MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Pàgina 3 de 3 Previ  1, 2, 3

Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  glory el Dc 28 Nov 2012, 00:36

Recuerdo del primer mensaje :

Proposo contactar amb els 10.937 registrats, enviant-los un "butlletí" per a recordar-los que encara existim i que només amb l'ajuda de tots podem avançar en aturar aquesta barbaritat d'impost. Done'm ideies, cartes als partits CIU i ERC, demanar a les emisores de ràdio que pugui parlar l'àltre part o sigui la nostre associació, etc...
Qué hi ha de les promeses de CIU en les seves anteriors eleccions?, no és just que un partit que ha quedat en segona posició com és ERC, imposi com a condició la re-implantació d'aquest maleit impost, que en aquests moments encara és més terrible. Si CIU fós coherent amb el seu electorat, aquest tema hauria de ser innegociable.
Aquest impost dinamita el que queda d'aquesta clase mitjana que amb prou feines està intentant mantenir el patrimoni que té, i que és fruit de molt treball i molts sacrificis. QUINA LLÀSTIMA DE PAIS!!!

glory

Nombre de missatges : 101
Fecha de inscripción : 25/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo


Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Sobek71 el Dg 16 Des 2012, 00:46

Hola a tothom,
No se si heu vist a LV els links als documents, en pdf, de les 'negociacions' entre CiU i ErC.
Pel que respecte al tema ISD n'hi ha una frase que no acabo d'entendre. Llegint diferents mitjans, tots ells ben afins i manipulats a la causa, en particular va fer-me pensar el del diari Ara, sobre el fet de pujar l'impost a les rendes altes, i altres escrits a LV, on més aviat deia en Barbeta que CIU volia l recuperació, però modulant l'impost per les rendes altes. Jo sempre em pregunto què entenen per rentes altes.
En tot cas sempre estem amb la manipulació dels conceptes. Quan veig segons quins articles de gent com en Casasnovas m'entra molta mala llet. Què sap,aquest senyor, fracassat membre lligat a un nyap com el Banc d'Espanya ( tenim un bon exemple en Bankia del gran paper del BdE), de com els,fills treballen i han participat en un patrimoni familiar ...
El tema és què és una renta alta...quin és el llindar.. estem parlant dels 500.000 euros, per l'impost de patrimoni, que calculen els d'ERC? Anem a la triple, o més, imposicions...IBI, IRPPF,,PATRIMONI, SUCCESSIONS, i les grans fortunes descollonant-se.. Mentres els de sempre anar ala ruïna.
Senyors, la classe mitjamestà apunt de ser definitivament masacrada. 1.000.000 d'euros? Però si estan calculan les bases a liquidar amb preus de cadastre totalment abusius! Si estem amb preus de mercat 2003! Si anem cap a preus 1998! Com dimonis poden aplicar coeficients multiplicadods abusius! Com podem comptar aquests patrimonis ficticis i totalment bloquejats i sense liquiditat ? Per què no fan revisions de cadastre a la baixa els del fisco? Per què no treuen els factors multiplicadors abusius?
Realment, molta gent irresponsable a CiU Puc esperar demagògia d'Erc en aquest tema, però no de segons qui.
Per mi és o pot ser una traïció total
Els mitjans de comunicació, tots mamamant dels impostos, faran la campanya que toqui, i els tertulians professionals ja faran els discurs que toqui....
A veure que pareixen aquesta gent...
Segueixo pensant que la única opció, més que em rebenti, és que el PP el tregui a nivell nacional...té majoria absoluta a Madrid...si per algunes coses tots els espanyolets som iguals, aquí la Alícia té feina..
Venen temps molt durs...
Cada dia més decidit a fotre el camp.

Sobek71

Nombre de missatges : 173
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Jordi1980 el Ds 15 Des 2012, 21:58

Que prenguin bona nota el sr Pujol ferrusola, Mas i companyia que com es reinstauri aquest maleït impost perdran pero que molts vots.

Que quedi clar, que aquest impost es un expoli per les clases altes, mitges i baixes, totes les clases tret de les grans fortunes,que no hi entren aquí ja que tenen prou múscul finanacer per poder evitarlo, fent tot tipus d'artimanyes que una persona de clase mitja o inclús alta suposaria un gran cost.

Es una llàstima aquest control tant totalitari dels mitjans, perqué molta gent "insconscient" vota a un partit per altres questions, i després quan vinguin aquí a plorar i el admin els hi digui que no hi ha res a fer ja serà massa tard.

Molta gent es pensa que no pagarà hipoteca perquè no es comprarà un pis en la vida, però que sàpiguen que amb aquest impost tant covard i confiscatori, el hipotecon en qüestió per 4 tochos sobrevalorats d'un mileurista pot suposar la ruïna total.
Pensa que amb els coeficients aquests amb 2 o 3 residències i algún local i alguna plaça de pàrking t'envàs al milió d'euros, que es lo que anomenen "rics" aquests polítics (encara s'en riuen de tu), i crec que per 1 milió d'euros tocava pagar uns 190.000 euros d'impost, tot un hipotecon, ja ni et dic per un 700's eurista.

Lo dit, QUE PRENGUIN MOLT BONA NOTA ELS SENYORS DE CIU.

Jordi1980

Nombre de missatges : 47
Fecha de inscripción : 17/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Neik el Ds 15 Des 2012, 21:01

Yo también renunciaria en ir a votar. Pondria de todo dentro, menos una papeleta de ellos.

Se están pasando, y, esto no tiene ningún perdón... yo me vería obligado probablemente a quitarme la vida ( demasiada mierda encima, como para ni salvarse de este impuesto, mejor no seguir. ), pero os juro por "Dios" que no me iria sólo...

Probemos enviar de todo, aver como acaba el tema... Aunque tiene la pinta que se lo pasaran por los cojones, claro, porque no les afecta a ellos ni a sus hijos, sino ya veriais como van rapido a arreglarlo, mirar como Artur Mas eliminó el impuesto, y después hereda de su padre... A parte de esto, que me alegro mucho por él, esto fue una PROMESA, y NO se debe permitir tener el impuesto eliminado sólo 2 años, que BURLA es esta? Me diréis que no sirve de nada 50 diputados, venga hombre... Aver si se notan las creencias en Dios de Artur Mas y salva a Catalunya de esta ruina.
Neik
Neik

Nombre de missatges : 74
Fecha de inscripción : 16/09/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Jordi1980 el Ds 15 Des 2012, 20:26

Es evident que si CIU recupera aquest impost confiscatori jo no penso tornar a votarlos més. Hauran d'anar molt em compte amb la reinstauració d'aquest impost perqué són molts vots que es mouen per aquest impost.

El que sí demano, es que si per mala sort patim aquest impost, que el Admin pregunti al "desafortunat", podríem ser qualsevol de nosaltres, a quin partit va votar. No pot ser que un vingui aquí plorant perquè li reclamen x diners per l'herència i desprès resulta que ha votat a tal partit que apoyava l'impost de succesions.

Crec que el tema dels coeficients hauria de desparèixer, es una aberració.


Jordi1980

Nombre de missatges : 47
Fecha de inscripción : 17/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  poseidon el Ds 15 Des 2012, 20:12

NO SE SI LLAGAMOS TIEMPO, PERO HAY QUE INTENTARLO

Una vez mas constatamos como es la clase política, al menos en España, y en Catalunya también. Han hecho de la política una forma de vivir (quiero decir en lo material, es decir una fuente de ingresos), ni siquiera han sido capaces de hacer de ella una profesión. La mayoría, no todos, si nos los mantuviera el partido o les proporcionara una fuente de ingresos, justificados o no, serían incapaces de sobrevivir economicamente.
CIU, cuando les interesó, prometió la bonificación de ISyD como vehículo para la obtención de votos. Bien es cierto que lo cumplió pero, ahora para poder gobernar nuevamente tiene que aliarse con ERC, aquellos que ayudaron en 2 tripartitos a endeudar a Catalunya hasta unos niveles que ahora son insostenibles y que ya veremos cual será el final. Pues bien, ERC ahora exige que se reponga el ISyD y otros impuestos. Es decir, quieren seguir con la misma estrategia, administrar el dinero de los demás y gastarlo libremente en subvenciones, subsidios y otras liberalidades de dificil y, en ocasiones, imposible justificación, que hagan posible conseguir votos para las siguientes elecciones. Es su metodo para perpetuarse.
No olvidemos que, los politicos no trabajan para la sociedad, trabajan para el partido, que es su sustento.
Quizas podéis apreciar que hasta aquí me he desahogado, pues si, perdonadme porque estoy bastante cabreado.
Yo, por mi parte, hoy mismo voy a cumplir con la que pienso que es una obligación, escribir al President, al Sr. Duran Lleida, a los diputados de CIU ponerlos sobre aviso sobre mi conducta, en cuanto al voto futuro, si se doblegan en la cuestión de ISyD.
__________________________________________________________________________________________

Os recomiendo la lectura del artículo de Josep Anton Sánchez Carreté, en La Vanguardia de hoy (15.12.2012) fiscalista y más bien próximo a CIU.

poseidon

Nombre de missatges : 123
Fecha de inscripción : 23/04/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Sobek71 el Dv 14 Des 2012, 00:52

Hola a tothom!
Acabo d'aterrar i veig la gran baixada de pantalons de CiU!
No he pogut llegir l'ARA, però parla d'una recuperació a l'alça!?
No se res de números, però això fa molta, molta pudor!
Bé, Mas ja va liquidar successions pel seu tema personal, i ara ens deixa amb el cul a l'aire!
Li hem fet la feina bruta i ens paga així....
Demà pel matí a veure què diuen els diaris, però em sembla que estem ben fotuts ..
Ens han ben venut...

Sobek71

Nombre de missatges : 173
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Neik el Dc 12 Des 2012, 14:22

Si lo ponen, es que "lo hemos permitido".
Si lo ponen, es que Catalunya ya está sentenciada a que tenga el ISD eternamente en nuestra historia, y no acabaremos con este impuesto a través de cartas, comentarios, ni con la diplomacia...
Si lo ponen, quiere decir que no tenemos políticos, sino terroristas.

Si lo ponen, tenemos que pasar a un nivel superior, para ello tenéis que: Perder el miedo total, la fe ( si os queda ), e incluso el amor propio.

Recordar que los políticos son "HUMANOS", y como tal, son unos depredadores, ambiciosos, unas bestias sin alma, y quieren robarnos nuestro dinero para ir ellos con buenos coches, tener enormes casas, y darles a SUS hijos lo mejor... Abrir los ojos, esto es así.
Como todos los humanos, sólo se mostrarán tal como son, justo antes de morir. La pregunta es "Cuando", pero eso no importa, porque el tiempo pasa volando, y, cuando menos lo esperen, llegará, y no la van a aceptar.

Porque si hablamos de Impuesto de Sucesiones, tenemos que hablar de "la muerte", con propiedad, realismo, y educación ( veréis que llegado "el día", lo tendréis que hacer igualmente, y dolerá...); y los políticos ven su muerte muy lejos o ni piensan en ella, y aún existir la muerte para ellos también, no les sirve para razonar, calmar su ego ni sus ansias de robarlo todo y destrozarnos gran parte de nuestra vida/sueños.
Su autoestima sobrepasa la más lejana de las estrellas, creyéndose ser incluso, una "entidad divina". Un humano con "el poder"?, este es el resultado.

"Los tiempos" en el planeta que vivimos están cambiando. Espero pues, para el bien de TODOS, que no toquen el ISD, o, que quede de una manera JUSTA, y no confiscatoria, incluso MEJOR que como lo dejó el Tripartit.
Estamos vigilando.


Neik
Neik

Nombre de missatges : 74
Fecha de inscripción : 16/09/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

enviar a ERC,CIU, PP i ICV sobre no al impuesto!!!

Missatge  alex2222 el Dt 11 Des 2012, 17:38

http://www.parlament.cat/web/serveis/contacteu/busties-atencio/formulari-consultes

alex2222

Nombre de missatges : 25
Fecha de inscripción : 21/03/2011

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

aquí estan els emails de ciu

Missatge  alex2222 el Dt 11 Des 2012, 17:03

http://www.ciu.cat/membres_tuparles.php?cam_ambit=10&pageID=1

alex2222

Nombre de missatges : 25
Fecha de inscripción : 21/03/2011

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

CONTACTA AMB EN MAS

Missatge  glory el Dg 09 Des 2012, 20:00

Digues al President de la Generalitat lo trait que et sents amb la intenció de tornar a implantar l'impost de successions. El seu electorat es mereix més serietat. Aquestes darreres eleccions tractaven d'una altre cosa. L'impost va ser una promesa de les anteriors eleccions, que per cert li van donar uns bons redits electorals. La paraula d'un català ha de ser tant d'avui com de demà.

http://www.govern.cat/pres_gov/AppJava/president/president-mas/contactar.html


glory

Nombre de missatges : 101
Fecha de inscripción : 25/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Enviar emails a CIU y PP

Missatge  alex2222 el Dv 07 Des 2012, 13:54

Hay que hacer presión tanto al CIU como al PP. Yo acabo de enviarles un email. Pienso que hay volver a hacer publicidad y volver a la televisión a decir la verdad sobre este impuesto. Si nos unimos lo conseguiremos

alex2222

Nombre de missatges : 25
Fecha de inscripción : 21/03/2011

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Esopomecenas el Dc 28 Nov 2012, 09:18

Llegados a este punto, entiendo que CIU no cumplirá con sus promesas y modificará el ISD coaccionado por ERC. (Si lo hacen nunca mas los votaré)
Desde mi punto de vista creo que nuestros esfuerzos se deben dirigir en otra dirección, concretamente a nivel del Gobierno Español que es la única forma de acabar con esta lacra de forma definitiva.
Tendríamos un solo partido con el que negociar P.P. que ya ha estado por la labor en otras comunidades, y se podría contar con un movimiento a nivel nacional, puesto que hay comunidades que siguen sufriendo esta lacra.
Está claro que todo el esfuerzo relizado hasta el momento puede quedar vaporizado en un suspiro, e intentar seguir la misma táctica sería volver a constriur un castillo sin cimientos.
affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

Esopomecenas

Nombre de missatges : 247
Fecha de inscripción : 17/03/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  glory el Dc 28 Nov 2012, 00:36

Proposo contactar amb els 10.937 registrats, enviant-los un "butlletí" per a recordar-los que encara existim i que només amb l'ajuda de tots podem avançar en aturar aquesta barbaritat d'impost. Done'm ideies, cartes als partits CIU i ERC, demanar a les emisores de ràdio que pugui parlar l'àltre part o sigui la nostre associació, etc...
Qué hi ha de les promeses de CIU en les seves anteriors eleccions?, no és just que un partit que ha quedat en segona posició com és ERC, imposi com a condició la re-implantació d'aquest maleit impost, que en aquests moments encara és més terrible. Si CIU fós coherent amb el seu electorat, aquest tema hauria de ser innegociable.
Aquest impost dinamita el que queda d'aquesta clase mitjana que amb prou feines està intentant mantenir el patrimoni que té, i que és fruit de molt treball i molts sacrificis. QUINA LLÀSTIMA DE PAIS!!!

glory

Nombre de missatges : 101
Fecha de inscripción : 25/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Pàgina 3 de 3 Previ  1, 2, 3

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum