MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Pàgina 2 de 3 Previ  1, 2, 3  Següent

Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  glory el Dc 28 Nov 2012, 00:36

Recuerdo del primer mensaje :

Proposo contactar amb els 10.937 registrats, enviant-los un "butlletí" per a recordar-los que encara existim i que només amb l'ajuda de tots podem avançar en aturar aquesta barbaritat d'impost. Done'm ideies, cartes als partits CIU i ERC, demanar a les emisores de ràdio que pugui parlar l'àltre part o sigui la nostre associació, etc...
Qué hi ha de les promeses de CIU en les seves anteriors eleccions?, no és just que un partit que ha quedat en segona posició com és ERC, imposi com a condició la re-implantació d'aquest maleit impost, que en aquests moments encara és més terrible. Si CIU fós coherent amb el seu electorat, aquest tema hauria de ser innegociable.
Aquest impost dinamita el que queda d'aquesta clase mitjana que amb prou feines està intentant mantenir el patrimoni que té, i que és fruit de molt treball i molts sacrificis. QUINA LLÀSTIMA DE PAIS!!!

glory

Nombre de missatges : 101
Fecha de inscripción : 25/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo


MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  CARMOCA el Dc 16 Gen 2013, 00:40

Vinga família tornem-hi a enviar comentaris al blog d'en Duran i LLeida, ara el tema continua en una altre apartat, ha començat en el comentari nº 12 i 15 de http://www.duranilleida.org/?p=3584#comments

CARMOCA

Nombre de missatges : 9
Fecha de inscripción : 03/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  irina el Dt 01 Gen 2013, 10:11

***** BON ANY NOU ***** sunny

La negociación entre los principales partidos de Estados Unidos para evitar el denominado "abismo fiscal", da una pista sobre cuáles son las fronteras o líneas rojas que los políticos inteligentes han de procurar no sobrepasar, para que así se pueda conseguir de manera efectiva proteger a las CLASES MEDIAS; que al igual que las PYMES, son el núcleo y motor de cualquier sociedad moderna, por lo que hace unos días se mencionaba sobre las Curvas de Gauss aplicadas tanto a la macro como a la microeconomía. Entre otros, llama la atención el siguiente punto del pre-acuerdo alcanzado en USA:

"Las SUCESIONES serían gravadas con una tasa máxima de 40%, con los primeros cinco millones de dólares en valor exentos para sucesiones individuales y 10 millones de dólares para sucesiones familiares". (En 2012 tales sucesiones estaban sujetas a una tasa máxima de 35% y algunos congresistas proponían llegar al 55% de tipo marginal).

Quizá nuestros políticos podrían tomar nota de dichos datos, de forma que la futura reforma del ISD a aprobar por CiU/ERC se haga desde el SENY CATALÀ y desde nuestra realidad como país y no desde la demagogia de los llamativos titulares de prensa. Que escuchen a sus asesores y a los profesionales cualificados antes de tomar una decisión.

Es evidente que en USA los números están en otra órbita, pero se debería de encontrar una fórmula proporcional aplicable en nuestra estimada Catalunya, para que las sucesiones entre familiares de los grupos I y II persigan la preservación de los patrimonios familiares y empresariales y que se puedan ir pasando de generación en generación, sin que el estado/comunidad autonoma/ayuntamiento se lo vayan quedando por el camino, ya sea por la vía de sucesiones o donaciones. El AHORRO siempre es positivo, por lo que penalizarlo (con políticas de "pan para hoy y hambre para mañana") es un grave error, que entre otros aspectos provoca y acrecenta nuestra endémica y alarmante tasa de desempleo.

Los mínimos exentos y reducciones en caso de herencias para dichos grupos de parentesco deberían de ser de un elevado nivel y los tipos impositivos solo tendrían que ser relativamente altos (pero sin pasarse) en tramos muy elevados de la tarifa. En cuanto a los patrimonios inmobiliarios y empresariales, deberían de tener una escala super-reducida, por su evidente dificultad en convertirlos en líquidos para poder pagar los impuestos. Quizá sería necesaria una reforma integral y coordinada de la tributación sucesoria y patrimonial agregada (tanto a nivel estatal como autonómica y local), para adaptarla además a la realidad europea.

http://205.216.46.6/economia/2012/12/31/eu-logra-acuerdo-para-evitar-abismo


Mientras tanto, ya hemos visto como en FRANCIA (donde más o menos todos vamos siguiendo la extraña y precipitada reforma fiscal emprendida), el Tribunal Constitucional le ha anulado a Hollande su tipo marginal en IRPF del 75% por confiscatorio, falto de equidad y discriminatorio en función de si los cálculos se realizaban desde la tributación individual o de la conjunta. Al presidente francés le está pasando como a Zapatero o Montilla (que vivían en su mundo teórico-bucólico sin enterarse de la realidad de su pueblo). A diferencia de otros líderes también de izquierda o centro-izquierda, como sería Obama, que es más inteligente, pragmático y sensato de lo que mucha gente se imagina.

http://www.elperiodico.com/es/noticias/economia/constitucional-frances-invalida-impuesto-del-los-mas-ricos-2283420

http://file01.lavanguardia.com/2012/12/29/54358418692-url.pdf


ARTÍCULOS DE OPINIONES VARIAS (Interesante la web de los consultores/fiscalistas de Baleares que tratan diferentes aspectos de la tributación sucesoria y patrimonial de los residentes y no residentes en España):

http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/20121231/54358748855/mas-debe-mandar.html

http://consultingdms.blogspot.com.es/

http://www.gesdocument.com/articulos-de-interes

http://www.vnavarro.org/wp-content/uploads/2012/12/mitos-del-pensamiento-neoliberal.pdf


Editat per darrera vegada per irina el Dt 01 Gen 2013, 10:58, editat 1 cop en total (Razón : Sucesiones europeas)

irina

Nombre de missatges : 261
Fecha de inscripción : 07/11/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Admin el Dl 31 Des 2012, 09:39

Efectivament, aquesta rebaixa del 20% sobre el valor calculat dels immobles ve de la llei estatal i sempre he sentit a dir que és com una bonificació de l'Administració, basada en el fet de que així com a les compra-vendes o les donacions el contribuent pot, en teoria, escollir el moment que li sigui més favorable per fer la transmissió, en canvi en les herències aquest moment no es pot escollir, cosa per la qual s'aplica aquesta espècie de bonificació, suposadament per minvar l'efecte del pagament d'un impost sobrevingut. Però desconec com és exactament la justificació o descripció oficial d'aquesta disposició.

Possiblement sigui un fet que no s'acostuma a esmentar en general, però nosaltres sempre hem procurat fer-ho constar, tant a les ja llunyanes conferències, com en les respostes a consultes, per exemple a la més recent, en que jordibonet ho tenia naturalment en compte: http://noimpostsuccessions.forocatalan.com/t6110-consulta-sobre-possibilitats-de-reduccio-d-impostos#11743

Això ve a confirmar el que sempre hem dit, que aquest impost és tan enrevessat que és prou difícil tenir sempre en compte totes les variables. A lo que no ajuda gens la lleugeresa dels nostres polítics (i alguns economistes) en tractar aquest tema amb frases per als titulars en lloc de dades concretes, cosa que acostuma a ser fruit del seu habitual desconeixement dels temes que tracten però que a nosaltres no ens fa cap favor i a ells no els disculpa, com deia coca 67 en un post anterior d'aquest mateix fil.
Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 70

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  assgupe el Dg 30 Des 2012, 10:37

PER SI ALGÚ MÉS NO HO SAP

He anat a mirar els coeficients pel 2013 i
he vist que sota de tot hi ha un avís que diu
que en el cas de les successions
els coeficients
es multipliquen per 0,8 affraid

Jo no ho sabia i segurament hi ha molta gent que no ho sap.
Ho hem d'afegir quan parlem d'aquest tema. affraid

He anat a mirar pel 2013 però, al veure això, he comprovat que ja hi era en anys anteriors.

assgupe

Nombre de missatges : 61
Fecha de inscripción : 22/02/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Jordi1980 el Ds 29 Des 2012, 11:34

Es increïble com s'estan aprofitant els polítics d'aquí, lo que estan fent amb la gent d'aquí NO TE NOM, amb la excusa de "MAdrit ens roba" vinga a saquejar amb impostos. Espreo que la gent NO TRIGUI EN DONAR-SE COMPTE del EXPOLI que estem sofrint per part dels polítics d'aquí. Estava revisant el tema dels coeficients i el tema Imp de Patrimoni i amb el catastrazo que ens han "fotut" aquest any i la rebaixa del mínim exent molta gent ja torna a pagar aquest impost mentres que altres comunitats continua bonificat, vaya broma el tema de les Comunitats Autònomes, vaya clavaguera més absurda. Només ens queda una BRUSELES.

Jordi1980

Nombre de missatges : 47
Fecha de inscripción : 17/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  irina el Ds 29 Des 2012, 10:31

Como siempre, los políticos van a la suya y no están haciendo demasiado caso de lo que los ciudadanos, empresas, profesionales, etc, que conocen más que ellos la cruda realidad que se vive en la calle, le están pidiendo por todos los medios a su alcance. Se acaba de publicar la instrucción emitida por la DGT el 27 de diciembre sobre los coeficientes multiplicadores de los bienes inmuebles para el año 2013 en Catalunya y más o menos siguen la dinámica de años anteriores:

1) Continúan clasificando las comprobaciones tributarias entre prioritarias y no prioritarias (con la ambigüedad que ello comporta) y además manteniendo vigente la famosa frase de: "En els impostos sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats i sobre successions i donacions la base imposable és el VALOR REAL dels béns o drets transmesos onerosament o lucrativament".

2) Comparando algunos de los coeficientes 2013 con los del 2012 se observa que las correcciones a la baja son poco significativas. En algunas poblaciones disminuyen un 5% en otras un 10%, en varios municipios se mantienen los coeficientes sin modificar y como siempre se siguen multiplicando por 1,60 aquellas zonas con revisiones catastrales aplicables al año 2013. Hay muy pocos casos de disminuciones de un cierto calibre, cabe suponer que para que no se diga que "no han sido sensibles a la realidad socio-económica".

Parece mentira que sabiendo que el mercado inmobiliario e hipotecario está totalmente hundido y con precios de mercado ruinosos, se atrevan a inflar las valoraciones fiscales teóricas de esa manera; creando un alto grado de indefensión e inseguridad jurídica al contribuyente pequeño-mediano, que es menos propenso a presentar recursos y tasaciones periciales contradictorias.

TOTAL, QUE NUESTRA PROPIA HACIENDA TAMBIÉN CONTINUARÁ DESANGRANDO AL PUEBLO DE CATALUNYA Y BUSCARÁ HASTA EL ÚLTIMO EURO DE CADA DECLARACIÓN PRESENTADA (TANTO EN ISD, COMO EN ITP). Por todo ello cabría mencionar que se deberá de ser muy prudentes con las próximas liquidaciones a llevar a cabo, ya que intentarán poner todo tipo de sanciones e intereses de demora.

Han demostrado que no les tiembla el pulso cuando en el DOGC del 28/12 publican las nuevas tarifas del Impuesto sobre el Patrimonio, CON EFECTOS 31/12/2012; (aprovechando que dicho impuesto se devenga cada 31 de diciembre y no durante el año). De esa manera, en la declaración de renta y patrimonio a efectuar dentro de 6 meses ya se deberán de aplicar esos nuevos tipos impositivos.

Ya veremos cuando dentro de un par o tres de meses presenten la reforma del ISD qué triquiñuelas y "letra pequeña de la letra pequeña" tendrán preparadas para atrapar a la sufrida población. (Por ejemplo la diputación foral de Gipuzkoa acaba de aprobar que en el ISD 2013 el valor de las empresas y negocios solo tendrá una bonificación del 75%, en vez del 95% que se aplica en la mayoría de CCAA).

http://www.fiscal-impuestos.com/implantacion-impuesto-sobre-riqueza-y-grandes-fortunas-en-guipuzcoa.html

INSTRUCCIÓN DE COMPROBACIÓN DE VALORES 2013 CATALUNYA:

http://www20.gencat.cat/portal/site/e-tributs/menuitem.a60649c468b638864239bdd8b0c0e1a0/?vgnextoid=6a18760a00739210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=6a18760a00739210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default


Editat per darrera vegada per irina el Ds 29 Des 2012, 10:36, editat 1 cop en total (Razón : Links)

irina

Nombre de missatges : 261
Fecha de inscripción : 07/11/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Sobek71 el Dj 27 Des 2012, 17:31

Bones Festes a tothom!
Ja he vist que anem posant comentaris al Blog d'en Duran, i segur que molts hem escrit a en Mas, via WEB com a President, i hem rebut certa resposta, sense cap compromís, evidentment,
del Cap de l'Oficina del President. A seguir picant pedra, amics i amigues.
Ara, com diu Irina, a veure què ens espera ara...Venen els pressupostos i ara vindrà la "definitiva", oi?
Sobre deslocalitzacions, nosaltres, segons quedi la cosa, ens ho estem plantejant. Molta gent va marxar a Madrid fa uns anys. Ara la gent potser s'anima de nou segons vagi la cosa.
Crec recordar que el cas particular era el País Valencià, a on els pares i els fills han d'estar empadronants, i n'hi ha un termini de 5 anys per poder aplicar la llei d'aquella CCAA,
si no, s'aplica l'estatal, que encara és pitjor!
Bé, un bon sidral i sempre els mateixos pel mig.
Per cert, l'enquesta al'ARA, amb foto del "nostre" BUS, amb el fum de que la gent, votant de CiU està a favor de recuperar ISD per "les rendes altes", quan no sap la gent ni que és això,
segur que hagués variat l'enquesta...però ja sabem com van les coses!

Ànims!


Petita modificació:
Acabo de veure a Rajoy a 8aldia, i les seves declaracions sobre el caràcter estatal de l'impost sobre els dipòsits bancaris, ja que: "això podria portar a desplaçaments de dipòsits dins d'Espanya".
I he tingut un esglai. Resulta que per algunes coses els espanyolets no poden ser diferents i per altres, sí. És a dir, que dóna la cessió per patrimoni (temps d'Aznar) i que fotin el que vulguin
les CCAA, i si n'hi han diferències i discriminació "me la sua", i si parlem de l'ISD, què us he de dir. Ara, per aquest tema això és estatal..tot i que em sembla recordar certa sentència que no estaria
en aquesta línia. En definitiva, són tots (bé, la majoria, existeixen polítics de diferents colors, cal dir-ho, bona gent), una colla de Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Doncs coi, no tindràs els nassos de re-centralitzar ISD o patrimoni, oi? Per què aleshores es veuria el llautó de com no han tret l'ISD a Aragó, com van dir, ja que també tenen la "necessitat de dineritos"
per mantenir la super-estructura d'aquesta administració elefàntica triplicada...Què fotuts que estem! Estem ben venuts entre uns i altres.

Sobek71

Nombre de missatges : 173
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  irina el Dt 25 Des 2012, 10:37

*** BON NADAL A TOTHOM ***

Lo que los políticos de todo signo están haciendo con el sufrido pueblo catalán no tiene nombre. Y cada día nos irán poniendo más palos en las ruedas para neutralizar posibles cambios de residencias fiscales entre CCAA, planificación de la sucesión empresarial, etc (si vamos siguiendo el caso francés, con lo que ya se denomina el Hollandazo, veremos que hay muchas similitudes con lo que se están inventando nuestros gobernantes para sacarnos los máximos euros posibles mediante todo tipo de impuestos y tasas; siempre en ara a hipotéticas "optimizaciones" de las políticas sociales y otros mensajes populistas y de marketing electoral):

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/12/22/economia/1356202827.html

http://www.eleconomista.es/indicadores-europa/noticias/4492361/12/12/Juan-Ramon-Rallo-Lo-que-reivindica-Hollande-no-es-un-servicio-a-la-ciudadania-sino-una-servidumbre-al-Estado.html

http://www.larazon.es/detalle_opinion/noticias/480977/opinion+columnistas/la-chispa-de-la-vida-pasara-por-caja
______________________________________________________________

Sobre lo de los COEFICIENTES MULTIPLICADORES en los inmuebles, es uno de esos derechos de pernada prehistóricos que no hay manera de solucionar. Si no se atreven a eliminarlos, al menos que flexibilicen sus efectos en estos tiempos de crisis. Como análisis de legislación comparada, cabe mencionar que en EXTREMEDURA acaban de publicar los coeficientes 2013 y llama la atención su artículo 3.3 que dice "Cuando el valor declarado por el contribuyente sea igual o superior al valor estimado conforme al apartado 1 de este artículo, prevalecerá aquél y no se procederá a la comprobación de valores".

Mientras que nuestra legislación sobre ese tema, tan solo utiliza dichos valores estimados para clasificar las declaraciones tributarias entre LAS DE COMPROBACIÓN PRIORITARIA O NO PRIORITARIA; lo cual crea bastante inseguridad jurídica por la demoledora aplicación "obligatoria" del VALOR REAL DE LOS BIENES. Sería interesante investigar por parte de nuestro legislador cómo están tratando las diferentes comunidades autónomas, el estado y la U.E. este tema.

http://www.otrosi.net/article/coeficientes-aplicables-al-valor-catastral-para-estimar-el-valor-real-de-determinados-bien-1

http://www20.gencat.cat/docs/e-tributs/Documents/Instruccions%20de%20comprovacio%20valors/2012/Inst.V12.Instrucci%C3%B3_cat.pdf
__________________________________________________________


Editat per darrera vegada per irina el Dt 25 Des 2012, 10:42, editat 1 cop en total (Razón : Links)

irina

Nombre de missatges : 261
Fecha de inscripción : 07/11/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Jordi1980 el Dl 24 Des 2012, 18:30

Yo creo que a pare de los particulares, ciudadanos de a pie, las grandes corporaciones también se deben estar planteando irse a otra comunidad. No quiero pensar en los bancos catalanes, llámese Caixa, les han dado un buen mazazo y encima por decreto y con el pie cambiado. No te extrañe que el asunte esté ya encima de la mesa.

Vamos a ver, si aquí cada 2 días cambiamos las reglas de juego como quieren que vengan empresas aquí y atraigan la inversión, con este tipo de impuestos que en otros sitios no existen. Cualquiera va ir a Madrid o al País Basco que no hay tanta inestabilidad, aquí lo que vamos a generar es más pérdida de productividad, paro, pobreza...

Jordi1980

Nombre de missatges : 47
Fecha de inscripción : 17/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  tondo el Dl 24 Des 2012, 18:16

Duran Lleida se pasa por el forro nuestros comentarios, como el "Judas" que es, contesta:
Mirin, primer, esperem a veure el contingut de la reforma de l’impost de successions.
Segon, no van votar-me a mi sinó al president Mas el 2010; i tercer, la meva aportació al pacte de CiU i ERC entre d’altres és que la reforma que es fes fos temporal.

No puc negar-los el dret a no votar-nos. Ho entenc. Però l’argument de votar al PP no em serveix. Rajoy va dir que no pujaria cap impost i ha pujat l’IRPF, l’IVA,..

Osea que el hecho de que sea calvo no es porque haya pensado mucho, es igual que Mas, el contesta que Rajoy tambien lo hace..Y se queda tan pancho, tampoco respeta a los catalanes, igual que Mas , piensa que el pueblo catalán es sumiso y cobarde.....

Yo ya estoy estudiando con un asesor como cambiar mi residencia a una autonomía donde no se pague ni patrimonio ni sucessions. Y si todos nos juntasemos y contratasemos a un buen abogado podríamos hacerlo conjuntamente o simplemente seguir el ejemplo del "fuherer" Mas y declararnos insumisos.

tondo

Nombre de missatges : 10
Fecha de inscripción : 12/01/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Jordi1980 el Dl 24 Des 2012, 17:41

Es que los coeficientes multiplicadores no es que deberían desaparecer, NUNCA deberían haber existido. Es incrïble la demagogia que hay sobre este impuesto y cuanta gente lo defiende, yo entiendo que la gente llegue hasta donde puedan llegar pero esto ya es colmo, ahora con los azúcares, que si a tributar más que culaquier ciudadano de este país por los depósitos cuando ya has pagado por ello en tu sueldo (no nos engañemos, este impuesto lo pagaremos nosotros, el populacho). Y encima son poco inteligentes porque si caixa catalunya está en venta ahora con esto vale menos, o sea que van a recaudar menos. ya no sigo mas..

Ja he vist lo del Diari ARA, et dic una cosa, com el Diari Avui publiqui alguna notícia d'aquestes persuadint o intentant justificar aquest maelït impost DONO DE BAIXA inmediatament la suscripció del meu pare en aquest diari.


Jordi1980

Nombre de missatges : 47
Fecha de inscripción : 17/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  irina el Dl 24 Des 2012, 07:30

Acabo de remitir a Duran Lleida el siguiente mensaje en el enlace linkado por Carmoca. Hemos de inundar de mensajes la red, la prensa y todos los buzones de los políticos, para que la recuperación del ISD al menos se haga con SENY y no a la francesa:

Mensaje al Sr. Duran Lleida:
Ya que la recuperación del ISD está al caer (con los juegos de palabras sobre retoques en la progresividad, temporalidad/reversibilidad, “rentas más altas”), tan solo le pediría que defienda dos cosas urgentemente, para mantener la máxima equidad posible:

1) ELIMINAR TEMPORALMENTE LOS COEFICIENTES MULTIPLICADORES EN LOS INMUEBLES: Tal como se hace con las plusvalías municipales; de forma que al menos las personas no se encuentren con valoraciones fiscales muy superiores a las de mercado y a las de liquidez inmediata de los inmuebles. Quizá con eso se evitará tener que malvender el piso recibido para poder pagar el impuesto sobre sucesiones.

2) DONACIONES: Defiendan en Madrid que las donaciones (de inmuebles, acciones, fondos de inversión, etc) entre familiares de los Grupos I y II no generen tributación en el IRPF (de manera a similar a lo que se hizo cuando se eliminó la denominada “plusvalía del muerto”). Muchos abuelos desean ayudar a sus hijos/nietos que tienen apuros en sus negocios y trabajo y no les pueden donar un piso (que puedan hipotecar, presentar como aval, etc), pues la suma del ISD, el impuesto municipal y el IRPF es demoledora.

ÚNICAMENTE USTED PUEDE PONER ORDEN EN ESTA ESPECIE DE “TRIPARTIT II” AL QUE NOS HA ABOCADO LA IRRESPONSABLE CONVOCATORIA DE ELECCIONES ANTICIPADAS DEL SR. MAS.


Editat per darrera vegada per irina el Dl 24 Des 2012, 07:33, editat 1 cop en total (Razón : correción ortográfica)

irina

Nombre de missatges : 261
Fecha de inscripción : 07/11/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Neik el Dl 24 Des 2012, 01:48

Ja veig que això del impost del diable, es una gran epidèmia i conspiració... i no acabarà si no anem a per totes sense manies ni pors; nosaltres som la vacuna.

Companys/es, ara si... no ens aturem MAI, el que està passant no es pot permetre, ENDAVANT.


DESENMASCAREM LA MALDAT DESDE JA MATEIX, no perdem ni un segon, animo a TOTHOM a fer pinya.


PD: Per cert, es veritat, les enquestes online sempre guanyava el NO al impost.

Neik
Neik

Nombre de missatges : 74
Fecha de inscripción : 16/09/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Sobek71 el Dl 24 Des 2012, 01:12

Totalment d'acord!
Per cert, ja veureu la portada del diari ARA d'avui dilluns, especialment sensible a defensar la recuperació de l'ISD. Tenen una fixació...malantíssa...s'ha d'anant perfilant la cosa, eh?
No entrarà mai més aquest diari a casa meva.
Certament, com canvia alguna gent.. Encara recordo alguns bons articles d'en Carles Caldevila a LV contra aquest impost... Què coses, eh?
Pq no Han fet una enquesta Online, eh? Segur que sabeu la resposta!

Sobek71

Nombre de missatges : 173
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  CARMOCA el Dg 23 Des 2012, 23:00

En la web d'en Durán i Lleida i en concret en l'extensió

http://www.duranilleida.org/?p=3547

Si baixem per la pàgina, a ma esquerra, apareix "Ultima moda en festes", en aquests moments hi han 28 comentaris però en el comentari nº 10, es comença a parlar de l'impost de successions, són bastants persones les que li comenten el tema a en Durán i ell va contestant.
Contacteu amb ell, el vostre comentari trigarà en sortir però segurament al dia seguent apareixerà i no trigarà en contestar.

Contacteu tots els que pogueu. NO SÓN MOMENTS DE LAMENTACIONS SINO DE PASSAR A L'ACCIÓ.


CARMOCA

Nombre de missatges : 9
Fecha de inscripción : 03/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty mobilitzem-nos

Missatge  coca 67 el Ds 22 Des 2012, 20:37

un problema afegit que tenim son els politics de ciu ,en alguna tertulia o debat tant abans com despres de les eleccions, no se saben defendre ni deixar clar que l'impost no el van suprimir,el van bonificar als familiars propers,tampoc deixen clar que el tripartit va deixar l'impost a partir de 275.000 € i 500.000 € a fills i parella del difunt respectivament,per tant l'impost el pagava molta mes gent que les grans fortunes.
lamentable el debat entre oriol pujol i antoni comin a canal català fa uns dies


Editat per darrera vegada per coca 67 el Dl 24 Des 2012, 07:21, editat 1 cop en total
coca 67
coca 67

Nombre de missatges : 55
Fecha de inscripción : 23/07/2009
Edad : 51

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  tondo el Dv 21 Des 2012, 16:33

Respetar posiciones políticas no impide decir la verdad. Y sin un sólido argumento no filosófico ni político pero basado en hechos y la situación real, es el sistema para poder argumentar porqué no se debe aplicar ese impuesto. Tambien existe el otro de hacerse la víctima como si fuesemos inferiores sin utilizar ningún argumento sobre la veradera situación. La realidad es que estan abusando de nuestra posición de sometimiento y aceptación de mentiras y argumentos falaces distrayendo nuestra atención a asuntos muy secundarios. Guste o no a sus fieles, el Sr. Mas y el Sr. Rajoy han traicionado a sus votantes y sin darnos ni siquiera una justificación.

tondo

Nombre de missatges : 10
Fecha de inscripción : 12/01/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  assgupe el Dv 21 Des 2012, 10:48

Bon dia,

Crec que es important que, tal com es va fer anteriorment, es mantingui un tó correcta en les aportacions en aquest Fòrum, així com el respecte a totes les opcions polítiques, ja que el problema el tenim tots i totes. Si acabem prenent exemple dels "grans tertulians" d'aquest pais i tenint en compte que ara aquest Fòrum no té moderadors, bona part de la gent acabarem orfes de medis on intervenir.

Dit això i, a més a més de totes les propostes existents, perquè no cerquem una estratègia concreta i que no sigui exactament el mateix que ja hem estat matxacant i que han decidit no fer-ne cas. Per exemple, centrar-nos en el fet de les valoracions dels bens amb paràmetres irreals avui en dia que afecta per moltes bandes: patrimoni, successions, plusvalues.... i això, sigui quin sigui el partit/s governants.

Intentar filosofar sobre que vol dir ser ric no ens portarà enlloc, perquè ells tenen la definició agafada pel manec. Per altra banda aquest es el nucli del problema. Potser, i encara que no ho poguessim pagar, no ens sentiriem tant atracats, si la valoració de base respongués al valor real actual de tot plegat. Mantenir els barems d'altres epoques i, fins i tot apujar-los, es on, per mi, clama al cel.

Cal tornar a picar pedra.


assgupe

Nombre de missatges : 61
Fecha de inscripción : 22/02/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  tondo el Dv 21 Des 2012, 10:08

Y quien se podía esperar algo de un personajillo como Mas que centró toda su campaña en la Independencia, mientras que el problema real de la actual situación lo deló abandonado, obviamente para Mas igual que ZP aqui no hay crisis, lo único que hay es una difusa promesa( de un mentiroso!) de un referendum.
Pero aparte de que Mas y su Ciu de Oriol Pujol etc..son una panda de ineptos y ladrones, a mi lo que me desmoraliza totalmente es que si queremos seguir viviendo en un país libre en contrapartida a los fracasados regimenes dictatoriales de las izquierdas, lo primero que debemos exigir es tener gente competente administrando "nuestro país" porque para incompetentes ya que existe las izquierdas.
Ahora, en un regimen libre el politico debe tener en cuenta que la inversión en el progreso del país solo puede venir de los ahorradores, ese dinero que ahorran es el que se invierte en el país. Estos incompetentes se creen igual que la idiota izquierda que el dinero para invertir en el país simplemente se imprime!!!
Como quieren que el ahorrador aporte sus ahorros para pagar hospitales, centros cientificos, educación etc. si se lo quita a base de impuestos que deespues son utilizados para fines no exactamente benéficos?

El ahorrador desde que llegó Rajoy( otro idiota) se ha encontrado con un aumento del 30% en si IRPF sobre rentas del capital, impuesto de Patrimonio hasta 2,5% y ahora sucesiones....

De donde va a salir el dinero para mantener la sociedad progresando?????

No le queda otra opción que buscarse otro lugar donde se premie el ahorro y no donde se castigue

Saludos


tondo

Nombre de missatges : 10
Fecha de inscripción : 12/01/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Fina Gimi el Dj 20 Des 2012, 23:46

Hola a Tots/es,
Estem de nou per el fòrum per les notícies que hem llegit sobre la implantació de l'ISD. Crec que teniu raó hem de fer-nos
sentir, anar escribint en els diaris i sobre tot els partits polítics, acabo de fer-ho arribar els que han aprés l'acord: ERC i CIU,
Gracies per l'e-mail que vem rebre administrador, ens ha donat més arguments per fer l'escrit.
també hauriem de tenir enllaços de les pàgines web dels diaris i partits polítics per facilitar la feina de tots.

Fina Gimi

Nombre de missatges : 4
Fecha de inscripción : 15/12/2012

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Sobek71 el Dg 16 Des 2012, 20:06

Hola a tothom...
Sempre he sentit dir que la política és de les coses més brutes que n'hi han...vull tenir l'esperança que quedi alguna cosa NETA. A veure.
Avui us recomanaria llegir la pàgina 86 de la Vanguardia, l'article d'en Manel Pérez:
http://www.lavanguardia.com/opinion/articulos/20121216/54358017652/manel-perez-govern-estabilidad-presupuestos.html
Interessant, i em fa ballar el cap...
A veure si aquesta setmana...i fins el famós 4-01-2013, tenim canvis .... Exclamation Question .. a favor, clar!

Salutacions!

.../....

El segundo elemento que los empresarios ponen sobre la mesa es que el programa económico del Govern no centre las negociaciones entre CiU y ERC y quede lo suficientemente abierto como para ser objeto de discusión posterior con el PSC affraid y el PP scratch . Es una compleja geometría variable fruto del error de cálculo que resultó de la pasada convocatoria electoral del 25 de noviembre.

El argumentario ya está preparado. Shocked La recuperación de impuestos como el de sucesiones o el de donaciones, además de profundizar el agravio comparativo entre las clases medias y altas de Catalunya respecto a las del resto de España, no solucionará el problema de las cuentas de la Generalitat. "Todas las medidas que se han mencionado apenas suponen en total unos 500 millones de euros, y lo que hace falta es recortar 4.000", se apunta desde los centros de análisis patronales.

Por eso, defienden, no hay más alternativa que reducir el presupuesto de la Generalitat, rebajar el gasto, no elevar los ingresos. Obviamente, grandes empresas y bancos no tienen la representación exclusiva del mundo económico y ni siquiera entre ellos hay unanimidad, pero su opinión, que acostumbra a acomodar el corazón con la cartera, es crucial. Y quieren un Govern estable que ejecute unos presupuestos duros en el momento en el que la primera fuerza política catalana necesita más ayudas.Sobek71

Nombre de missatges : 173
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Jordi1980 el Dg 16 Des 2012, 13:58

Ya que hablas de impuestos, permíteme enlazarte con una web que soy seguidor asiduo (como esta) en donde habla sobre los impuestos, de patrimonio,etc.

http://www.invertirenbolsa.info/clases_economia/impuesto_sobre_el_patrimonio.htm
http://www.invertirenbolsa.info/clases_economia.htm

Más de uno necesita una buena purga mental.. tanta ignoracia y tanto creerse lo que dicen por allí y al final acabas pagando una hipoteca por lo que tus padres han sudado. Al final siempre consiguen lo que quieren,que no ahorres, que vivas de subvenciones y pirmis y sobretodo que dependas de ellos y te tengan controlado y empobrecido. Y si no, pues a pagar, que eso de ser rico déjalo para otra vida.

Por cierto, no quiero entrar en lo "Madrid ens roba" porque NI A ERC, NI A CIU, nadie, absolutemente nadie le ha puesto una espada en el cuello para que reinstaure ningún impuesto, un poco de seriedad por favor.

saludos

Jordi1980

Nombre de missatges : 47
Fecha de inscripción : 17/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  irina el Dg 16 Des 2012, 13:17

Desde que existe la humanidad han habido las izquierdas y las derechas. Ninguna de las dos ideologías son perfectas, pero en el caso de los socialistas y comunistas, a mi juicio suelen caer en un error sistemático: PARTEN DE LA HIPÓTESIS DE QUE EL DINERO SE GENERA SOLO, POR LO QUE SUS POLÍTICAS DE GASTO SIEMPRE TIENDEN AL INFINITO (en general con muy buenas y voluntariosas intenciones). Por eso la URSS duró lo que duró: Si te cargas a los empresarios, al final no quedan empresas, por lo que ¿de qué vivimos entonces los trabajadores?.

El problema está cuando se dan cuenta de que no hay manera de financiar tanto gasto e inversión y van subiendo y subiendo impuestos. Como los muy ricos ya es supersabido que con sus entramados societarios y de deslocalización multipaíses siempre se escapan de pagar y los muy pobres no llegan a mínimos para tributar, al final las cargas tributarias (tanto en impuestos sobre la renta, el IVA, como en los patrimonialistas o la seguridad social) acaban recayendo en las sufridas clases medias, que no hay que olvidar que son millones de personas, por lo que es de donde los políticos pueden sacar más dinero acumulativamente (Curva de Gauss).

Por eso sus mayores ataques se centran en personas que ganen a partir de 60.000 euros o tengan un par o tres de propiedades; de los que parece ser como si les tuvieran celos, pues según sus criterios "son grandes fortunas" que han de pagar los platos rotos de la sociedad y "hay que redistribuir su patrimonio". Quizá se olvidan que esas personas seguramente se han pasado 40 años trabajando como bestias y ahorrando para alcanzar el sueño de no ser ni pobre ni rico y simplemente poderle dejar algo a sus hijos o poderles dar unos estudios; o bien disponer de algo de capital por si en la vejez se tienen que pagar un asilo o intentarse curar de una enfermedad.

Cuando las DERECHAS vuelven al poder, caen en la misma trampa: como los anteriores gobiernos (como pasó son el Tripartit, Zapatero, etc), generaron unos agujeros presupuestarios y de deuda insostenibles, los nuevos responsables también han de subir y subir impuestos y recortar por todas partes, hasta ahogar a todo el mundo. Mientras tanto, las fuerzas inspectoras se continúan centrando también en los que declaran, pues son más fáciles de localizar y sancionar que a los grandes evasores (que con sus potentes bufetes de abogados y economistas siempre se vuelven a escapar cuando los pillan o les montan una amnistía fiscal a medida).

AL FINAL LA SOLUCIÓN IDEAL PARECERÍA ESTAR EN EL CENTRO (Impuestos moderados y gastos sociales, etc también moderados; con gran rigor en su administración, evitando duplicidades, etc), PERO PARECE SER QUE NO HAY SABIO ALGUNO QUE LE SEPA PONER EL CASCABEL AL GATO. Para quien tenga tiempo, añado tres interesantes artículos de estos días, con posturas totalmente opuestas. Llama la atención lo que indica el profesor Laffer, de que en los años 30 de la Gran Depresión americana el ISD llegó al 90%, con subidas diversas de impuestos que iban generando una espiral cada vez más depresiva.

http://www.libremercado.com/2012-12-16/laffer-cada-vez-que-el-gobierno-da-dinero-a-una-persona-se-lo-quita-a-otra-primero-1276476972/

http://www.lavanguardia.com/gente/20121216/54356400122/depardieu-renuncia-pasaporte-frances-criticas-exilio-fiscal.html

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/602239-lestat-ha-daugmentar-els-impostos-i-la-despesa.html

irina

Nombre de missatges : 261
Fecha de inscripción : 07/11/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Adeu espanya adeu catalunya

Missatge  Miquel G el Dg 16 Des 2012, 12:15

Espanya ens vol ofegar economicament, si posem euro per recepta i tasas judicials, ells els volen treura... si impost als diposits, ells impost amb tipus 0 %. Ara la majoria del parlament, vol carregar als seus votants la sortida de la crisis, a la clase mitja que es la majoritariament els ha votat. Ara que em d'esperar que el PP també destrossi la mesura de la generalitat per recaudar, (impost de successions, patrimoni...) amb el principi d'igualtat... o esperar que els que em votat ens obliguien a fer una hipoteca per pagar...Quins paisos, puins politics, quina paradoxa...quin desastre

Miquel G

Nombre de missatges : 23
Fecha de inscripción : 29/01/2010

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Jordi1980 el Dg 16 Des 2012, 10:31

A mi em sembla que segons el PSOE o qualsevol partit d'esquerres ets una renda "alta" o ric com li vulguis dir, els que declaraven a partir de 60.000 euros en L'IRPF, o sigui , que ens prenen el pèl pero a base de bé.
Ja està bé de tant de populisme i demagògia. Jo no acavo de entendre, sobretot perque conec molta gent que ha votat a ERC i ja us dic que aquesta gent tenen pares amb bastantes propietats i no són conscients del greu error que estan comentent,menospreciant aquest tipus de coses.. Els control del mitjans de comunicació fan molt de mal..

Estem d'acord que la definició de ric és totalment un insult a ciutadania

Jordi1980

Nombre de missatges : 47
Fecha de inscripción : 17/08/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP - Página 2 Empty Re: MOVILITZEM-NOS UN ALTRE COP

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Pàgina 2 de 3 Previ  1, 2, 3  Següent

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum