MOVILITZEM-NOS DE NOU

Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS DE NOU

Missatge  Admin el Dl 07 Maig 2012, 16:14

Molt bé, Marc TMT, tal com s'ha comentat en un altre lloc del Fòrum per part d'"indignada", aquesta creiem que ha de ser la línia prioritària d'acció, escriure a Artur Mas i a tots els diputats de CiU.
I potser també del PP, en aquest cas en un altre sentit, per buscar-nos aliats.

Es molt descoratjador veure com els polítics, fins i tot els que consideràvem mínimament seriosos, obliden tan fàcilment les promeses electorals que tants rèdits els hi van donar i de les que tant van presumir fa un any quan van "suprimir" l'impost per als familiars de primer grau.
Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 70

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

Activem-nos

Missatge  Marc TMT el Dl 07 Maig 2012, 12:11

Molt Honorable President de la Generalitat, Sr.Artur Mas:

El sol fet de sentir al Sr. Oriol Pujol obrint la porta a la possibilitat de tornar a aplicar l’impost de successions em provoca vergonya, espero que desautoritzeu immediatament al Sr. Oriol Pujol, li recordo, si es que és necessari, que vostès mateixos van sentir des de la nostra associació els arguments que feien incongruent, sagnant i injust en comparació amb la resta de l’estat espanyol, aquest impost, li recordo també que vostès mateixos es van fer seus aquests arguments, així que espero que no només no el recuperi, sinó que a més que faci pública la seva postura el més aviat possible.

Li ben asseguro que la meva catalanitat, i el meu sentiment patriòtic, han arribat al seu límit, tinc dificultats econòmiques, com molts altres catalans, però tinc la confiança de que finalment ens en sortirem, però no estic disposat a sortir-ne a qualsevol preu, prefereixo votar al PP, si cal, per no tenir la llosa de que el dia que jo falti, la meva família estigui condemnada a la ruïna econòmica. Li ben asseguro que si tornen a posar, encara que sigui per un sol dia, l’impost de successions no confiaré en vostès mai més, donava aquest capítol per tancat, però vostès l’han tornat a obrir, doncs molt bé obrim-lo, però si realment el problema de Catalunya és tant greu, afrontin-lo mirant a Madrid, a Europa o allà on calgui, per acabar amb la condemna econòmica que tenim com a país sense estat; però ni parlar-ne de fer aquest pas enrere.

Per tot plegat el nostre futur passa per ser més valents i arribar fins on sigui necessari per defensar el que és nostre, no per carregar encara més la nostra més que malmesa economia, doncs els arguments que vam utilitzar per demanar la supressió d’aquest impost tant desgraciat, van ser i son reals no van ser una campanya sense fonaments, va ser i és la constatació d’una realitat.

Així doncs, els ben asseguro que si tornen a implantar aquest impost, encara que sigui per un sol dia, tot el meu esforç i el de la meva família serà per ser més espanyol que mai, vits que no puc ser català, doncs pel que es veu la meva economia no m’ho permet, i els meus representants polítics encara menys.

Demanin els euros que no tenen a qui els te, i siguin més valents, o ni som ni serem ni ganes de ser-ho, una nació.

Molt atentament,

Un català esgotat de tant fer passes endavant i enrere, i seguim amb el símil que fa vostè amb la nàutica, n’estic cansat d’anar sempre cap on bufa el vent, de no tenir la valentia d’afrontar el temporal de cara, doncs tenim les roques a sotavent, i si no afrontem aquest temporal amb valentia i contra les inclemències meteorològiques, l’únic que aconseguirem és anar contra les roques; podem trencar el pal, podem estripar les veles, i fins i tot podem perdre el capità i part de la tripulació, però mai podem perdre el rumb. Enfrontis doncs al temporal no a la tripulació, o l’únic que aconseguirà és que la seva tripulació deserti cap a un vaixell anomenat España.

Marc TMT

Nombre de missatges : 49
Fecha de inscripción : 02/07/2009
Edad : 50

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS DE NOU

Missatge  Admin el Dl 07 Maig 2012, 10:14

Acabem d'enviar un correu a tots els adherits en aquest sentit.

Per altra banda, tot seguit posem el contingut de diversos comentaris que hem fet a la pàgina web de La Vanguardia i del canal 3/24. Agafeu i feu servir el que creieu convenient si hi esteu d'acord.


Màrius Carol, denuncia que "Cataluña es la autonomía que más paga de las diecisiete, al menos en diez capítulos".
El primero es el IRPF, donde Cataluña "alcanza el 56%, el más alto de España y también de Europa".
También la "gasolina", donde el "céntimo sanitario ha pasado a ser 4,8 céntimos".
En tercer lugar se encuentra el agua, con "subidas del 8,5% del canon en 2011".
Igualmente el transporte público, donde el billete en Cataluña no sólo supera el del resto de España sino que también "es más caro que en París o Nueva York".
Los peajes de las autopistas también "son los más elevados del Estado", así como
los medicamentos, donde "la tasa del euro por receta es única".
En cuanto a la Justicia, "la tasa sobre actos jurídicos sólo se aplica en Cataluña".
Finalmente, las hipotecas, donde "el Gobierno aplica un gravamen del 1, 5% sobre el valor concedido por el banco".
En cuanto a las transmisiones de patrimonio, el Gobierno grava la compraventa de viviendas de segunda mano un 8% ". Por último," los que se alojen en hoteles catalanes pagarán una tasa turística de entre 2,5 y 0, 5 euros por noche en un máximo de siete noches ".

_________________________________________________________________________________________________________

Vergonyós.
Oriol, estaries millor calladet i, si pot ser, fora de cap càrrec de responsabilitat.
Què quedaria de les propostes estrella del vostre programa, només la limitació dels 80 Km./h.?
Però, que no vau dir que aquest impost provocava la fugida d'empreses i capitals de Catalunya, que els realment rics no el paguen, sinó només la classe mitja i que aquest impost era un càstig al treball i l'estalvi de les famílies catalanes?
Ja no us en recordeu de totes aquestes veritats?
On queda aquella promesa d'incloure en l'exempció de l'impost a germans i nebots, que ara encara l'han de pagar ?
No saps per on vas, Oriol.
Que no hi ha consells comarcals, diputacions, sindicatura de comptes, 253 empreses públiques, més altres fundacions i consorcis participats per Generalitat, ajuntaments, etc. i tants altres organismes, que no serveixen per a res on es podria estalviar molt més suprimint-los o netejant-los de despesa supèrflua?
O és que això no ho voleu tocar perquè els vostres amics i familiars es quedarien sense una feina ben retribuïda a costa dels que paguem impostos ?
Cal que el president faci un aclariment ràpid i contundent desautoritzant a aquesta persona que sí que viu de l'herència (política) del seu pare !!!

_________________________________________________________________________________________________________

Molt Honorable President de la Generalitat, Sr.Artur Mas:
O desautoritzeu immediatament a Oriol Pujol o us podeu quedar sense el poc recolzament popular del que encara gaudiu. Que no veieu que esteu perdent el suport de la classe mitja, majoritària al país, que fins ara s'ha resignat amb les vostres mesures d'austeritat? Cal abjurar així del vostre programa, amb la quantitat d'organismes oficials i para-oficials que xuclen del pressupost de la Generalitat i que es podrien eliminar o alleugerir de paràsits per estalviar de debò?
Els catalans paguem més que ningú en impostos i peatges (veieu article del 06/05/2012, pàgines 24 i 25, de La Vanguardia), mentre a la Comunitat de Madrid, per exemple, no solament es manté la deducció del 99% del Impost de Successions, sinó que enguany la Comunitat eximeix del 100% del pagament del impost de Patrimoni als seus ciutadans, que aquí pagarem totalment.
Sr. Mas, per aquest camí, quan convoqui eleccions, anticipades o no, correm el risc de que el ciutadà català pensi que fins i tot en els moments pitjors de la dictadura l'idioma i el sentiment catalans han subsistit i que, confiant en això, potser cal despreocupar-se ara una mica d'aquesta qüestió i córrer el risc de votar a un altre partit per tal de que també puguem subsistir les persones.

_________________________________________________________________________________________________________

Una vez más, está primando la visión cortoplacista de los partidos sobre el interés general del país. El PSC i sus amigos del "tripartit" no han cejado ni un momento, desde que perdieron el poder, de reclamar la reinstauración del impuesto de sucesiones que ellos mismos rebajaron sustancialmente. Ahora parece que CiU está comulgando con ruedas de molino y dando de paso un estruendoso "corte de mangas" a sus electores, para propiciar un mejor entendimiento con dicha fuerza política en el Parlament, ignorando el voto de castigo que le dieron los ciudadanos a esa formación y el nulo resultado de cualquier entendimiento de ese estilo en el pasado (ver deuda del gobierno Zapatero con Catalunya). Esperemos que el President descienda a la realidad.

_________________________________________________________________________________________________________

Molt Honorable President de la Generalitat, Sr.Artur Mas:

O desautoritzeu immediatament a Oriol Pujol o us podeu quedar sense el poc recolzament popular del que encara gaudiu. Que no veieu que esteu perdent el suport de la classe mitja, majoritària al país, que fins ara s'ha resignat amb les vostres mesures d'austeritat? Cal abjurar així del vostre programa, amb la quantitat de consells comarcals, diputacions, sindicatura de comptes, 253 empreses públiques, més altres fundacions i consorcis participats per Generalitat, ajuntaments, etc. i tants altres organismes, que no serveixen per a res on es podria estalviar molt més suprimint-los o netejant-los de paràsits? O és que això no ho voleu tocar perquè els membres de la classe política i els seus amics i familiars es quedarien sense una feina ben retribuïda a costa dels que paguem impostos ?

I el deute mil-milionari de l'estat espanyol amb Catalunya (disposició addicional tercera, fons de competitivitat, etc.)? No hi ha pebrots per cobrar-lo però sí per treure els diners dels ciutadans més castigats d'Espanya? Paguem més que ningú en impostos i peatges (veieu article pàgines 24 i 25, de La Vanguardia del 06/05/2012), mentre a la Comunitat de Madrid, per exemple, no solament es manté la deducció del 99% del Impost de Successions per a filles i cònjuges que voleu treure aquí, sinó que enguany la Comunitat eximeix del 100% del pagament del impost de Patrimoni als seus ciutadans, que aquí pagarem totalment.

Sr. Mas, per aquest camí, quan convoqui eleccions, anticipades o no, potser el ciutadà català pensarà que fins i tot en els moments pitjors de la dictadura l'id¡oma i el sentiment català han subsistit i que, confiant en això, potser cal córrer el risc de votar a un altre partit per tal de que també puguem subsistir les persones.

Digueu-li al "fillíssim" Oriol, que estaria millor calladet i, si pot ser, fora de cap càrrec de responsabilitat. Després del que va dir ahir, què quedaria de les propostes estrella del vostre programa, només lo dels 80 Km./h.?

Que no vau dir que aquest impost provocava la fugida d'empreses i capitals de Catalunya, que els realment rics no el paguen, sinó només la classe mitja i que aquest impost era un càstig al treball i l'estalvi de les famílies catalanes? Ja no us en recordeu de totes aquestes veritats? On queda aquella promesa d'incloure en l'exempció de l'impost a germans i nebots, que ara encara l'han de pagar ?

Cal que el President faci un aclariment ràpid i contundent desautoritzant a aquesta persona que sí que viu de l'herència (política) del seu pare !!!

_________________________________________________________________________________________________________

Quina casualitat!, ara que el Sr. Mas ha arreglat l'herència del seu pare (a.c.s.) sembla que ja no recorda tot allò de que aquest impost feia fugir empreses i capitals de Catalunya, que els rics de debò no el paguen sinó només la classe mitja i que era un càstig al treball i l'estalvi de les famílies catalanes.

Què queda de les propostes estrella del programa de CiU, només allò dels 80 Km./h.?

Perquè no hi ha pebrots d'aconseguir el pagament del que l'Estat deu a Catalunya i s'abaixa un cop més el cap per acabar traient els diners als ciutadans més castigats per impostos i peatges d'Europa?

Com es diu en castellà "para este viaje no hacían falta tantas alforjas". Potser caldrà replantejar-se el sentit del vot. Al cap i a la fi, el català ha subsistit fins i tot sota la dictadura, potser que ara pensem en subsistir nosaltres.Editat per darrera vegada per Admin el Dl 07 Maig 2012, 11:12, editat 4 cops en total (Razón : Posar data article L.V. i suavitzar apel·latius O.P.)
Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 70

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

MOVILITZEM-NOS DE NOU

Missatge  glory el Dl 07 Maig 2012, 01:27

Hola a tots:
Ja hi tornem a ser-hi un altre cop, fa quatre dies que ens han tret l'impost de successions i ja ens amenaçen amb tornar-lo a recuperar. Ens hem de tornar a movilitzar. Proposo:

- Enviar email informant, a tots els registrats de la nostra web, les noves intencions del Govern de la Generalitat.
- Enviar cartes als diaris.
- Enviar emails a: a.mas@ciu.cat (correu incorrecte), el correu correcte és a.mas.ga@ciu.info.
- En la pàgina web del President de la Generalitat, http://www.president.cat/pres_gov/president/ca/president-mas/contactar.html hi ha un apartat per a contactar. Feu-li arrivar les queixes.
- Votar en contra de la recuperació de l'impost a l'enquesta de: http://www.324.cat/enquestes

glory

Nombre de missatges : 101
Fecha de inscripción : 25/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: MOVILITZEM-NOS DE NOU

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum