Prou Impost de Successions a Catalunya !
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

04/11/2009 - ASABADELL.CAT - Societat - L'Associació Sabadell Memorial inicia una campanya per acabar amb "el peatge de la mort"

Ir abajo

04/11/2009 - ASABADELL.CAT - Societat - L'Associació Sabadell Memorial inicia una campanya per acabar amb "el peatge de la mort" Empty 04/11/2009 - ASABADELL.CAT - Societat - L'Associació Sabadell Memorial inicia una campanya per acabar amb "el peatge de la mort"

Missatge  Montser Dc 04 Nov 2009, 15:33

AVUI.CAT
ASABADELL.CAT
Societat
L'Associació Sabadell Memorial inicia una campanya per acabar amb "el peatge de la mort"
Publicado 04/11/2009

L'acte de presentació serà el 10 de novembre, a les 7 del vespre, al Casal Pere Quart. Unió Catalanista de Sabadell donarà suport a la iniciativa

Unió Catalanista de Sabadell (UCS) donarà suport a la campanya de l'Associaicó Sabadell Memorial (ASM), que lluita per acabar amb l’Impost de Successions, també conegut com a Peatge de la Mort. Sabadell Memorial ha elaborat una carta sobre els efectes de l'impost per als catalans.

Segons l'associació, el que paguen la resta de comunitats autònomes és "anecdòtic i irrisori", i, per aquest motiu, inicien una campanya que suprimeixi l'impost, "injust i espoliador per a Catalunya". L'entitat presentarà la proposta en un col·loqui que se celebrarà el dimarts 10 de novembre, a les 7 del vespre, al Casal Pere Quart.

La conferència anirà a càrrec de Manel Pagès i Panadès, de l’ACT de l’Institut d’Estudis Catalans i president de l’Associació Sabadell Memorial, i Antoni Quintana i Petrus, advocat ex-secretari de la Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca.

Leer aquí: http://www.avui.cat/sabadell/notices/2009/11/l_associacio_sabadell_memorial_inicia_una_campanya_per_acabar_amb_el_peatge_de_la_mort_4461.php
Montser
Montser

Nombre de missatges : 4636
Fecha de inscripción : 08/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum