Donde está CiU?

Ir abajo

CIU

Missatge  maiteca el Dt 08 Des 2009, 12:53

Hola de nou, CIU ja fa temps que presenta la supressió o reducció a mínins de l'ISD, el que passa es que com que no ha estat una proposta dels que manen mai s'ha fet ni s'ha donat massa informació, i ara con que les eleccions estan el tocar tothom vol fer quelcom i sortir a la foto, quan han tingut un munt d'anys per fer aquesta feina i deixar de "expoliar" els contribuents. Tot Impost té com a finalitat gravar una transmissió, negoci ...... o millor dit, un "hecho imponible", amb una proporció correcte al fi pel que ha estat creat, i actulament aquest no es el cas, doncs queda demostrat amb la supressió que moltes comunitats han fet pels grups I i II (menors i ascendents, descendents i conjuges), doncs es el tronc comú de la familia i de l'estlavi familiar i futura creació de feina, comerç, ...., però hi ha grups politics que no ho entenen així, tot el contrari, con que has estat estalvian tota la vida ara paga, no es just, cal que els nostres Representants (això és el que segons ells fan) siguin coherents i actuïn d'acord amb una realitat que fa anys que està mermant els Catalans, no hi ha excuses, han estat molt de temps "anys" recaptant un munt de diners, on son???, que n'han fet?? ja falta menys, sigui qui sigui, pacti que pacti, però que d'una vegada facin la feina per la que estan cobrant.

maiteca

Nombre de missatges : 2
Fecha de inscripción : 03/12/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

CiU respon

Missatge  osbalgi el Dl 07 Des 2009, 14:30

Aquest es el missatge que vaig enviar a CiU i la seva resposta

De: TARRIDA, CLARA
[mailto.tarrida@convergencia.cat]
Enviado el: lunes, 07 de diciembre de 2009 12:15
Para: osbalgi@terra.es
Asunto: RV: Impost de successions


Bon dia, Oscar.
En primer lloc, agrair-te que t'hagis posat en contacte amb nosaltres i tindrem en compte la teva proposta de cara a la preparació de les properes eleccions.

En segon lloc, ens agradaria explicar-te allò que ja hem estat fent i allò en el què seguim treballant per tal de suprimir l’impost sobre successions i donacions, fet que avalaria la nostra proposta electoral.


Tant en les dues darreres eleccions autonòmiques com en les eleccions a les Corts Generals, CiU es va presentar amb el compromís de suprimir l’impost sobre successions i donacions. I aquesta qüestió l’hem portada al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.

Amb el primer tripartit, des de Convergència i Unió vam presentar una proposició de llei al Parlament de Catalunya per a bonificar en un 99% l’impost sobre successions i donacions (suprimir-lo no es pot fer des de Catalunya perquè es tracta d’un impost estatal, però els efectes d’aquesta bonificació sobre el contribuent
serien els mateixos que la seva supressió) i vam presentar la mateixa proposta a totes les lleis de pressupostos. Aquestes iniciatives van ser sempre rebutjades pel PSC, ERC i ICV.


En aquesta legislatura del Sr. Montilla hem fet el mateix, dues proposició de llei i en 4 ocasions a la llei de pressupostos. Els partits del Govern (PSC-ERC-ICV) ens han rebutjat SEMPRE aquestes iniciatives.

Al Congrés dels Diputats, hem estat també presentant iniciatives en aquest sentit, que ens han estat rebutjades sempre.

Darrerament, des del Govern de Catalunya s’està dient que presentaran una proposta per a només rebaixar l’impost. Però sembla que el tripartit no són capaços d’arribar a un acord ni per fer una petita rebaixa.

Malauradament, el Govern tripartit no té cap intenció de suprimir-lo.

De nou, agrair-te que t’hagis posat en contacte amb nosaltres, i garantir-te que Convergència i Unió es presentarà a les properes eleccions comprometent-se en la ràpida supressió de l’impost sobre successions i donacions.

Atentament,
Secretaria Executiva de Projecte, Estudis i
Programes
de CDC

-----Mensaje original-----
De: osbalgi [mailto@terra.es]
Enviado el: diumenge, 22 / novembre / 2009 18:42
Para: FERNANDEZ, ROC
Asunto: Impost de successions


Tinc una proposta a fer per a donar mes fermesa a l’anunci de l’eliminació de l’impost en el probable cas que Artur Mas arribi a ser president de la Generalitat.

Seguir la mateixa linia que es va fer servir per a enfortir la promesa de no pactar amb el PP (acta notarial) i fer devant de notari la promesa de eliminar aquest impost en el termini màxim d’un any.

Això donaria molta credibilitat al posicionament de CDC i aconseguiria els vots dels qui estem fregits per aquest impost

Salut

Òscar


Insisteixo en que serà bo enviar molts missatges a CiU en el sentit que es comprometin notarialment

osbalgi

Nombre de missatges : 113
Fecha de inscripción : 03/07/2009
Edad : 71

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

CIU

Missatge  maiteca el Dj 03 Des 2009, 12:07

Abans del tripartit, CIU ja tenia un estudi efectuat per tal d'eliminar aquest Impost, doncs ja fa molts d'anys que molts dels nostres ciutadants van començar a marxar a altres Comunitats. Aquest estudi es va guardar al calaix per part del tripartit. He estat 25 anys treballant en la gestio i recaptació d'aquest Impost, i sempre he considerat que és el més Injust, doncs només paguen els del mig, els Rics ja tenen medis per aplicar reduccions mitjançant la creació d'empreses (que tambè ens fan falta), els d'abaix no els cal gaire reducció, però els del mig que???, Tant sols tenen els 18000,00 euros més la reducció de l'habitatge habitual, es a dir, si t'has passat la vida treballant, has invertit en immobles i en estalvis, la Generalitat et "castiga" fiscalment (tot això ja paga Impost IRPF, IBI, ...., llavors que hem de fer, "tirar la casa per la finestre" i perdre el concepte que en aquesta terra nostre tenim d'ajudar a la familia i estalviar. Es una vergonya el que la Generalitat està fent, amb nosaltres tothom es veu en cor, el propis que manen i els de les españas.

maiteca

Nombre de missatges : 2
Fecha de inscripción : 03/12/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

RE:DONDE ESTA CiU?

Missatge  maria el Dc 02 Des 2009, 20:03

Creo que la posición de CiU está bastante clara:Cuando gobiernen eliminarán(es de suponer que inmediatamente)este impuesto.Mientras ,supongo que espera que el tripartito acabe con el "numerito" y cuando PSC-ERC hagan callar de una vez a estos cuatro gatos que llevan la contraria por sistema y que no son más que la cara virgo-angelical de los sindicatos ,apoyarán la reforma parcial.Estos sindicatos que son los mismos que han obligado a Zapatero a cargarse a la pequeña y mediana empresa en toda España.En otras ocasiones,cuando a convenido,como con la ley de educación y otras más ,han prescindido de esta gente.
Yo personalmente viví una situacion muy grave con los sindicatos en una empresa farmacéutica en la que el comité de empresa no apoyó absolutamente a ningun trabajador ante un despido generalizado.Sólo se limitaron a garantizar sus propios puestos de trabajo.No les sirvió de nada pues la nueva empresa propietaria se quedo con todas las patentes y cerro el laboratorio y sólo una parte del dep. de ventas se trasladó a Madrid.
Lo que sí os puedo asegurar es que nunca los vi trabajar.Siempre tenían "reuniones".
Sinceramente no puedo creer que el Sr Herrera y pocos más tengan paralizado a todo el Govern de Catalunya con el ISD, con aplazamientos ,discusiones con micrófono incluido ICV-ERC mientras PSC calla.Me parece más una puesta en escena de una obra
de los Hermanos Quintero.Siento verguenza ajena.
En conclusión.Creo que CiU espwera...

maria

Nombre de missatges : 74
Fecha de inscripción : 10/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Donde está CiU?

Missatge  Sobek71 el Dc 02 Des 2009, 18:14

Completament d'acord! al 100%

Per cert, recordeu avui a banda Ampla el programa sobre l'IS! Es pot també opinar via SMS,
A omplir les ONES!

Salutacions

Per opinar sobre els temes proposats al programa:
Envia BA seguit d'un punt i del teu comentari al 27033.

Exemple: BA. educacio amb ordinador fa temps q esta inventada.

Preu SMS: 1,39 euros (IVA inclòs). Recorda: màxim 160 caràcters per SMS.

poseidon escrigué:Nota previa: suprimir, supresión, etc. significa reducirlo a mínimos (bonificación 99%)

He estado pensando sobre la situación actual, del ISD naturalmente.
Pienso que si hay alguna tecla que tocar, la Junta de Aris ya lo habrá hecho.
Por ahora la guerra está entre PSC+ERC contra ICV, los demás en principio son espectadores.
Dejo constancia que la reforma propuesta no cumple con los objetivos de ARIS (reducción a mínimos del ISD).
Sería un adelanto, pero no suficiente, ya se ha dicho y los partidos políticos deben saberlo.
CIU ha manifestado que, por ahora se queda al margen de la discusión, su objetivo es la supresión.
PP acaba de ofrecer al PSC+ERC sus votos, en sustitución de los que le niega ICV, para sacar adelante la reforma, porque consideran que es un avance, aunque su objetivo es también la supresión.

Según lo que suceda en breves días, cual puede ser el escenario? Nos podremos encontrar con una reforma aprobada (veremos cual) y a esperar a las próximas elecciones de noviembre 2010.
A CIU, si sale adelante la reforma, le habrán hecho la mitad del trabajo, lógicamente les costará menos plantear una reducción a mínimos en el programa electoral.
PP, lo querra suprimir, CIU también, PSC tendrá que hacer malabarismos para no decir que también lo suprimirá y llegar a sus objetivos electorales.
El PSC se encontrará entre los votos a que aspirará y la aproximación a ERC, por si hay posibilidades de coaligarse de nuevo, pero ERC, hoy por hoy, no quiere hablar de supresión. En fin complicado lo tienen.
Como ha escrito la Junta en la página de inicio: Ahora podemos ganar una pequeña batalla, pero no la guerra.
La batalla definitiva, pienso, se producira antes de las elecciones. Espero y deseo que, desde nuestra independencia, alcancemos el objetivo final.

Una cosa tengo clara: Que los partidos politicos, en su lucha por el poder, empujan en la dirección que a nosotros conviene, perfecto, gracias por la ayuda, pero que sean conscientes que el que quiera llevar los votos a su causa política, tendrá que comprometerse a la supresión del ISD de forma inmediata.


Sobek71

Nombre de missatges : 173
Fecha de inscripción : 16/12/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Olvidad a CIU y los otros

Missatge  poseidon el Dc 02 Des 2009, 18:08

Nota previa: suprimir, supresión, etc. significa reducirlo a mínimos (bonificación 99%)

He estado pensando sobre la situación actual, del ISD naturalmente.
Pienso que si hay alguna tecla que tocar, la Junta de Aris ya lo habrá hecho.
Por ahora la guerra está entre PSC+ERC contra ICV, los demás en principio son espectadores.
Dejo constancia que la reforma propuesta no cumple con los objetivos de ARIS (reducción a mínimos del ISD).
Sería un adelanto, pero no suficiente, ya se ha dicho y los partidos políticos deben saberlo.
CIU ha manifestado que, por ahora se queda al margen de la discusión, su objetivo es la supresión.
PP acaba de ofrecer al PSC+ERC sus votos, en sustitución de los que le niega ICV, para sacar adelante la reforma, porque consideran que es un avance, aunque su objetivo es también la supresión.

Según lo que suceda en breves días, cual puede ser el escenario? Nos podremos encontrar con una reforma aprobada (veremos cual) y a esperar a las próximas elecciones de noviembre 2010.
A CIU, si sale adelante la reforma, le habrán hecho la mitad del trabajo, lógicamente les costará menos plantear una reducción a mínimos en el programa electoral.
PP, lo querra suprimir, CIU también, PSC tendrá que hacer malabarismos para no decir que también lo suprimirá y llegar a sus objetivos electorales.
El PSC se encontrará entre los votos a que aspirará y la aproximación a ERC, por si hay posibilidades de coaligarse de nuevo, pero ERC, hoy por hoy, no quiere hablar de supresión. En fin complicado lo tienen.
Como ha escrito la Junta en la página de inicio: Ahora podemos ganar una pequeña batalla, pero no la guerra.
La batalla definitiva, pienso, se producira antes de las elecciones. Espero y deseo que, desde nuestra independencia, alcancemos el objetivo final.

Una cosa tengo clara: Que los partidos politicos, en su lucha por el poder, empujan en la dirección que a nosotros conviene, perfecto, gracias por la ayuda, pero que sean conscientes que el que quiera llevar los votos a su causa política, tendrá que comprometerse a la supresión del ISD de forma inmediata.


poseidon

Nombre de missatges : 123
Fecha de inscripción : 23/04/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Donde está CiU?

Missatge  osbalgi el Dc 02 Des 2009, 16:58

Insisteixo, enviar-li correus a CDC exigint que es "retrati" notarialment, és la millor manera per a comprometre'ls

osbalgi

Nombre de missatges : 113
Fecha de inscripción : 03/07/2009
Edad : 71

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Donde está CiU?

Missatge  glory el Dc 02 Des 2009, 13:27

Res de compromís d'eliminar-lo en un any. CIU s'ha de comprometre a eliminar l'impost inmediatament, si és que guanya. Els catalans no poden esperar més perque aquest impost és inmoral.

glory

Nombre de missatges : 101
Fecha de inscripción : 25/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Donde está CiU?

Missatge  osbalgi el Dc 02 Des 2009, 09:18

Jo vaig enviar aquest missatge a CDC i no he tingut cap resposta:

Tinc una proposta a fer per a donar mes fermesa a l’anunci de l’eliminació de l’impost en el probable cas que Artur Mas arribi a ser president de la Generalitat.
Seguir la mateixa linia que es va fer servir per a enfortir la promesa de no pactar amb el PP (acta notarial) i fer devant de notari la promesa de eliminar aquest impost en el termini màxim d’un any.
Això donaria molta credibilitat al posicionament de CDC i aconseguiria els vots dels qui estem fregits per aquest impost


Crec que la forma per a que ho creguem es que es comprometi devant de notari a eliminar l'IS. Potser seria bo que CDC rebés molts missatges en aquest sentit ja que encara que no responguin sabran com ens poden convèncer

mailto: cdc@convergencia.org

osbalgi

Nombre de missatges : 113
Fecha de inscripción : 03/07/2009
Edad : 71

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Donde está CiU?

Missatge  manelic el Dc 02 Des 2009, 09:05

Me ha parecido entender que CIU ha dejado muy claro que apoyará cualquier medida que atenúe el I s S actual pero dejando claro que su intención es lograr su práctica eliminación tan pronto como tenga mayoría en el Parlament. Me consta que incluso quieren suprimir el gravamen sobre las donaciones.

manelic

Nombre de missatges : 41
Fecha de inscripción : 16/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Donde está CiU?

Missatge  Marc TMT el Dc 02 Des 2009, 08:37

Pues tal como lo veo yo, es posible que los votos de CIU sean necesarios para mandar al minicomio al de la bicicleta, pero que hoy vote que sí a una modificación no puede jamás ser excusa para, si gobiernan en la próxima legislatura que tendrán que ganárselo, digo que no será excusa para no seguir con la supresión.

Tiempo habrá durante la campaña electoral para sacarle compromisos firmes a CIU, para suprimir hasta el 99% este maldito impusto.

Marc TMT

Nombre de missatges : 49
Fecha de inscripción : 02/07/2009
Edad : 49

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Donde está CiU?

Missatge  poseidon el Dc 02 Des 2009, 08:30

Acabo de oir en la radio que, CIU no va a tomar posición respecto al ISD porque su objetivo es la supresión del impuesto. Hay que entender que se refiere a bonificarlo a mínimos, 99% e incluso al 100%, que supondría la desaparición de hecho pero no de derecho pues, el impuesto como tal, seguiría existiendo, sólo las Cortes Españolas lo pueden suprimir.

La pregunta es: que hará CIU si hay que votar la reforma propuesta por PSC+ERC?

Por nuestra parte, como ya se ha expuesto, yo estoy de acuerdo que nuestro objetivo final debe mantenerse: reducción a mínimos, como en las CC.AA. que tienen mejor tratamiento.


Editat per darrera vegada per poseidon el Dc 02 Des 2009, 08:41, editat 1 cop en total

poseidon

Nombre de missatges : 123
Fecha de inscripción : 23/04/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Donde está CiU?

Missatge  Repami el Dc 02 Des 2009, 01:40

Visto el teatrillo montado por el tripartit, espero que CiU no ceje en su posición y no apoye las modificaciones a menos que éstas pasen por la completa eliminación del impuesto (bonificación al 99,9%). En caso contrario va a resultar muy sospechoso y ya me imagino (espero equivocarme) la continuación en caso de que CiU fuese ganadora de las próximas elecciones: que si ya he aprobado una profunda revisión en la anterior legislatura, que hay temas más urgentes que tratar, que lo estamos estudiando, que las arcas quedaron tan deterioradas que se necesita hasta el último esfuerzo fiscal de los catalanes......y nosotros como tontos.

La única manera en la que vería positivo un apoyo de CiU a las modificaciones al impuesto es que lo respaldase con un claro compromiso de eliminación del ISD apoyado con un compromiso de aplicación inmediata (e inmediata quiere decir al día siguiente de constituir Govern) tras ganar las próximas elecciones, el resto, es papel mojado.

Repami

Nombre de missatges : 27
Fecha de inscripción : 27/08/2009
Edad : 54

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Donde está CiU?

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum