Prou Impost de Successions a Catalunya !
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

16/07/2009 - Reunió de l'Associació amb Artur Mas

Ir abajo

16/07/2009 - Reunió de l'Associació amb Artur Mas Empty 16/07/2009 - Reunió de l'Associació amb Artur Mas

Missatge  Admin Ds 10 Oct 2009, 12:53

Una part de la Junta de l'Associació, més altres persones que també hi col·laboren personalment, vam entrevistar-nos amb el Sr. Mas i el seu Cap de Gabinet, gràcies a la iniciativa d'un membre del Fòrum.

Per explicar-ho resumit, direm que el Sr. Mas va reafirmar la seva promesa electoral, que ja constava en el programa de les darreres eleccions autonòmiques, en el sentit de rebaixar sensiblement la càrrega de l'impost, a un nivell del 99% menys, com han fet la resta de Comunitats Autònomes.

En el que no vam coincidir, es en el termini per fer-ho, que nosaltres voldríem que fos immediat.

L'explicació del Sr. Mas es que ell manté la promesa de treure l'impost (reduir-lo un 99%) dintre de la legislatura en la que governi, però que en aquests moments planteja fer-ho d'una manera gradual doncs desconeix la situació exacta de les finances de la Generalitat i en quina situació es trobaran aquestes en el cas de que es faci càrrec del Govern. Si es dona aquesta situació, la única promesa que pot fer ara es que es compromet a treure'l en el termini més breu possible i, com a màxim, en quatre anys, fent reduccions graduals durant els anys que es trigui en arribar a l'objectiu final.

Paral·lelament, segueixen treballant al Congrés de Diputats per aconseguir l'eliminació a nivell estatal.

Vam comentar que Esquerra Republicana va votar a favor de la supressió de l'Impost de Successions al Congreso de los Diputados quan es va presentar per CiU coincidint amb el debat sobre l'estat de la nació, tot i que no es va aconseguir que sortís aprovada la proposta. En canvi, al Parlament de Catalunya havia votat en contra en el seu moment. El Sr. Mas es va declarar decidit a tornar a presentar la proposta al Parlament de Catalunya si aconseguia un compromís d'Esquerra Republicana de que aquí, ara, votarien a favor tal com havien fet a Madrid.

Hem rebut posteriorment a la reunió el programa electoral de 2.006, del que el Sr.Mas va dir que mantindria els punts relatius a l'impost de successions, que copiem a continuació.

16/07/2009 - Reunió de l'Associació amb Artur Mas CiU-2006p47

16/07/2009 - Reunió de l'Associació amb Artur Mas CiU-2006p188
Admin
Admin
Admin

Nombre de missatges : 1108
Fecha de inscripción : 26/10/2008
Edad : 75

http://www.nosuccessions.org

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum