IMPOST SAGNANT 2

Ir abajo

IMPOST SAGNANT 2

Missatge  JORDI ARDANUY MOORE el Dv 24 Jul 2009, 14:03

I somplen la boca dient que han ""negociat"" el millor finançament de la història, "més faltaria que estigués per sota de l'anterior, si amb això no solucionen els problemes de sanitat, de la gent gran ni els d'educació ni poden, segons ells reduir l'impost de successions..., si ells mateixos diuen que podran baixar sols en 2 pts el deficit que està en el 9% i del 7 restant què?

per a quan. ¿ És el qual es queden en madrid per a repartir a les altres comunitats i així ells poden atendre als seus ciutadans, amb els nostres diners, cosa que no fem aqui?.. ¿és la nomenada solidaritat?

¿Que es el que passa a les altres comunitats, a ells sí que els arriba? I no fan servir aquest vergonyós impost que solament la classe mitja baixa és la qual queda tocada.

Que succeïx amb que s’ho gasten, els nostres politics en a donar diners a tribus indígenas perquè conservin la seva llengua?, i/o a obrir delegacions catalanes al món?, i que els diem als interessats que venen a aquestes delegacions?, que Catalunya no es fa tot el necessari per a tenir als seus ciutadans en condicions?. que no hi ha diners suficients perquè el que recaptem ho lliurem a Madrid i despues part del que ens retornen ens ho gastem en això?.

Això no toca mentre aqui tenim aquests deficits tan i tan flagrants com aquest i daltres.

El que cal fer, es posar per davant al poble a la ciudadania abans que al partit i/o la poltrona. clar que no esperin els demes partits que fem un gir cap a ells com va dir un senyor al forum, opinió molt respectable “tapant-nos el nas i votant”, no, ja que per a ells Catalunya tampoc els interessa més que per a sagnar a la gent treballadora i que si alguna cosa té aquest pais és per que ho hem guanyat treballant i traballant i que paga els seus impostos i que a cap, com algú va dir, “que tenen en projecte aliminar-lo, quan adquireixin el poder altra vagada”, i no ho van fer quan van poder, possiblement per les mateixes raons, falta de coratge.

Animo a tota persona que entri en el forum, per gust, per solidaritat, necessitat de consulta, exposar casos o altres. simplement doni'ns suport donant-se d'alta en ell. ja que així no solament ens ajuda, s'ajudarà a vostè mateix ara o en el futur i als seus fills o parents que es puguin trobar en algun cas similar.


Esperem que els ciutadans de Catalunya prenguin conciència de tot això i reclamin la suspensió d’aquest impost vergonyós i que es faci justícia.

JORDI ARDANUY MOORE

Nombre de missatges : 9
Fecha de inscripción : 20/07/2009
Edad : 65

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum