SINDICATOS E ISD

Ir abajo

Les mentides de la UGT

Missatge  nestictip el Dc 16 Des 2009, 01:38

Una cosa és opinar amb arguments més o menys encertats, sòlids i creïbles, i una altra faltar sistemàticament a la veritat manipulant i tergiversant les coses. Després de llegir el correu-pamflet rebut per Osbalgi, ple de desinformació i males intencions, només caben dues possibilitats: qui l’ha escrit o és un inepte que no sap de què parla o sap molt bé de què va el tema i l’única manera que té de defensar l’indefensable és amb mentides i desinfomant a la gent. Sigui el què sigui, les dues possibilitats deixen ben retratada a la UGT, entitat en nom de la que parla.

Simplement una argumentació repugnant i patètica
.

nestictip

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 06/09/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: SINDICATOS E ISD

Missatge  Antoni el Dt 15 Des 2009, 17:42

Señores de UGT...CCOO...ICV. Preocupense de defender el paro i otras cuestiones que les competen.
No al expolio de gente trabajadora i ahorrativa en Catalunya........QUEREMOS IGUALDAD CON LAS OTRAS AUTONOMIAS ( ¿Somos ciudadanos de segunda?
------------- FUERA DICHOSO IMPUESTO CONFISCATORIO------------

Antoni

Nombre de missatges : 46
Fecha de inscripción : 14/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Les mentides de la UGT

Missatge  osbalgi el Dt 15 Des 2009, 17:23

Aquesta es la resposta que vaig rebre a un correu que els vaig enviar criticant-los el seu posicionament.Es una mica llarg però paga la pena llegir-lo per a veure el nivell de manipulació i mentides que estan fent servir

Aquí pots trobar el nostre posicionament:

http://www.ugt.cat/index.php?option=com_events&task=view_detail&agid=670&year=2009&month=11&day=24&Itemid=31

I una petita explicació del perquè estem en contra de la seva eliminació:

L'impost de successions, així com l'IRPF, són impostos directes, és a dir, que ténen en compte la capacitat de pagament de la persona. Són impostos progressius: qui més té, més paga. Per tant, són els impostos que més contribueixen a la redistribució de la riquesa, d'acord amb el principi de capacitat de pagament.

1.. No és cert que l'impost afecti de mateixa manera a la classe treballadora que a la de rendes altes. Qui poc té, està exempt. Només si tens un patrimoni molt elevat hauràs de pagar l'impost. La llei d'acompanyament de pressupostos de la Generalitat de 2009 (l'any passat), va establir una nova reducció per l'habitatge habitual per quan el seu valor no superés els 500.000 euros..DE VALOR CADASTRAL!! Podem dir clarament, que l'habitatge habitual està exempt de tributar a l'impost. (El valor cadastral d'un pis de 80m a l'àrea metropolitana pot ser d'uns 45.000-60.000 euros)

Apunt! Per calcular la quota a pagar de l'impost, es té en compte el valor cadastral dels immobles, que està molt per sota del valor de mercat. El valor de mercat de l'herència estaria 4 o 5 vegades per sobre del valor cadastral!

1. El senyor Jaume es mor i deixa en herència als seus dos fills les seves propietats, que són: Un piset de l'àrea metropolitana (amb un valor cadastral de 50.000 euros) amb pàrking (posem 2.500 euros) i 8.000 euros d'estalvis.Doncs bé, els seus dos fills estaran exempts de pagar l'impost, ja que la reducció per habitatge habitual és tant elevada (500.000 euros DE VALOR CADASTRAL, quan un pis de 80 m de l'àrea metropolitana pot estar valorat en 50 o 60.000 euros!!!) que TOT HABITATGE HABITUAL ESTÀ EXEMPT de tribut.

L'herència:

Habitatge habitual = 50.000 euros (valor cadastral)
1 pàrking = 2.500 euros (valor cadastral)
Estalvis = 8.000 euros
Total valor herència = 60.000 euros


2. Però posem per cas que el senyor Jaume, a més del piset de Cornellà on vivia, també tenia un apartament a Calafell de propietat. Doncs bé, els seus dos fills TAMPOC no hauran de pagar l'impost. L'exempció de l'habitatge habitual és tan elevada que ni tenint una segona propietat surt quota
positiva a pagar.

L'herència:

Habitatge habitual = 50.000 euros (valor cadastral)
1 pàrking = 2.500 euros (valor cadastral)
Segona residència a Calafell= 30.000 euros
Estalvis = 8.000 euros
Total valor herència = 90.000 euros


3. Ara bé, si el senyor Jaume hagués gaudit de 3 propietats d'aquest calat: un pis a la Bonanova, un xalet a Camprodon, una caseta a Cadaqués i uns estalvis de 200.000 euros, cada fill hauria de pagar uns 18.000
euros..exagerat? Òbviament, NO.

L'herència:

Habitatge habitual = 200.000 euros (valor cadastral)
2 pàrkings = 10.000 euros (valor cadastral)
Segona residència muntanya= 100.000 euros
Segona residència platja = 150.000 euros
Estalvis = 200.000 euros
Total valor herència = 660.000 euros


1.. NO és cert que l'impost gravi doblement uns diners que ja van tributar en el seu moment. Bé, de fet sí, però..no és cert que un mateix euro pot tributar de mil maneres segons l'ús que es faci d'ell? Si te'l guanyes
treballant tributarà al voltant del 24% (varia segons nivell de renda, és clar), si un cop guanyat l'inverteixes i genera rendiments, aquests tributaran al 18%, si el treus i et compres un cotxe amb ell, tributarà un
16%....i si quan mors un altre el rep, l'hereu paga un x%. Doncs sí, aquesta és la maquinària que manté viu l'Estat del benestar! Si el volem i el defensem, bé haurem d'acceptar les regles que fan possible el seu
funcionament.

2.. No és cert que els hereus s'hagin de vendre la propietat heredada per poder pagar l'impost. A partir de l'any vinent, s'introduiran facilitats per pagar la quota, de manera conjuntural a causa de la crisi. Segons la Llei de Mesures Fiscals i Financeres; "Qui rebi una herència amb bens difícilment convertibles (habitatges) pot sol·licitar un aplaçament de fins a dos anys del pagament de la quota corresponent". A més, com hem vist, si han de pagar l'impost serà perquè allò que hereten supera els 500.000 d'exempció!!

3.. Sí que és cert que hi ha agravi comparatiu amb moltes altres comunitats autònomes.. Però no podem seguir aquesta carrera fiscal a la baixa en l'impost de successions que van iniciar les CCAA governades pel PP,
només pel fet que a les classes altes ja els està bé. L'esperit de país ha de seguir els colors de la seva gent i del seu benestar conjunt i no els colors de la butxaca d'uns quants privilegiats.

Ara bé, volem que es millori l'impost? SÍ

A les bonificacions per transmissions d'empresa familiar, s'ha de definir bé quin és el patrimoni que s'ha vinculat a l'activitat productiva i que també té dret a reducció.

?? No s'hi val vincular el xalet de la muntanya a l'empresa familiar!

La reducció d'aquest impost només serviria per acontentar encara més als que en major part es beneficien de les trampes del nostre sistema fiscal alhora que reduiria uns ingressos que són tan necessaris just en època de crisi.

Creiem fermament que no és de rebut acceptar la reducció injustificada d'un impost que genera uns recursos tan necessaris pel manteniment del nostre Estat del benestar.

osbalgi

Nombre de missatges : 113
Fecha de inscripción : 03/07/2009
Edad : 71

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

RE:SINDICATOS E ISD

Missatge  maria el Dv 04 Des 2009, 13:20

Els sindicats están a la Moncloa i ara intenten entrar a la Generalitat.Aixó dependrá de ERC i PSC.S'els pot estar acabant el "chollo".
Llástima que els pobres treballadors que lluiten honrradament per els seus drets i els de les seves families,tal com fem nosaltres.
EL problema ,crec,es que no s'adonen que estan totalment manipulats per un grup d'espavilats.

maria

Nombre de missatges : 74
Fecha de inscripción : 10/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: SINDICATOS E ISD

Missatge  mylai el Dv 04 Des 2009, 12:04

On eren els Sindicats quan pràcticament tota la resta de Comunitats Autònomes de l'Estat Espanyol van rebaixar i/o pràcticament suprimir l'impost de successions?.

I per que els Sindicats europeus no diuen res quan a la pràctica totalitat de païssos aquest impost, pels familiars directes o no es paga o té uns mínims exempts altíssims?.

Que solament actuen a Catalunya aquests organismes?

mylai

Nombre de missatges : 176
Fecha de inscripción : 25/04/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

SINDICATOS E ISD

Missatge  Repami el Dv 04 Des 2009, 10:45

Y que pintan los Sres. Sindicatos manifestándose en contra de la supresión del ISD?
No se quejan de la anunciada subida del IVA en 2 puntos, que eso si que afecta a la clase trabajadora e incide directamente sobre el consumo, sobre la producción de las empresas y como consecuencia se traduce en una menor productividad, un recorte de horas de producción y por lo tanto exceso de mano de obra que al fin y a la postre termina en ajustes en las plantillas de las empresas. Sin embargo, prefieren vivir del momio y esperar a que les caiga la subvención del cielo (o con otras palabras la subvención pública para poder mantener sus estructuras, vista el posible recorte en cuotas que pagan sus afiliados). En fin política de alta escuela.

Repami

Nombre de missatges : 27
Fecha de inscripción : 27/08/2009
Edad : 55

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: SINDICATOS E ISD

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum