un area rural de Galicia y todavía no he podido ver el programa (en el 3 a la carta parece que todavía no lo han colgado), pero estoy seguro de que els companys habrán dejado el pabellón bien alto.

Mi enhorabuena por anticipado.

Y los del triparit que se preparen, que casi tenemos cubierto el 70% del presupuesto para la campaña de publicidad en autobuses, y espero que no caiga el ritmo de donaciones para que podamos seguir con campañas en prensa, ya que el año y pico que falta para las autonómicas es crucial para nuestro objetivo.

Y para los nuevos, bienvenidos y no olvideis correr la voz entre vuestros parientes, amigos y conocidos.
avatar
jordibonet

Nombre de missatges : 757
Fecha de inscripción : 25/02/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Sois los mejores !!!

Missatge  cesc el Dt 11 Ago 2009, 14:55

Os acabo de ver en el telenoticies de TV3 migdia.Ellos "solos" quedan retratados,el tripartito se esta jugando algo mas que sus "sillas" y siguen sin darse cuenta.La gente nunca les perdonara como han actuado respecto a este tema del impuesto,con medias verdades (o mejor dicho con medias mentiras).Como siempre geniales,seguir asi !!!
La Verdad y la Justicia mas tarde o temprano siempre salen triunfando y esta asociacion tiene las 2.
Os dedicaron 2 minutos y 40 segundos,no estuvo nada mal,ojala se note en la web y entre mas savia nueva.

cesc

Nombre de missatges : 443
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Sois los mejores !!!

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum