El Balcó (Cadena Ser): informació o desinformació?

Ir abajo

Enviar correos a radio barcelona

Missatge  tonig el Dl 23 Nov 2009, 12:06

Fet, la carta enviada ha estat:


Benvolguts responsables del Balcó (Cadena Ser),

Els dies que surto de treballar als voltants de les 7 de la tarda m’agrada escoltar el vostre programa. Entreu en temes d’actualitat i mireu d’aprofundir i explicar-los bé. He decidit, però, que no us escoltaré més. Un dels temes que vareu tractat la setmana passada va ser la reforma de l’Impost de Successions. Crec que us tindria que caure la cara de vergonya per renunciar al vostre esperit crític per convertir-vos en portaveus o amplificadors de les consignes del govern. Cóm si no es pot entendre que expliqueu que l’impost es calcula en base als valors cadastrals, i que aquestos estan molt per sota del valor de mercat. Però no expliqueu que hi ha uns factors correctors multiplicadors per acostar la base impositiva al valor de mercat (o per sobre del valor de mercat). Tampoc heu explicat que molts ajuntament estant pujant a l’alça els valors cadastrals per incrementar els ingressos. Això ens farà oficialment mes rics i portarà a reduir substancialment l’efecte de la ja de per si esquifida proposta de reducció del ISD. Em podria estendre més, però crec que no val la pena gastar el meu temps per explicar el que ja sabeu.
Com a exemple us podria explicar que el meu pare te una nau industrial valorada (una vegada es multiplica pel coeficient corrector), en 600.000,0 Euros aproximadament. Per la transmissió per herència el cost pujarà a uns 172.000,0 Euros. Fa pocs mesos es va intentar vendre per 300.000,0 Euros sense èxit. Com a conseqüència de la crisis, o no hi ha mercat o els preus en baixat més. Sigui quina sigui la causa, es el cas de transmissió caldrà pagar 172.000,0 sobre un patrimoni que no es pot vendre per 300.000,0. Es a dir estem parlant de que el cost de la transmissió es pot situar per sobre del 57% del preu de mercat en la actualitat.

Antoni Puigverd, tu també m’has decebut. Et tenia per una persona crítica que parla sense embuts. Vas passar per sobre d’aquest tema casí be de puntetes. Sembla que tenies por de caure a les brases i has preferit passar de presa per evitar cremar-te.
Salutacions cordials, Toni

tonig

Nombre de missatges : 8
Fecha de inscripción : 01/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

enviar correos a radio barcelona

Missatge  osbalgi el Ds 21 Nov 2009, 20:38

Els hi enviat un correo electrónic dient l'error que havien fet i demanat-los que el rectifiquin en un proper programa.
L'adreça que he trobat es

radiobarcelona@unionradio.es

Seria bo que s'enviessin mes correos per fer-los rectificar

osbalgi

Nombre de missatges : 113
Fecha de inscripción : 03/07/2009
Edad : 71

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: El Balcó (Cadena Ser): informació o desinformació?

Missatge  assgupe el Ds 21 Nov 2009, 10:55

Ampliant la resposta de Manelic:

Caldria que també tinguessim presents tots els ingredients que afegeixen costos en aquest festí i els Notaris són també un bon acompanyament del plat principal.

assgupe

Nombre de missatges : 61
Fecha de inscripción : 22/02/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

HERENCIA ES RENTA IRREGULAR, HAY DOBLE IMPOSICIÓN Y NO REDISTRIBUYE LA RIQUEZA

Missatge  juanfiscal el Ds 21 Nov 2009, 00:09

LAS HERENCIAS SON RENTA IRREGULAR (generada en varios años)
Se le ha olvidado decir al Notario que el dinero que gana él, lo gana todos los años, año tras año; por eso Hacienda lo considera renta regular, en IRPF va a la Base Imponible general y tributa al tipo máximo 43% porque gana un pastón. A diferencia del periodo de generación del patrimonio ahorrado en la Herencia, que es durante toda la vida, y que debería considerarse renta irregular, aunque no es así, porque el impuesto una vez más está obsoleto! La diferencia es que la renta regular paga más impuestos y la irregular menos.

Hacienda entiende en todos los impuestos, menos en Sucesiones, que no es lo mismo cobrar un dinero generado en 1 año (renta regular) que generado durante muchos años (renta irregular). En IRPF, por ejemplo, el cobro de un premio de fidelidad por el trabajo prestado durante 25 años en la empresa, que se cobra de una sola vez, no se paga impuesto por todo el dinero percibido sino que goza de reducción.

LAS HERENCIAS TIENEN DOBLE, TRIPLE... IMPOSICIÓN (pagar varias veces por lo mismo)
Además, en el caso de Sucesiones hay que tener en cuenta que ya pagó impuestos el difunto por el ahorro conseguido durante toda su vida, y que los herederos continúan pagando impuestos por los frutos de los bienes recibidos y en caso de venderlos. Entonces, no hay lugar a pagar cuando se hereda porque se produce doble imposición. Se calcula que entre 3 y 6 generaciones, con las tarifas actuales, todas las herencias llegan al Estado!!!

LAS HERENCIAS NO REDISTRIBUYEN LA RIQUEZA (que vaya el dinero de los ricos a los pobres)
1º Los ricos no pagan, porque: ciertas participaciones en sociedades están exentas o deslocalizan patrimonios o...
2º La recaudación es insignificante comparada con otros impuestos, no llega ni al 0,1% del PIB
3º En territorios donde ya se ha reducido parcialmente sucesiones no se han modificado los porcentajes de pobreza

Entonces, si 1. los ricos no pagan, 2. no hay dinero para repartir y 3. no hay evidencia en contra, se puede concluir que las Herencias no redistribuyen la riqueza.

Para más detalles se puede ver el post ISC TIPO UNICO 1% PARA TODOS en este mismo foro.

Un abrazo,

juanfiscal

Nombre de missatges : 39
Fecha de inscripción : 07/10/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: El Balcó (Cadena Ser): informació o desinformació?

Missatge  manelic el Dv 20 Nov 2009, 17:30

No es nada bueno que los periodistas opinen sobre temas de los que no tienen ni idea, pero es que si además consiguen con su llamativo titular ensalzar al partido al que su medio de comunicación profesa veneración, mejor que mejor.

No sé si alguien ha comentado lo del programa de TV3 "Agora" en el que se hablaba del IS. Me quedé de una pieza al escuchar al notario López Burniol defendiendo entusiásticamente la NO supresión del impuesto por aquel falso argumento tan manido de la redistribución de la riqueza y además, y ahí es donde más me sorprendió, porque dijo que él llevaba toda la vida pagando el 43% de lo que ganaba y que no era justo que un heredero sin habérselo trabajado recibiera gratuitamente un patrimonio. Es incomprensible que una persona de la formaión de un notario pueda tan alegremente soslayar la multitud de argumentos que contra esa bravuconada que dijo se pueden oponer.

Ah, claro, pero es que si no se mostrara un poco "pijopogre" no sería invitado a tantas tertulias y programas de TV.

manelic

Nombre de missatges : 41
Fecha de inscripción : 16/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: El Balcó (Cadena Ser): informació o desinformació?

Missatge  assgupe el Dv 20 Nov 2009, 12:07

Per acabar de concretar la resposta anterior afegir que, com ja s'ha comentat en alguns altres llocs del Forùm, aquest augment cadastral, amb diferents combinacions perverses (apujar la base o apujar el coeficient o baixar el coeficient i, al mateix temps, pujar la base) pot acabar fins a nivells d'augment del 70% o altres, igualment fora de tota mida i de tota comparació amb els preus de mercat actuals.
Amb totes les implicacions posteriors que això suposa, tant en donacions com en herències.

assgupe

Nombre de missatges : 61
Fecha de inscripción : 22/02/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

El Balcó (Cadena Ser): informació o desinformació?

Missatge  tonig el Dv 20 Nov 2009, 00:18

Benvolguts responsables del Balcó (Cadena Ser),

Els dies que surto de treballar als voltants de les 7 de la tarda m’agrada escoltar el vostre programa. Entreu en temes d’actualitat i mireu d’aprofundir i explicar-los bé. Avui, però, he decidit que no us escoltaré més. Un dels temes que heu tractat ha estat la reforma de l’Impost de Successions. Crec que us tindria que caure la cara de vergonya per renunciar al vostre esperit crític per convertir-vos en portaveus o amplificadors de les
consignes del tripartit. Cóm si no es pot entendre que expliqueu que l’impost es calcula en base als valors cadastrals, i que aquestos estan molt per sota del valor de mercat. Però no expliqueu que hi ha uns factors correctors multiplicadors per acostar la base impositiva al valor de mercat. Tampoc heu explicat que
molts ajuntament estant pujant a l’alça els valors cadastrals per incrementar els ingressos. Això ens farà oficialment mes rics i portarà a reduir substancialment l’efecte de la ja de per si esquifida proposta de reducció del ISD. Em podria estendre més, però crec que no val la pena gastar el meu temps per explicar el que ja sabeu.

Antoni Puigverd, tu també m’has decebut. Et tenia per una persona crítica que parla sense embuts. Avui has passat per sobre d’aquest tema casí be de puntetes. Sembla que tenies por de caure a les brases i has preferit passar de presa per evitar cremar-te.

Res mes, adeu.

tonig

Nombre de missatges : 8
Fecha de inscripción : 01/07/2009

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: El Balcó (Cadena Ser): informació o desinformació?

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum