CARTA DE DIVULGACIO PER DONAR A CONEIXER EL FORUM

Ir abajo

Re: CARTA DE DIVULGACIO PER DONAR A CONEIXER EL FORUM

Missatge  Admin el Ds 29 Nov 2008, 12:25

Moltes gràcies senyor Pagès per la seva contribució.

Per a general coneixement, us fem avinent a tots que hem inclòs aquestes cartes, que ens ha facilitat el senyor Pagès en format Word, junt amb l'altre material de divulgació que ja teníem. Veieu-lo clicant aquí.
avatar
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 69

Veure perfil de l'usuari http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

CARTA DE DIVULGACIO PER DONAR A CONEIXER EL FORUM

Missatge  Josep Pages Marti el Dl 24 Nov 2008, 18:01

Com a contribució al fòrum, us remeteixo la carta que he preparat per donar a conèixer la seva existència i els seus objetius. Carta que, si ho considereu oportú, podeu remetre als vostres amics i coneguts.REFORMA Y SUPRESION DEL IMPUESTO DE SUCESIONES EN CATALUNYA

Foro en Internet: www.noimpostsuccessions.forocatalan.comÚltimamente se están publicando en “La Vanguardia” numerosas cartas de los lectores haciendo referencia al Impuesto de Sucesiones en Catalunya.

El tema central de todas ellas es el sentimiento de injusticia e indignación que provoca este impuesto y que, además, se siga manteniendo en Catalunya, a pesar de que en Madrid, Valencia, Castellón, Navarra, etc. está prácticamente suprimido para los “familiares directos”.

Por este impuesto es normal tener que pagar entre un 20% y un 40% del valor de los bienes heredados.

En la propia “Vanguardia” se publicó, días atrás, la carta de un lector que, desinteresadamente, había creado un foro público en Internet (]www.noimpostsuccessions.forocatalan.com), a través del cual las personas preocupadas por este tema pueden contrastar opiniones y darse de alta para hacer acciones conjuntas y coordinadas en defensa de la reforma del impuesto y de su supresión para los familiares directos.

Entiendo que es un tema de gran interés y por ello te animo a que entres y conozcas dicho foro y, si lo crees oportuno, te des de alta. Cuantos más seamos, más posibilidades tendremos de hacernos escuchar y de conseguir nuestro justo y razonable objetivo.

Te animo también a que informes de esta iniciativa (incluso utilizando, si quieres, el texto de esta misma carta) a cuantas personas de tu entorno creas que les puede interesar.


Recibe un cordial saludo,

REFORMA I SUPRESSIÓ DE L’IMPOST DE SUCCESSIONS A CATALUNYA

Fòrum a Internet: www.noimpostsuccessions.forocatalan.comÚltimament s’estan publicant a “La Vanguardia” nombroses cartes dels lectors fent referència a l’Impost de Successions a Catalunya.

El tema central de totes elles és el sentiment d’injusticia i indignació que provoca aquest impost i que, ademés, se segueixi mantenint a Catalunya, tot i que a Madrid, València, Castelló, Navarra, etc., està pràcticament suprimit pels “familiars directes”.

Per aquest impost és normal haver de pagar entre un 20% i un 40% del valor dels béns heretats.

A la pròpia “Vanguardia” s’ha publicat, dies enrere, la carta d’un lector que, desinteressadament, havia creat un fòrum públic a Internet (]www.noimpostsuccessions.forocatalan.com), a través del qual les persones amoïnades per

aquest tema poden contrastar opinions i donar-se d’alta per fer accions conjuntes i coordinades en defensa de la reforma de l’impost i de la seva supressió pels familiars directes.

Entenc que és un tema de gran interés i, per això, t’animo que entris i coneguis aquest fòrum i, si ho creus convenient, et donis d’alta. Quants més siguem, més possibilitats tindrem de fer-nos escoltar i d’aconseguir el nostre just i raonable objectiu.

També t’animo que informis d’aquesta iniciativa (inclús utilitzant, si vols, el text d’aquesta mateixa carta) a totes les persones del teu entorn que creguis que els hi pot interessar.


Reb una cordial salutació,

Josep Pages Marti

Nombre de missatges : 8
Fecha de inscripción : 11/11/2008

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum